Agadir

Har da hittat ett litet IT cafe jag kan skriva ifran efterso, Emilie vagrat skriva. Kan ju bero pa att hon ar fast i fjallen utan dator for tillfalle.

Idag ar det ganska kallt, drygt 20 grader. Igar var det over 30 sa lite skillnad. Ingen direkt sol dock tyvar! Kanner mig som en film stjarna har i varja fall, vart man an gar ar det folk som hejar och visslar osv osv. Lite jobbigt ar det!

Som ni marker finns det ju inte alla bokstaver har och tro mig, sjukt svart att skriva. Arabtecken pa typ alla!!!

sköna sköna onsdag!

Gjorde mitt biologi prov idag som var extremt enkelt, tror jag. Kommer nog ändå få massa fel. Sen har jag iaf varit ner på stan och förbrilt letat en bikini, som jag dock hittade men den kommer inte i rätt färg förrän om en månad! Får glatt nöja mig med min gamla i veckan.

Ikväll åker jag då till Sthlm och Kista till min moster för att imorgon kl 7 sätta mig på planet mot Marocko och Morfar. Ska bli väldigt skönt men lite värme, även fast det är grymt fint väder ute nu. Kommer ju dock som ni förstår inte ha så mycket tid att blogga så därför har min kära vän Emilie ställt upp på att skriva lite om vad jag gör. (förhoppningsvis)

Inhandlade ivarjefall ett grymt gulligt linne idag på lindex för 199:-



Ha det så bra i sverige då! :D

stress dag...

Började med att jag glömt handduk hemma idag när jag åkte och tränade så var tvungen att åka hem för att duscha innan skolan. Han precis till baka och äta sen springa till lektion.

Efter skolan skulle jag förbi Thomas och hämta min kartong till kameran jag glömt dagen innan. Snabbt ner på stan och försöka hitta en bikini vilket jag gjorde men den fanns bara i 40 så lite liten :( Hittade iag hörlurar till ipoden, ny neccerär och en body butter som jag också skulle inhandla.

Nu känns det dock lite lugnare, är hemma hos pappa nu, har hunnit packa det sista härifrån. Ändå som inte blev av var nya låtar till ipoden för min dator startar inte. Och pappsen har inget itunes så kan inte fixa härifrån!  :(

Måste ändå säga att jag jobbat snabbt, slutade trots allt skolan kl14.


xoxo

Den riktiga måttstocken på en persons värde är hur mycket han skulle vara värd om han förlorade alla sina pengar.

Idag lyckades jag ju förståss försova mig! Jag, som många andra låg uppe och såg oscarsgalan igår. Men vid två var jag död så ställde klockan på 05.30, öyckades stänga av den, ställde nästa på 06.30 som jag vaknade av och fick höra vinnarna av dom "stora" prisen på Vakna med the voice. Somnade då om utan att ha ställt en ny klocka så klocken 10 vaknade jag med förskräckelse och upptäckte att jag missat träningen. Han tilll mina lektioner som jag fick pina igenom för det var så tråkigt. Sen iväg på Fotohörnan och köpa mig en ny kamera, denna ska inte gå sönder!

Sedan åkte jag och min älskade vän Emilie till Ts lägenhet och pratade liten sedan vidare på Pipes och snacka skit, mycket trevligt kväll och den kommer till 100% göras om! älskar dig gums!

    


Min nya kamera som jag kommer ha många goda stunder med!


Supermiss

Inköpte då några säsonger av Las Vegas för drygt en månad sedan men inte riktigt haft så mycket tid att kolla. Idag kom jag dock till sista skivan men märkte då att jag fått med två skivor av disc 5 och ingen disc 6. Tänkte därför kila ner på Hemma Kväll nu och se vad dom kan göra åt saken. Såklrt inte sparat kvitto så får se hur det går! Jobb sen

seeeeyaaah

Egen-ensam önskar att du anländer hem .


Min maskin-robot-vän talar från sin kunskap, säger att imponerande är synd,
Men också att berusningar kan känna mig .


En egen-ensam vandrar snabbast, och sover medvetet .


Så fint menar min sjömans-man, att du omfamnas av imperfektion,
Ändå ser han det mesta genom sin tobaksrök .


Ingeting-pastellen bara ser ut, undrar om den borde känna efter .


Akrobatiska drömmar du sliter på, utbrister en färg-disney-affisch,
och en karaktär verkar att fira sitt Femtioende strålkastar-år .


Den Tobaks-förklädde cowboyen utan revovler, tänker på om min vetenskap är okej,
Men bara för att sedan påstå hur viktigt det är med vapen-lycka .


Egen-ensam saknar ingen själv-egenhet, drömmarna akroberar fram en pastell-vän,
Berusningar får sällskapa, tavlor får förnöja...tills att allt Imponerar igen


Paradox-

En paradox;
En motsägelse,
säger vissa.
Men det känns för snällt
Mer än anhopning,
av motsägelser,
alla samlade på en plats,
i en enda stor motsägelse,
i en enda stor kropp.
Min.
 

Att leva är inte nog; solsken, frihet och en liten blomma måste man ha.

Idag har då duktiga Emma varit och jobbat. Var spex med Telenor och Bredbandsbolaget så massa tävlingar och sen fick man öl/cider om man sålde. Dock inte jag eftersom jag inte är fyllda 18! Men mycket trevligt i varje fall men jag och Emilie blev less ganska snabbt och drog hem till mig. Såg lite melodifestival och sen bestämde vi oss för att göra en tidig kväll.

Påväg till jobbet möter jag då en dam (på andra sidan vägen). Och samtidigt flyger det en tidning på vägen mot hennes håll. Ca 5 meter i från men så början den ta fart och komma närmare. Tanten, eller kvinnan, (50 års åldern) blir då vettskrämd. Hon ryggar tillbaka och släpper allt hon håller i händerna på marken. Den oskyldiga tidningen var då ca 3 meter ifrån. När hon kommit på att den nog inte kommer skada henne, tittar hon sig lite generat om, plockar upp sina saker och går snabbt vidare. Frågan är ju hur en stackars metrotidning skulle kunnat skada henne det minsra om den "hunnit ikapp" henne?


Between the seconds

Så infinner sig känslan av att  vilja leva
de ångestfyllda tårarna som blockeras
av min yttre "det är okej" mur börjar äntligen tyna bort.

Andetag lättare än luft flimmar framför ögonen
svettdroppar i pannan som avslöjar om snabba hjärtslag
och pulsen som bara slirar på en isväg är ett minne blått.


Snart är det vår, trots allt bara -9 idag!

design

Har precis sett första avsnittet av top design. En realityserie från 2007 där massa designers inreder olika rum osv. Tyckte väldigt bra om det så kan ju tipsa er om nästa torsdag! 17.30 på 3an. Har även kollat in H&Ms nya kollektion för hemmet. Finns en hel del fina grjer där, speciellt kuddarna.


Godmorgon

Tjejen missade precis bussen och eftersom hon är i Täfteå så går det inte någon förrän om en timme! Lite små drygt och får se om jag orkar mig till skolan nu då, kommer bara hinna till idrotten och där får jag ändå inte vara med.. hmm hur borde jag göra? Kanska kan åka in och jobba istället? 
Har i varje fall haft tid att kolla runt lite på olika designföretag och hittade den här godingen som jag bara måste ha! Stolen heter Pole Position och är designad av den Italienska designern Lugigi Caccai Dominioni. Helt underbar!


Myskväll i kaos

Är i Täfteå hos min mor ikväll. Tydligen två veckor sedan jag var här sist så mum&rooney såg lite ledsna ut när dom nämnde det. Förlåt ska bättra mig! Finns trots allt en liten anledning, det är kaos här. Vi gör om köket så allt porslin och torrvaror finns i vardagsrummet och kartonger ligger överallt. Ska nog stänga in mg på mitt rum för säkerhets skull.  Har i varje fall gjort så lite som möjligt ikväll, tittat lite på tv, läst nya Elle interiör och ätit choklad. Måste ju få trösta lite efter den där hemska hepatit A sprutan? 


Nu ska tjejen i varje fall lägga sig i någon skön ställning på golvet och ringa till sin bortsprugna gävla vän! Som förhoppningsvis inte kommer bränna ner köket den här gången?



Skola!!

SItter för tillfället i skolan och tråkar. Min förut så kära vän Erik lämnade mig precis för sin mormor. Vilket ifs är ok för hon är kanske den sötaste tanten jag träffat. Anledningen jag sitter kvar är att jag verkligen inte vill ut i kylan och för att jag ska iväg på min vaccination för marocko 16.15. Men finns verkligen ingenting att göra på den här skolan. Sitter i ett biblotek fullt av böcker men ingen verkar bra :P

Oj nu kom emilie

see ya

En kyss på handen kan nog kännas bra men ett diamantarmband varar för evigt

Har då precis kommit hem från en hel arbetsdag på Telenor. Tror aldrig att en dag kännts så lång någon gång? Gick jätte bra för alla andra (speciellt emilie som lär tjänat 2000 ikväll) men för min del stor det still. Slutade på 4 starka (?) abonemang och en klump i magen. Men på lördag blir det andra bullar, vi får pizza och tävla om öl så då är det klart med säljer!?!!!!

Nu ska jag hoppa in i duschen och skrubba hela kroppen med ett underbart recept från lockigt. Hur simpelt som helst. Mjukt kokosfett blandat med socker/salt så har du en finfin skrubb, kladdar inte lika mycket som om du skulle göra den av olja.

Sleep tight. xoxo

KYLA!

Globaluppvärmning och "jorden har feber" vart tog det vägen? Om nu jorden skulle ha feber så har den a hell of a kallfeber. Pappa kom in i morse och sa att jag nog borde ligga kvar i sängen, termometern visade -23° C och verkare inte gå ner. Men som jag sa igår skulle jag iväg till tandläkaren så tog på mig dubbla långkalsonger och täckbyxor men tror ni det hjälpte? Nej! Jag har is i alla ådror i kroppen, är en vandrande isglass!  Men har gjort te och krypit ner i sängen nu så börjar sakta men säkert smälta och bli mänsklig igen. Gruvar mig dock inför att jag om några timmer måste på med ännu mer kläder och pallra mig iväg till jobbet.



Lockigt hår?!?

I september förra året introducerade min syster mig för någon som kallas "Balsam metoden". En metod som går ut på att inte använda balsam och en massa andra "förbjudna" hårprodukter pga att dom sliter så mycket på håret. Metoden riktar sig främst till personer med lockigt hår eftersom deras hår ofta är frissiga, torra och slitna. Men som ni vet har jag för tillfället inte jätte lockigt hår direkt så funkar för rakt hår också. Jag var lite skeptiskt till en början, jag menar, blir håret rent utan balsam? Men har som sagt kört med det sedan i september, med vissa undantag, och har verkligen märkt förändring. Mitt hår känns mycket fräschare. Så därför tänkte jag nu låte er läsare ta del av den.



Allting om metoden finns att läsa här. Från sista schampoo till egna resept på "godkända" hårinpackningar.
Ikväll har jag tex gjort en inpackning av:
Honung
Olivolja
Eldorado balsam
Klick (låter konstigt jag vet, men är vattenbaserat och funkar typ som silicon)



Kommer händanefter, tror jag, skriva lite om vilka olika inpackningar, hudvårds recept, mm jag hittar och använder. Men nu ska jag kila i säng så jag orkar upp till tandläkaren imorgon. 8.40 i Sävar!

xoxo



Den som gifter sig av kärlek har lustiga nätter och tunga dagar?

Hoppade träningen i morse för råkade somna framför tv. Ställde som vanligt veckaren på 6.30 bara för att se Vakna med the voice, men sen kl 8.45 när jag var tvungen att kliva upp så hade jag ju så klart somnat. :S Hann ju iaf i tid till Engelskan sen så rätt lugnt. Hade föreläsning i aulan idag igen om det där jävla europa valet, vet fortfarande inte vad det är man ska rösta på? trååååååk

Nu har jag köpt slingor till mitt hår iaf så ska väl göra det någon dag framöver, men inte ikväll för då ska jag på sjukhuset och äntligen få göra min magnetröntgen! happy Emma!  Eller kanske hinner efter..

tjaos..

Hej hej hallå bloggen.

Precis kommit hem från en lååång arbetsdag på Telenor. Började kl 12.30 och sluta 21.00. Gick väl sådär med försäljningen men fick iväg en 399 och en typ 4 grymma återkomster på 499 så jag är ändå nöjd! Nu hade jag tänkt kolla om det var något bra på tv?

Roligaste idag:
Dennis på Roskilde i tälten med någon norska.

- Ja kan icke ta den, den e ju stor som en termos!

Inge ligga för han den gången ;)


xoxo

dagen efter alla hjärtans dag...

Det finns kärlek
och bra människor
existerar.
När du fattar tycke för någon
så är det toppen
men om det förändras och du
börjar gå åt fel håll och
känner dig osäker och förvandlas till
en jagande så sluta precis nu!

Det är inte åt det hållet du ska åt
och det är inte heller kärlek
så skaka av dig din jakt instinkt

Våga lita!
Våga förtjäna det som
är fyllt med glädje o humor!
Våga gå framåt !
Och kanske snubblar du
på den som är rätt för dig.

01.43

Har nästan nyss kommit hem från Jesper. (jag vet var ni kanske tror, alla hjärtans dag, meeen vi är bara kompisar!) Gick i varjefall därifrån, Sandbacka- Östermalm. Förstår dock inte varför det var så svårt att ta sig upp ur soffan, är ju faktiskt nästan det underbaraste att gå hem själv när det är alldeles mörkt ute. Man får stanna upp och bara tänka. Tankarna tog ifs slut någon gång när jag kom till Gammlia, och jag vet inte hur det är med er men jag brukar köra någon slags konstig lek med mig själv för att göra tiden att gå fortare.

Man skall helt enkelt blunda, gå och sedan se hur långt man tar sig utan att titta/gå av vägen. Gick ganska bra för mig måste jag säga, klarade ca 100 steg men var då på en raksträcka! Fast det är svårare än det låter, när jag kom hem hade jag fulla skorna med snö pga mina villospår. Som ni märker är jag en ganska lättroad person men vtf, lite "kul" måste man väl få ha?
Som ni märker är det en väldigt enkel lek men bör väl tilläggas att den helst skall användas när det är så lite folk som möjligt ute och gärna snö så det bildats snövallar längst vägarna. CYKELVÄGARNA!

Fick höra det som jag tror är det finaste någon sagt till mig ikväll btwbwtbwttw.. inte för att jag tror det var så speciellt seriöst menat men fick iaf höra att jag var som en snöflinga, one of a kind, finns ingen som är som jag!
...Fast nu när jag tänker lite närmare på det så är ju frågan om det är på ett bra eller dåligt sätt ändå?

Sängen nu iaf, Telenor imrong :(

xoxo

Hejsan mina vänner!

Hittills har inte dagen varit så dålig ändå. Efter skärgårdsdoktorn tog jag och Sandra på oss massa kläder, kokade varm choklad och packade ner bullar i en väska. Sedan bar det av ner till älven. Mycket fin dag idag är att tilläggas! Om vi inte blivit så kalla om rumporna hade vi nog kunnat se oss sitta kvar där än idag...

Hem frusen som en räv iaf och ner i mitt varma sköna underbara bad, muuuuums.!

    

Alla hjärtans dag.

Så idag är då dagen när alla de kära vänner ska umgås med deras små älskade. Själv hade jag tänkt att strejka och leva dagen som vilken annan i mitt underbara singel-liv. Snart tittar Sandra förbi så ska vi se det absolut sista avsnittet av Skärgårdsdoktorn. :( Kommer sakna tiden med underbara Sören Rapp!

Dock tror jag det är något som inte stämmer med min hjärna, igår såg jag klart säsong 4 av Grey´s och då fick jag den ändå i tisdags. Så fort får det inte riktigt gå, sen har jag snart sett hela säsong 1 av Las Vegas också och alla 6 säsonger av Sex-and-the-city. Måste börja leva i den riktiga världen snart och inte stänga in mig i den underbara serievärlden. Men det är svårt, är beroende på hög nivå! Vad ska jag göra för att komma ur det? Finns inte direkt plåster som det gör för att ta bort nikotinbesvär!

xoxo

Torsdag!

Har äntligen fått tid på magnetröntgen nu så på måndag så får jag veta om det blir rullstol, kryckor eller förhoppningsvis ingenting. Så idag var jag på idrottmedicin och tog blodprover men eftersom att jag hatar allt med nålar så följde min underbara prins Robert med för att aggera stöd. Tack vännen!

Senare gled jag ner till centrum med Blå-faran-Jr för att möta upp Sandra för att senare trippa till henne, plasera oss på ett bra sätt i sängen och kolla på nästa sista avsnittet av skärgårddoktorn. Snyft! Käkade lite sen iväg på Telenor och jobba, gick piss ikväll men hade rätt trevligt ändå. Längtar tills min saftiga lön kommer nästa vecka!


Ville bara påminna er om att om två veckor så befinner jag mig här, inte för att jag är taggad eller vill göra er avundsjuka. Tänkte bara vara snäll och påminna. 




Dagens citat:


En man som gifter sig med en kvinna i tron att han ska kunna
utveckla henne bedrar sig på samma sätt som en kvinna som
gifter sig med en man i hopp om att kunna förbättra honom.


Nu ska jag lägga mig och kika lite på Grey´s, sååå bra.

xoxo

nu ska du lysssna!

Nu ska du lyssna!

Är det grått o trist utanför ditt fönster
så stäng det
Solen kommer tillbaka, var säker på det
Tryck på paus för det som gör dig ledsen
stäng av den sorgliga låten som får dig
att samla minnen som inte hör hemma
där uppe i huvudet
Tryck på play och spela upp nåt fräscht och glatt-
kanske något kaxigt så du tänker på allt bra som
ska hända dig och hur bra du är.

Tvinga dig inte att flyga utan vingar
stanna kvar på marken och dansa
istället
Solen kommer tillbaka, var säker på det!

Äntligen fredag!

Åkte med Olle idag på iksu efter skolan. Mage/rygg sen jävla vattengympa! verkligen helt slut, körde 4 min löpning i vattnet, jag lovar prova och det känns! Bastade och duscha osv, sen hör och häpna. Vi gick faktiskt hem till mig hela vägen till östermalm. Käkade lite sen var jag precis och lämnade av honom på TC för han skulle på middag med sin family. (dit orkade vi inte gå, så vart buss då) Gick och handlade lite proviant för helgen och kvällen.

Loook at this!



Ne nu ska jag börja min hemmakväll med satc sen sova snart tror jag.

xoxo

P.S fick mjölksyra i armarna av att skriva det här inlägget!

austronautandas

Sitter för tillfället och kollar igen lite gamla mappar, eller mycket gamla mappar och hittade en med en massa dikter och texter jag har läst och sparat när jag gick i 8:an kanske. Tänkte dela med mig av en utav dom som jag verkligen verkligen gillar! Vet dock inte vem som skrivit den men är någon svensson iaf.

Austronautandas

det är så vi nästanlever

i våra gröna ta-mig-härifrån-rum.

där -> inga drömflickpojkvänner lyser upp

med sina colgate-leenden.

ingen yttre kommer-aldrig-komma-dit-rymden

existerar ...

 

och

 

de där ögonen, man JÄTTESAKNAR!

de spricker, ja, som en tuggumibubbla,

då man tar i för mycket och vaknar.

 

på måne/VS/ensamhet-rummet

 

fast

 

det finns alltid en stormarknad,

där vi (kan) handlar, hela

livspaketet

 

till rätt pris.

(det är rea och himmelskt trängsel)

 

väggfärg för gratisbilligt

fast det hjälper ju inte

om man inte har en sån där drömpensel

som är toomuchmoneyforme.

 

så jag frågar dig,

JA DIG! med bruna skor

och allt detta jag kan ligga sömnlös för.

 

låna ut din? (pensel.. krita, vad du än har)

och

 

måla mina hundögon

på din jagvillhalista

 

helst med bläck

eller färg eller rista in det i sten

så det jävligtmycketsyns

nästan glänser

för att

 

jag vill också prova på

att sväva fritt

i den där yttrerymden.

austronautandas

i en färgglad raket,

på väg till något mer

mellan OSS

Tisdag.

Hade dubbel träning i morse så började 8.20. Lyckades dock försova mig trots att jag ställt 5 klockor på ringning men vaknade inte av någon av dom, hur nu det är möjligt. Kom till skolan 8.50 kanske och körde lite allmänt i gymmet eftersom jag inte får köra ben på tisdagar. Sen kom Amanda......... "Emma nu ska du göra det här, det här och det här!" Jag lovar jag var trött!

Äcklig lunch idag var det också så inte fick jag i mig något att äta heller, fick snabba mig till jobbet kl 2 när jag slutat eftersom jag lovar Sebbe att komma och lyssna på vad den snygga Fredrik från TelenorSthlm hade att säga men självklart så hade han ju redan sagt allt när jag kom dit. Fick glatt sätta mig vid telefonen och ringa runt till massa sura gubbar och tanter.

Lyckan kom först kring 16.00 när IdaLinne ringde och sa att vi skulle gå och käka suchi för att sen gå och se Benjamin Buttons otroliga liv. För det första är ju suchi  bland det godaste, och sen en superfilm på det tillsammans med en supertjej är aldrig fel! Tack för ikväll gums!

Nu ska jag lägga mig och se lite på min nyinköpta Las Vegas samling, lite ovärt, jag vet, men alltid kul att ha!

xoxo

Och P.S, morbror Rob, du som verkar läsa min blogg ganska flitigt, klart jag vill komma till er efter marocko och visst ska jag lära dig segla, vi tar det efter något av våra morgondopp i sommar! /kramar!

skärgårdstema dag.

Precis varit på min skepparutbildning och lärt mig lite om vädret. Grymt kul och skönt att den snart är slut så man kan säga att man har den. Ända tråkiga är väl att då kommer man inte att ha samma anledning att träffa dom härliga människorna varje vecka.

Fick veta att jag borde söka läger till sommaren snart så sitter och klurar lite på vad jag ska skriva, seglar som första är väl det ändå jag kommit på än så länge. Saknar härliga Norrbyskär, vill ha sommar nu.

Som ni märker är det mycket vatten och öar som satt prägeln på min dag och för att då göra den fulländad så kommer Sandra snart hit så vi kan se sista säsongen på Skärgårdsdoktorn. Kommer sakna Sören Rapp efter det här.

"Japp, det är Rapp"


Varje beröring räknas.

Fem är det mest udda talet, det femte fibonatccitalet och det tredje primtalet.
Ständigt udda men ändå odelbart, förutom med sig själv. En upplösning som
inte bådar gott men ändå symbolisera någon slags kärlek.
En kärlek där varje beröring räknas.



RSS 2.0