Lördagen.

Hade nog sina för och nackdelar att känna fotografen på Rex i lördags. Satt precis och tittade in bilderna på vimlig.se och upptäckte att jag var med på var och varannan bild! En eller två bilder hade varit ok men jag finns att finnas på 7 bilder, där gick det för långt. Fast å andra sidan så  hade jag och Michell (Jons assistenter) väldigt kul när vi fick gå bakom och kolla in hans något annorlunda fotograferarkonster. Och ett till + med det hela är att nu kanske Tyra Banks äntligen upptäcker mina grymma modell skills!

Michell och Jag

Lyckades även värva Emilie till reklampelare!

Världens bästa kurs.

Sitter i skolan nu trots att min klass börjar först 10.40. Lite surt men å andra sidan så missar dom den roligaste och slappaste kursen på skolan, nämligen CAD A. Jag sitter alltså i ca 1,5 timmar och ritar olika ritningar i ett dataprogram.. ÄLskar det!

Grattis Emilie!

30 augusti, trea, nolla är min vän Emilies dag. Hon fyller nämligen 19 stora år. Två år äldre än mig nu, hoppas det känns bra!


Mates of mine

Ikväll klockan 20 smäller de! Hamnmagasinet är platsen, bandet är Mates of mine och trummisen är min bror! Insläppet börjar kl 19 så det är bara att ni masar er dit och njuter.



Dagen citat


Vinet är ett titthål in i människan.

Tanzania


Hade första mötet om Tanzania idag.. Den 27/10 bär det iväg det till varma landet för att lira lite innebandy. Och göra massor av annat kul också  förstås.

Bullar!

Mamma har bakat bullar så doftar underbart och Joel orkar inte gå runt byn!

flooooooorball


Hade första innebandyträningen sedan oktober idag på skolan. Var väl sämre än vad farfar skulle varit men var ändå nöjd. Trodde det skulle gå mycketMYCKET sämre än det gjorde. Kör på nytt försök ikväll med klubblaget sen ny träning imorgon i skolan igen. Kommer få tillbaka bollsinnet snabbt känner jag! 5 innebandypass i veckan borde väl leda till de? 

...


Det var honom alltid ett nöje att ge uttryck åt missnöje

weeeelll



Kanske inte sjuk ändå. Nu bär det av till Sten för en kopp kaffe sen svänga förbi ett tag på Viktors inflyttningsfest.

skrattar tills jag dör

Gråter åt allt som är inget. På väg att bli sjuk? Oddsen är HÖGA!

Dagens citat

Jag tillber starka män med svagheter.

sunnyday!



Wiieie, snart börjar andra dagen i skolan och såhär taggad kännar jag mig på att sitta i en kall aula och lyssna på dryg Thord! Ta mig till nästa år så jag får leka student på riktigt!

Great


Bild tagen på oss från en tur till Iksu för ca 2 år sedan

Ikväll har jag och min vän Josefin varit riktigt duktiga. Efter att ha gömt oss i garderoben för gymmet hela sommaren vågade vi oss äntligen dit. Vi körde en välbehövd genomkörare av överkroppen och med tanke på att jag cyklade från centrum till Iksu på 9 minuter fick benen en liten intervall där med. Passet avslutades självklart med bubbel och nu sitter jag och trycker i mig en äggmacka. muuuums

Första dagen på det nya året... i skolan

För det första måste jag berätta att skolan är kaos! Både k3 och k4 är avsträngda och som om inte det vore nog så är även s4 avstängt där informationen låg. Visst, det hade inte varit några problem om inte allt var som förut men nu är det så att vi har skåp i s5 och alla lektioner på andra sidan informationen. Grattis klassen..
Men ska väl inte klaga så mycket, finns dom som kommer behöva gå på wasaskolan eller iaf ha skåp där.
 
Trevligt att kolla in allt lammkött idag iaf, alltid lika gulligt oroliga. Snart kommer ni in i hur det funkar. Tycker faktiskt extra synd om dom nu för nu hittar knappt jag i skolan!

Roligaste på bussen idag:
Tjej 1: Alltså börjar man 08.20 vill man ju senast vara på skolan 08.05, kan ju vara mycket folk och så.
Tjej 2: Ja, minst. Det går ju en buss 07.23 men det känns ju kanske lite tidigt. Skulle vara bäst om det gick en 08.45, om inte det är för sent?

Tjejerna satt på 1ans buss och bodde alltså troligast på Umedalen. Troligast 1or.

rent och fräscht!



Då är jag äntligen klar, eller nästan. Tvätten hänger fortfarande och väntar på att bli torr. Måste säga att det känns som en rätt bra dag ändå, har ju åstadkommit något. Men måste nog trots allt hitta på någon superkul ikväll för att få en riktigt bra avslutning på sommaren... några förslag?

Det börjar ta sig..




1 marskin klar, 3 marskiner ligger i och tvättar nu sen bara 1 kvar. Fått undan dom mesta kläderna från golvet (de flesta liggger i tvätten) och även fått lite bättre ordning på några av mina kära skor. Så jobbigt när man inte har tillräckligt med garderober. Vet inte vart jag ska lägga allting!

sista dagen på sista sommarlovet...

Kan inte fatta att skolan börjar redan imorgon. Det har ju inte ens varit någon sommar än! Och inte ska jag göra något roligt för att minnas denna sista dag heller. Detta är vad som möter mig när jag kollar i kalendern... suck!



Fast å andra sidan så gör jag nog helt rätt i att städa om man kollar in i mitt mysiga rum!!!



Bäst att börja om jag vill bli klar idag!!!!!!
 

RSS 2.0