Rånad!

Vilken dag! .. jobbat 7 timmar utan rast idag och en timme innan jag får gå kommer nån ungjävel och snor min kassa! Tur det inte var så sjukt mycket i den men skärrad var jag! .. Här har ni tjejen som stått och grinat på coop av chock om som inte kommer sova en blund i natt!

!!!!


Norrnyskär!

Igår åkte min kusin Emily och lillebror Johan ut till Norrbyskär för att gå 4v konfen. Tänkte jag lika gärna kunde passa på att följa med så klart att jag gjorde det. Vid färjekajen där dom mötte upp alla andra knoddar är ju frågan då vem som var mest nervös? hm.. möjligen jag?

Igårkväll åkte jag i varje fall med Hamnveckan ut på en båttur för dom skulle lära sig hur motorbåten fungerar och se lite hur man kan köra runt skären. Halvvägs till Norrbyn, precis vid fyren började båten tjuta högt som satan för den ville ha olja så det var bara att stanna den. Så där var vi, 11 dyngsyra ledare... alla förståndshandikappade? 

Nä men sittande var vi i varje fall, så medan vi väntade på att motorn skulle bli lite gladare berättade vi lite historier och ko m fram till att det inte var så hemskt ändå. Efter en halvtimme startade vi iaf motorn och så körde vi iland vid 14 1/2 kajen och sprang tillbaka till gården för värme..



Jag och Freddan njuter av värmen


Viktor känner sig som kungen av havet?


Jag och Per håller humöret uppe! Torr + Mätt = Glad


Huvudsaken man håller sig torr om fötterna?

Täfteåfestivalen och Gurras 18års middag!



Fredagkväll träffade Jon och Petra, och Jon hade kameran i högsta hugg som vanligt. Om ni går in på vimling och sedan klickar er vidare till täfteåfestivalen 12/6 och skrollar ner kan ni enkelt se vart jag fick låna kameran. Inte så vackra bilder som dom andra utan snarare..vita? .. men lyckades med en bild iaf, eller vad tycker ni?


Födelsedags barnet, fast dagen innan!


Alla var ju inte riktigt lika söta!


Lördagkvällen bjöd på Jon och Petra igen.. Här jag och Petra.



Trevlig helg så synd för alla er som inte tog er dit!

Solbränd?

OM man kollar på dagen väder så förstår nog alla att så inte är fallet, men efter att ha stått ute sedan klockan 8 i morse så bränner mina kinder och är alldeles rödflammiga... Antagligen av kylan men så ska det inte vara i juni! Så här års brukar jag tänka att; visst, jag kan leva med lite rödrosig men då vill jag gärna att det ska resultera i lite brunfärg och fräknar sedan!

Ne fy fan, nu ska jag hem till Malte för han ska bjuda på middag!

För dom har tagit studenten!





Studentdag!

Kan inte fatta att lilla Robert ska ta studenten idag. Kan inte fatta att det bara är ett år kvar till jag ska ta studenten. Känner mig fortfarande som ett litet barn som ska få allt serverat.

Om en halvtimme bär det i varje fall av mot minerva för att möta upp Robban när han springer ut, sen till han och fika och sedan jobba... kändes inte allför kul men någon måste ju göra det.

Jag och Robert för typ 3 år sedan.



P.S.P.S.P.S.P.S... Grattis på 18års dagen Hanna!

RSS 2.0