Första jävla advent!

Det är helt sjukt att det redan är första advent, jag menar imorgon är det december. dvs 24 dagar kvar till jul! Det var ju nyss sommar? Dagen idag har dock varit grymt tung, bakis som få och sen jobba från kl 13-21. Inte helt okej men har ändå sålt väldigt bra idag :O

Kvällen igår var i varje fall grym, mycket roliga kostymer och sköna människor. Hade väldigt seriöst prat med Jonas där jag fick lära mig att man inte får dö nyfiken! Är ingen som kommer att tacka dig när du är 60 över att du lät bli att göra något när du var 17.

                                 
Bonnie                                Rödluvan                             knarkare, minns ej namnet

...efter stägning!

 Så fort matchen var färdigspelad att alla spelare hade åkt hem stormar jag och Olivia in i hallen och kör upp sterion på högsta volym. Vi börjar kuta runt som dårar och är helt säkra på att vi är ensamma tills gardinen till domarrummet glider lite åt sidan och där inne stor en lite förvånad men ändå småleende fotbollsdomare. Vi tittar på varandra, skrattar lite och springer vidare.

Sjukt mysig kväll har det då varit, vi såg 6 avsnitt av greveholm och hoppade runt på tjockmattan i hallen. Men nu är jag hemma, trött och sovadags. Imorgon ska jag jobba på Telenor så vi kommer upp i vårat ordermål och sen har proppen och elin 25 års fest. Jag kommer vara tråkig och köra på Pink ladie igen, var ändå ett halvår sen sist och jag har inte orkat leta något annat!



xoxo

Jobbsi.

Sitter på Musköten och gör mitt jobb! Dvs inte så mycket alls, sitta här och chilla lite vid datorn, kolla på när barnen lirar lite innebandy och sen har man ju såklart nyklarna till godisfrådet! Jag klagar inte spec mycket men ändå drygt att vara här. Men Olle skulle komma på ett tag och då blir det uttag av proviant från då godisfrådet och sen Mysteriet på greveholm för hela slanten! Även lovat att vi ska hoppa lite på trampetserna för hon har tjatat heeela dagen!

Slutar i varjefall klockan 21 och sen ska jag hem och ta upp jullådan för källaren. Farmor har ringt och tjatat på att det måste fixas, jag förstår inte? är jag lat eller? Ne inte alls, jul är den viktigaste tiden på året och julpynt ska det vara så förstår inte varför hon är så orolig!

Tror dock att det kanske inte blir så som det är på den här bilden men ska göra mitt bästa så det blir lite mysigt i stugan!


Var det verkligen tänkt att kvinnan skulle göra allt - arbeta och få barn?

Jag vill lära mig dansa, dansa i regnet, dansa till glad musik i dammet på roskilde. Jag vill äta glass, god glass med jordgubbsmak som kostar mer än jag har och innehåller fett jag inte behöver. Jag vill ligga i flera timmar få komma ge orgasm gärna tusen gånger sedan skeda hela natten morgonen eftermiddagen minst ett dygn kanske två.

 

Jag vill ha ett jobb gärna bara några timmar om dagen helst ett roligt. Ett jobb med hög lön och trevliga människor, ett jobb som gör mig känd.

 

Jag vill kunna sjunga, sjunga bra gärna häftigt och rappa snabbast bäst. Skapa musik som får mig att gråta och dig att gråta. Musik folk vill älska och älska till.

 

Jag vill måla vackra tavlor, episka tavlor som säljs för miljoner på auktionsfirma 200 år efter min död inte innan. Jag vill teckna, teckna bra kanske fyndigt, göra serier åt DN om åldersångest, ensamhet och fylla. Svart humor som får några att skratta och många att skrika.

Jag vill regissera film och göra huvudrollen eller alla roller gärna samtidigt så som Peter Sellers. Det ska vara svartvitt eller helt i rosa alla ska älska för ingen kan ju filma så som jag.

 

Jag vill göra något bra, bara någonting litet eller stort det spelar ingen roll men det ska göra någon glad, eller flera, gärna många, kanske tusen eller hela världen.
Det ska göra någon glad, inte för att jag vill sprida glädje eller lycka eller ens ge det lilla barnet ett leende på läpparna. Inte för att jag är god.
Men för att bekräftelse är det enda jag behöver och det enda jag vill ha.


saturday night!

Ikväll ikväll är Theres på 3an klockan 18.30. Bäst för er alla att kolla in henne! Hon har fått priset svenska hjältar och jag blir verkligen helt rörd om barje gång jag läser om henne! Hon är för övrigt kanske den mest underbara människa man kan hitta på denna jord och om man då vet vad hon varit med om kan man inte tro sina ögon! Är även ett heluppslag om henne i aftonbladet idag och började grina när jag läste de :O haha..

Bilden är på mig och theres sen i sommar!


17-års kris!

Nu är jag då 17. Känner inte direkt någon skillnad (vilket man nog inte brukar göra) mer än att jag har fått lite ångest att jag bara är just 17.. som 30 års krisen fast baklänges, då är det kris för att jag känner sig gammal och måste hinna göra massa saker innan det är försent. För min del är det bara att gå och vänta tills man blir äldra så man kan göra alla grejer man vill! Jag menar hur lätt är det att göra saker när man alltid ska till skolan dagen efter eller en orolig pappa som sitter hemma och väntar på en? Helgen är ju inte direkt så lång så att man hinner göra något!

När jag går ut gymnasiet så jag leva, skita i allt och sticka ut med en båt i 15 år! Men än så länge får ni ha mig här :]

Feeenitoo

Idag var sista dagen Emma tog en snus. Om hon klarar att hålla sig en månad så har ghennes kära vän olivia lovat en överaskning.. önska mig lycka till!!!

Sålde för övrigt sjukt bra ikväll.. fick iväg 5 abonemang och då sålde vi ändå på svåra listan 3 av 4 timmaar så är nöjdis! :P Nu ska iaf flickebarnet se på lite one tree hill:D
puss och godnatt

Myyyys fredag!

Jätte mysig kväll med gamla brudar.. Eller ALLTID brudar. Sävar - Täfteå alltid :P + sandra och oliva ett tag. Trippen till Sandbacka och Rig:arnas blev väl inte helt oväntat en flopp men ändå kul att hänga alla igen så spelade inte så stor roll vad vi gjorde.. Och känns inte som att det är så otippat att jag tackar min kära bäste vän Robert än en gång för att han räddar min kväll och kör hem mig :)

Kvällen:

* Hjälpa Emilie och EmmaH att klä ut sig till greker.
* Lyssna gamla låtar
* Min superhjälte dräkt
* KARINS BATMAN DRÄKT I STORLEK UPP TILL TIO ÅR!
* Mycket snack om gamla minnen
* 20 mils gångväg till RIGs lagfest på sandbacka  (där 5 min)
* Hinna höra att man är snäll av en helt okänd människa under dom 5 min (tack Albin!)
* Träffa Jimmy :) kom fram till att senast typ när vi gick ut 9:an
* Åka bil med min älskade Robert. (leta dom vi skulle köra men misslyckades)
*SOVAAAAAAAAA nuuuu


Hej mitt namn är Emma och jag är störd och allt  möjligt som sitter uppe nu med tanke på att Jesper kommer och hämtar mig om 6,5 timmar och då borde jag befinna mig i nyktert tillstånd. Ska nämligen ut på "norpan4-ever" och sätta upp Supergungan hur nu jag ska kunna hjälpa till med det! jaja Godnatt

xoxo

Tisdag!

Idag har jag legat i min säng hela dagen, är lite sjuk vilket inte känns sådär jätte kul :(  Något som dock känns roligt är att min styvsyster Emma har köpt en liten vovve, huuuur gullig som helst och den ska heta Nemo... kommer börja bo hos dom jämt nu!


Höstlov..

Nu har jag då i varjefall tagit mig hem från både linköping och Stockholm. Hade sjukt roligt men inte på något speciellt skrivar humör så kan lägga upp några bilder.


RSS 2.0