Coco



Precis njutit av Coco Chanel filmen. Heelt underbar start på dagen!


Fräääsch!



Har precis tagit en härlig dusch med olivolja inpacknig. Denna underbara olja går verkligen att använda till allt. Håret, ansiktet, kroppen, händerna, maten you name it!... Läste i någon av alla tidningar under gårdagens arbetspass att man gärna kunde värma den för att få den mer lätthanterlig och det blev den också! Fyllde helt enkelt nästan ett helt glas med oljan och körde in den i mikron i ca 30sek. Sedan var det bara att ösa det över håret och massera in det ordentligt i hårbotten, håret och kroppen. Hoppas på superresultat när jag tar ur ploppen! :)


Don´t try to mend me






Trötthet!

Jag orkar allvarligt inte denna natt! Var troligen den enda i detta avlånga land som verkligen ville sova och inte brydde sig ett skit om dom där hockeymatcherna men vad händer?! Jo tjejen ligger sömnlös till runt 03.20 innan hon får den minsta lilla blunden i ögat. Skyller på Simon som "tviingade" mig att se Bröllopsfixaren med honom igår efter jobbet som gjorde mig pigg!

Dagen kommer nog att bli intressant i varje fall. Lär inte vara den enda trötta människan i den här staden men med tanke på att jag jobbar även ikväll hade det varit skönt med lite vila!!

And the countdown can begin!



Systrami börjar bli tjock och jag lika så. Snart iväg till 7eleven för lite jobb. Mycket möjligt att det slinker ner någon bulle eller två även i min mage.


This is going to be a long day!


Proud!



Smög runt på min käraste kusins blogg och hittade denna! Hon är ju grym! Kanske inte riktigt i samma klass som min, kusinErik och morbrorKalles låt om Eriks lärare när vi gick i 5an men fortfarande!


Idag är en bra dag...

...idag är det bra.

Är faktiskt rätt stolt över mig själv. Trots mitt sjuukt jobbiga schema hittills denna vecka (endast mattelektion mellan 13-14 både måndag och tisdag) har jag haft tid att ta hand om mig själv.

Gårdagskvällen spenderade jag en timme med Göran så han fick knäcka till min rygg ordentligt. Inte lika skönt denna gång men ack så mycket skönare det känns nu efter. Hade tydligen haft en liten kyss av skolios innan han tog tag i det där.

Dagen har spenderat med min störtsköna läkare vid Dragonens vårdcentral. Enligt honom så spirar tydligen mitt liv. Romantiken, skolan, träning osv osv.. Efter en noggran granskning av min reaktionsförmåga skickades jag vidare till provtagning där de tömde mig på blod. Hoppas att de hittar något denna gång, börjar bli less på detta. Med mig hem har jag i varje fall en remiss till plastikkirurgen, nevrologen och en bruk med blodtrycksmedicin. Känner att jag är lite för ömtålig för mitt eget bästa!

Kvällens planer är att hämta syster på Dressman, ta en sväng förbi solariet med henne och senare bygga ihop någon slags maskin som ska kolla min skakfrekvens med min köksassistent.

Lyssna och lär!

Sorsele är redo för rodeller...

Haha, vaknar upp i morse, eller nästan idag måste jag väl säga och får syn på en tidning utanför mitt rum. Inte illa tänker jag och lägger mig i soffan för att utveckla min hjärnkompetens med lite nyheter. Och vad får jag se? Jo en stor rubrik som berättar för mig att Sorsele nu troligast ska få sin första rondell. Vilken sensation.

Jag känner dock oroligheter för hur de kommer hantera den cirkelformade vägstumpen. Jag menar de är något det aldrig skådat tidigare och hur många i Sorsele har egentligen ett lagligt körkort?

Dagens citat



Det gäller att ha styrkan att kunna njuta av sina svagheter. - FLORENCE EDWARDS


Showroom













Gårdagen spenderades med mamma på loppis. Hettsen bland folket var obeskrivlig men när jag fick en stund över lyckades jag med några riktigt kap! Gårdagens samanlagda kostnad slutade på 80 riksdaler. Räknat från ovan, 30kr, 10kr, 30kr, 10kr. Tur att pappa inte läser min blogg bara för han skulle väl ordagrant döda mig om han visste att det tillkommit 3 par till skor i skåpet!


Det viktigaste i livet...

Tänk nu efter riktigt noga. Vad är det ni absolut inte skulle kunna leva utan? För mig tar det inte särskillt lång tid att lista ut det. Tror inte de tar speciellt lång tid för de flesta medlemmar i min klass att lista ut det heller... FIKA! Vi lever för det. Därför har söndagskvällen spenderats i Sörfors hos vår vän Amanda för att "fira hennes 19-årsdag". Men allt går inte riktigt som man tänkt sig...



Detta var synen från bilrutan när vi lyckats köra sisådär 3 mil fel ut i skogen. Jag försökte skrämma upp alla andra men slutade med att det till största del var jag som blev livrädd och var tvungen att ringa och informera Amanda om exakt vart vi var utifall en man i svart rock skulle kliva fram på vägen och få bilen att sluta funka.

 

20 minuter senare i Sörfors kör vi fast i en backe men efter många om och män är vi äntligen vid fikat!



Ovanligt att Liv är peppad!



Babybooomen tar över samhället!



Vad är problemet! Måste alla få barn på samma gång? Jag menar, detta år kommer jag bli 200% mer moster än vad jag var förra året. Denna dag har jag fått nyheten om att två till är havande och då har klockan inte ens slagit saturday night. Den här tiden på dygnet ska väl ingenting hända? Det värsta med det hela är att en av papporna är min gamla... nå dreamboy but still real... Betyder det att om saker varit annorlunda och jag varit bosatt på annan ort för några år sedan, haft en levande varelse i min mage nu? SKRÄCK!

Barn må vara mysiga men än klarar jag mig med tiden då de låter mig behålla maten, inte förstör mina intima delar och bara är allmänt gulliga... Dags att börja andas mamma!


Hockey med grabbarna

Jag som alltid sagt att hockey är tråkigt och verkligen inget för mig. Bara iceingiceingiceing... Men för att vara lite social ikväll tog jag den långa walken över till Johan ikväll för att titta på matchen med han och Joar. Och hör och häpna, det var faktiskt inte alls så hemskt! Förstod dock inte så mycket av alla regler och heller inte så mycket om bakrunden till dom som spelade men resultatet blev ändå mycket trevligt. Att Bertil kom med en fet godispåse och att Simon deltog under sista perioden gjorde inte det hela umgänget mycket sämre. Grabbkväll är inte att förakta, skulle bara behöva lite mer testosteron så vi får upp skriket när det blir mål!  

Smaltjockis


Med tanke på den mängd godis, kakor, skräpmat och alkohol jag stoppar i mig under dagarna borde jag gå runt och se ut som personen ovan. Varför jag inte gör det har jag inte en susning om. Brukar försöka tänka att jag borde börja äta nyttigare men godis är så gott och jag och pappa lever verkligen perfekta ungkarlslivet så vi har liksom inte tid att laga mat! Lär väl få igen det brutalt innan jag är 30.

Men efter ett maxmål idag kände jag att det behövdes en förändring. Valde att gå i Emilies fotspår och ta vägen upp till Iksu. Blev lite cykling, core och body balance. Det sistnämda var endast för att det visade sig att Pernilla höll i core-en och senare skulle kolla body balance så kände att varför inte. Min balans går dock att diskutera!

Nä nu blir det sängen om jag kan få tyst på pappa som har hittat sensationen Skyyyypeee med otroligt svenskt uttal. Imorgon bitti blir det åter Iksu för min efterlängtade massage!  Pusssss!

What a wonderful life

Kom fram till att jag inte har så plåkigt liv alls idag. Fick påståendet "Emma, vilket liv du har!" och precis i det ögonblicket var jag placerad i min underbara säng med de skönaste mjukiskläderna. Jag låg på min mysiga kudde och framför mig såg jag en godispåse, 2a säsongen av How i met your mother, min dator, min TV och sist men inte minst, jag fick guds gåva till mänskligheten... massage!!! så nu kan jag nästa säga att jag kan röra på mig.

Men visst håller vi med om det folket, jag har ett rätt ok liv!... om det nu alltid fick vara så.

Skiiing



Efter en dag i backen och ett antal timmar i bil kan jag inte kalla mig själv annat än mörbultat. Förstår inte hur killarna hade tänkt när det ska "åka hockey" ikväll?! (mitt otroligt snygga uttryck som kom upp ett antal gånger idag. Jag tycker inte att det låter så dumt??)

Hur som helst skulle jag kanske kunna joina dom om Göran Söderlund kunde ta tummen ur arselt och svara när jag ringer! Min rygg är så stel så kan inte röra mig och även om jag hatar det är jag duktigt behövande av en massage. Nä istället ska jag dö på sängen framför How i met ypour mother men Simone som kommer hit snart med gooooodis! Jag har för underbara vänner!

Och juste, mitt körkort kom idag, ser ut som en looser men beskriver väl mig bra antar jag!
xoxo

Brädinvigning efter 2 år!

Efter en kväll med snackande datorer, komiska filmen och tråkig relion ska nu jag och Olivia krypa ner under täcket för att vara utvilade till morgondagens äventyr. På agendan står en roadtrip till Byggsiljum med Andreas Hörnlund, Jesper Meijer och Simon Blomberg. Tanken var att de första fyra, alltså minus Simon skulle trycka in sig i mammas lilla Ford kaaa med två brädor och två par skidor men när det kändes omöjligt satte jag charmen in och fick med mig Simon med egen bil. Kommer bli lysande, och ännu mer perfekt med fler folk i backen :D

Vi ses imorgon 08.40 för att utbyta walkie-talkies!

Visdom

Var sårbar min vän
för styrka är att visa svaghet
Tro på dig själv
för hoppet bär långt bortom förstånd
Var glad
för ditt leende spelar livet
Våga älska
för kärleken är givmild och varm
Var stark
men ödmjuk så du inte blir högmodig
Våga bli förälskad
för den vackraste av kärlekar växer långsamt
Gråt när du är ledsen
för den mörkaste sorg kan vändas till lycka
Var den du är
för det räcker hela vägen fram
Våga öppna ögonen
se hur framtiden är ett oskrivet papper, fullt av hopp för dig


Du är underbar!


Födelsedags helg

   

1                                2                                   3

Gårdags kvällen spenderades hos nummer 3 för att fira nummer 1 och 2 som fyllde/fyller  21 respektiva 24 vårar under helgen. Kvällens resultat går inte att klaga på för en sekund mer än att jag är otroligt trött idag. Ändå har jag lovat mig själv att städa så är väl bara att sätta igång!  


Ikea-Sundsvall

  

Började i en bil kl 08.06 där filtar var enda möjligeheten till värme.



Väl anlända bjöds det på pommes, kyckling och självklart bea!

 

Vi fick känslan av att vi köpt lite väl mycket men som tur var så bestämde vi oss för att inte köpa ALLT idag.



Men vi har det bra, vi här överallt i bilen.


Discooooo!

 

Kvällens bowling gick lysande... beroende på vad man definierar med det. Josefin tog nog hem priset för flest klot i rännan men jag kan inte påstå att jag var långt efter. I övrigt har jag lärt mig att jag har sjukt dålig koll på vad som händer i byn och på andra delar av världen nu för tiden. Förhållanden jag missat och en flicka som är gravid i 8månaden! Jag ligger alltså cirka 6 månader efter i allt som kallas nyheter!

Nu blir det sängen i varje fall för imorgon bär det av till Ikea kl 07.00 med Robbie och Elli. Robert fick en Ikea resa med mig av sin moder när han fyllde 18 men såhär 1,5 år senare när han är sambo med Elli får jag aggera barn i baksätet. Hoppas bara jag får glass!


Driver license



Se upp i trafiken nu gott folk! Idag var dagen då bEmma fick sitt körkort. Inte helt rättvist kändes det kanske men med tanke på att det var kuggOla så kan jag inte var så dålig som jag fick för mig... eller kanske jag bara drog på mig mitt charmface och han inte kunde göra annat än godkänna mig. Tror mer på det sista altenativet faktiskt! Även fast jag inte är så bra på att flörta så är jag nog hästlängder bättre än på att köra bil med tanke på att jag redan smällt två gånger innan jag ens fick kortet!

Men så kan det vara. Jag är nöjd.
Fick ju trots allt kortet före Emanuel Arvidsson! (vilket inte var helt otippat ens för två år sedan!)

Kvällen kommer spenderas med Brudarna med stort B på bowlinghallen. Kommer bli awsome och jag kommer få en chans att visa upp mina sjukt skillade talanger!


Efterlysning

Efterlyser min härliga bettskena som försvann någon gång under detta dygns tidigare timmar när jag befann mig i dvalan mellan vaken och sovande. Ni har tidigare fått beskrivet att den var svår att få ut ur munnen men efter någon veckas flitigt användande är den snart så pass nedslipad att den troligen hamnar i soporna innan sommaren. Stackaren... det kanske är det den känner på sig och därför den har rymt?..

Hur som helst så är signalementen på den att den ser ut ungefär som morfars löständer utan tänder och genomskinlig (fast efter en dag utan sitt vatten är den nog vit..). Den får människor att läspa så skicka ett extra misstänkt öga på personer med uttalssvårigheter. Och sist men definitivt inte minst så lär den lukta något förtaskigt eftersom den är bosatt i min mun ca 30% av dygnet!

Äntligen!



Glöm snacket om potatispåse. Och och Olivia gled in lite på måfå på Kii idag och jag fyndade två grymma klänningar för en 100lapp styck. Detta resulterar i att jag har två grymma altenativ till balklänning.

Utseendet gör halva maten..

 

.. så det är en jävla tur att vi är så sjukt snygga!

Idag har det varit mamma-dag. Började på Göteborg för att avnjuta en underbar lunch. Fetaostmackan är att rekomendera! Efter det tog vi walken ner på stan och jag prövade massor med klänningar. Hittade en jättefin från French connection men vet inte om den blir för enkel och naken?! Tror jag får ta med mig Olivia ner på stan imorgon så får hon avgöra och så får ni se på röda mattan vilken blåsa jag kommer i. ´Risken finns att det blir en potatispåse ;)


PappaMamma

 

För några dagar sedan fick jag den underbara mössan från Kangol av min kära fadervår och idag fick jag den ljuvliga kavajen från Stockh lm av min kära moderjord.

 


Ba ba bam ba ba bam


Ljuva liv

Har aldrig sett ett sån glad min på Anders innan jag kom gående i korridoren i morse och meddelade att vi skulle medverka på hans lektion. Alltid roligt att man kan glädja någon. Har även glädjt mitt betyg genom att snart vara klar med kanonen så jag kan få VG..

Nu blir det ib teori eftersom dom igår lyckades köra in en skopa i väggen på Nolia så det blev ett 7m stort hål när dom skulle laga taket!

9-2-2010, one month to go!



Jag skulle nog inte kalla mig själv såhär glad idag egentligen men bilden fick mig på bättre humör så kan ju alltid hoppas att ni får något att skratta åt också! Känner iaf att min duktkighet fortsätter, vi börjar egentligen 10.30 idag  men jag och Jens ska gå på CadA och rita lite med det vi inte hann göra innan kursen var slut. Riktigt stort, sen ska jag och jobba idag också. Så vill ni se mig i sjuukt heta arbetskläder så infinn er på 7eleven mellan 14.30-20.00.


Minns bättre tider..



Hittade en påse lussebullar i frysen och kunde inte låta bli att värma dom tillsammans med en kopp varm choklad. Ända som saknas nu är att klockan är 3 på natten och att någon viss man från ett minne bafann sig inom räckhåll!


7eleven och Avatar.



Idag har jag ändå åstadkommit rätt mycket om jag får säga det själv. Klev upp kl 09.00 och pluggade liiite teori, drog mig till skolan kring 13.00 för att genomlida mitt otroligt jobbiga schema på en lektion. Senare ringde kusin och sa att jag skulle komma på 7eleven/shell och ta mig igenom mitt första pass. Tyckte ändå att jag var helt ok för att vara första gången?! Senare har jag gått hem därifrån via SF och hämtat ut mina och poppingSimons biljetter till Avatar 3D på onsdag. Nu ska jag fortsätta trycka teori medan jag njuter av en apelsin! 


Snövandring och hockeyvurpor.

 

Gårdagen spenderades alltså i Hörnefors med Peterboy. Vi tog oss en tripp ut på isen och fikade lite. Senare tvingades jag med ut på hockeyplanen. Otroligt het och stabil åkare måste tilläggas, tur att Olivia var med som min personliga broms!



Hockeyoutfitten nr1. Lyckades glömma täckisarna hos Peter så då tar man vad man haver.

 


Party like a rockstar!





Ikväll kör vi på guld-tema. Ses i dimman!


Snart är du välkommen hem!

 

Helgen ser ut att bli en nostalgihelg av rang. Igår var Simon förbi som jag inte spenderat kvalitetstid med sedan i sommras. Idag blir det att sätta sig på bussen till Hörnefors för att hänga med Peter. Stolt över killen som fått mig att fixa ett par griller så vi kan åka! Imorgon ska jag sätta mig på Musköten och jobba för att ta tag i mitt plugg...

Ni märker, eller jag märker, allt detta var vardagsmat i mitt liv för 3 år sedan men nu har det gått så länge att Peter t.o.m lyckats glömma hur dålig jag är på hockey!  


Bildbevis!


Tomten gör sig redo!

Tomten funderar på att ångra sig.

Tomten ångrar sig.

Tomten tar sig upp!


Dinner time!



Vadå?! är det inte såhär man ser ut på en vanlig middagsbjudning?

Kvällen har spenderats med Olof. Som vanligt med den mannen kommer man på sjukaste idéerna som måste genomföras. Bland annat ska vi bygga en knivslipare i form av en emo där slipskåran sitter på armarna! I annat fall har det blivit en hel del youtube (ska fixa favoritlista senare) och fastnade tillslut en lång stund med bilder från Norpan. Alltihop resulterade till att Olof inte åkte tillbaka till jobbet och jag har inte pluggat ett dyft!

Isvaken

Idag kan jag alltså kalla mig stolt isvaksbadare. Idrottsprogrammet åk3 var uppe vid Nydalasjön och de som ville tog sig ett litet dopp. Chocken från vattnet har fortfarande inte gått ur kroppen men var inte alls så kallt som jag trodde att det skulle vara.

Stort mod visades av: Erika(hulken), Linnea(stoneface), Amanda(sprattlarn), Maxim(paniken), Nike(skrikaren), Emilie och Kakan. Nike, Emilie och Malin hoppade efter mig så lite svårt att veta deras reaktion. Men pga Nikes höga skrik kan jag tänka mig PANIKSKRIKPANIK på henne.

Boysen hoppade efter oss så ingen aning om vilka som vågade sig i eftersom jag var snabb som ögat på att ta mig hem!

Bilder kommer i sinom tid eftersom jag glömde min kamera i Slevens hand.

Kanske världens bästa pappa!



Även fast energi dryck inte är min favorit så kan jag inte säga att det inte sitter fint nu med tanke på allt jävla teoriplugg!


Dagens läxor



1) Att börja använda sin bettskena igen efter ett år på hyllan kan medföra att den behövs slitas ut med tång och att man missar bussen till skolan och måste gå.

2) Jens är otroligt värdelös på Kalles Tetris!

3) Personer som går sakta i korridorer eller på stan borde med rättighet dödas!

4) Om du tar bussen hem 2 stationerna för att du är lat kan de resultera i att du missar din hållplats och ändå måste gå.


Har under dagen införskaffat lite slingor att sätta i håret för att matcha min bruna kropp! Blev nådigt nöjd när två personer, inom loppet av 20 minuter, frågade vilket land jag besökt!

What a night



Efter världens längsta gårdag ville jag inget annat än att sova. Men vad händer, jo drömmer en mardröm om att jag drömmer en mardröm. I drömmen när jag vaknar ur drömmen är allt askonstigt och det är som om mardrömmen fortsätter! Och det mardrömmen i mardrömmen handlade om var en clown som försökte kväva mig genom att hälla i mig strösocker. Så även om det är så att jag inte tyckte clowner var läskiga innan i natt så är dom verkligen det nu!


Alltid lika underbara Grey`s!


Halkbana och kusin-vitamin





Morgonen spenderades i Hörnefors på halkbanan. Efter att ha stigit upp kl 05.40 behövdes det en hel del kaffe innan jag ens kunde tänka. Tror jag hällde i mig sådär 5 koppar innan jag ens hunnit sätta mig i bilen kring 08.30. Speeden jag byggt upp av kaffet blev inte direkt mindre när jag fick spendara några timmar åt att sladda runt på banen. Huuur kul som helst! Priset tog de två personer från björkstadens trafikskola som ungefär samtidigt lyckades köra in i snövallarna och fastna. Eftersom jag befann mig på deras komradio-kanal efter att ha bytt bil fick även jag njuta av det hela på en helt annan nivå!

Senare idag tog jag och pappa en tripp till Anumark och mina kusiner så jag fick en chans att prova den nya bilen. Är lyrisk av krafterna i den och då är inte ens chippet påsatt! Väl där blev det lite matematik och pyssel på agendan och självklart skulle även Zingal vara med!

För övrig kan jag berätta att deras andra hund rymde igår och var borta i 12 timmar. När han kom tillbaka var han alldeles blodig och det saknades 5 får!

Februari!


Kalle och Gunnar från helgen bravader

Jaaahapp, februari är här och nog för att det brukar vara kallt och mycket snö så här års men det här är ju bara skrattretande!

Dagen har i varje fall till största del spenderats med Kalle. Något sur och less sådan men inte så att jag kan klandra henne. Och även fast jag skulle vilja säga att jag inlett det nya året med sunda vanor när jag gick heeela vägen hem idag så måste jag väl även erkänna att dagens matintag bestått av makaroner och pizza. Kolhydrater, kolhydrater och en massa fett! men jag säger ändå muuums!


RSS 2.0