Önskelista!

Eftersom att jag, i varje fall vad jag tycker, fyller år snart tänkte jag att det skulle passa med en önskelista så att ni nära och kära (även andra om ni vill) vet vad jag önskar mig. Som vanligt är jag dålig på att komma på men nu har jag faktiskt skrivit ner några saker när jag kommit att tänka på det. Vet att jag även bor långt bort så kan bli lite problem med paketen men det får ni lösa på något sätt (i varje fall du mammsen). Jag kan ju inte gå en födelsedag utan presenter förstår ni väl :-)



En bärbar dator. Spelar inte så stor roll vilken bara det inte är en mini och inte är sämst.


Miss Dior Chérie, eau de parfum.



The Carrie diaries av Candace Bushnell



Sex and the city filmerna. Både 1an och 2an.


Stavmixer med lite fler tillbehör.


Pajform och ugnsform. Gärna från märket Gerbera eller liknande.


Svarta vanliga höga strumpor från Lindex i storlek 34-36 då de är slut överallt här
i Oslo.
Hinner inte lägga in mer nu men troligen kommer denna att uppdateras lite mer, ni får kika in senare och kolla om de :)


Aktiv!

Okej, jag kanske inte är så aktiv på att uppdatera här men har jobbat över nu måndag-tisdag sen massa förra veckan och i helgen. Och för att fixa det så ställde jag mig och lagade massor med matlådor i söndags och flyttade även in alla våra kläder från walk in closet-en till vårt rum för att de nya sambosarna skulle få dela på den.


Kycklinggryta m. ris, lasagne, tacopaj, chicken tikka m. cous cous.


Såhär fint är det nu i vårt rum.

Nu har samtliga av våra sambosar kommit så nu sitter vi i soffan och bråkar med internet. Joakim har kommit hit och tagit över det!!!


Sanningens minut!

Blev inte så "slappt" som jag trott om dagens övertidstimmar. När jag anlände till jobbet i morse fixck jag veta att betongsågning och piggning även stod på vårt schema. Jag antar att ni där utes bild av piggning är den sexiga, muskulösa mannen, gärna insmord i olja, som står vid vägkanten en solig dag.

Sanningen. Visst, de första 14 minuterna som det enligt svensk lag är tillåtet att pigga per dag skulle jag också kunna se ut så. De resterande 106 minuterna not so much.

Mitt hår är, som Daniel så snyggt satte ord på, värre än en sopkvast. Mina armar och ben skakar fortfarande i samma frekvens som piggen och mitt huvud är helt. Nu väntas en lång dusch (dvs så lång som vår 1 liters varmvatten beredare tillåter) och sen ska jag göra absolut ingenting!

Dumt att jag klagar kanske då Christoffer jobbar med detta från 09.00 -minst 20.00  idag men still. Det är heeeemskt!

Villintejobbavillintejobba!

Vill verkligen inte gå och jobba just nu. Varken jag eller Christoffer har sovit speciellt bra i natt för det har varit ovanligt kallt i vårt sovrum. Men jag ska väl inte klaga, jag kom inte hem igår kl 23.00 och jag ska inte pigga betong idag och jag är inte osäker på hur länge jag ska jobba.

Nä jag ska troligen slita lite golv i 5,5 timmar sen hem till den underbara soffan igen.. Men måste ruuuusa, trikken går om 3 min.

Ha en bra dag!

Rosa bandet



Som ni vet så är oktober månad Rosa bandets månad. Jag brukar alltid köpa något för att skänka pengar till canserfonden och i år blev det muffinsformar som ska bakas vid senare tillfälle. Men nu har jag hittat ett ställa där man kan skänka pengar...Helt gratis.

Genom att jag publicerar den här länken på min blogg skänks 10 kr till Rosa Bandet. Gör samma sak ni också!

ensam...

Vad gör när man bor i Oslo, slutar klockan 13.00 och sin käreste inte slutar förrän tidigast kl 20.00. Inte så svårt att liste ut eller hur?

Man har självklart en underbar mamma som skickar ett paket med dina gamla älskade The Sims skivor. Hejdå världen, lär vara borta ett tag, återkommer möjligen ikväll för att få lite sömn innan jag ska upp och jobba imorgon. Mycket övertid den här veckan och troligen mycket nästa vilket vi gillar!

Grattis pappa!

Idag fyller min underbara pappa 54 år. Det känns lite konstigt att jag inte är hemma och firar honom och njuter av den smarriga tårtan. Istället har jag jobbat 12 timmar idag. Kommer nog bli mycket övertid framöver då vi har 2500 kvm golvmatta att slita upp! Smarra på den ni!

Kladdkaka!

Snart ska vi bädda ner oss under täcket i soffan med lite kladdkaka. Som bortförklaring säger vi att vi har ett sjukt jobbigt jobb och att vi inte tog igen oss helt i söndags efter helgens bravader.


Från helgen... Och vi har hittat ett solarie i närheten som vi funderar på att söka upp.


Suuper!



Hittade en super sida där de har en massa kampanjer och säljer märkesvaror till upp till 70 % rabatt. Finns både kläder, skönhetsgrejer och inredningssaker. Skynda er att bli medlemmar här då det tydligen är begränsat.


Rosor.




Titta vilka fina blommor jag kom hem med igår.
(säger dock inte var de kom ifårn :S)


Söndagsmiddag.

Igår var som sagt Stina på besök för lite middag. Blev riktigt mysigt och kul att vi för första gången fick användning för vårt vardagsrumsbord. Sjävla maten blev super och kändes bra när de sa att dom gillade den då jag lagt ner så mycket tid i det.



Flickorna under middagen. Mannen fick aggera fotograf.


Efterrätten bestod av grädde, hallon, jordgubbar, kladdkaka och daim.
(fuskade lite med att äta onyttigt på en söndag...)


Promenad.

Jag tvingade med mig Christoffer nyss på en härlig morgonprommenad i höstOslo. Är mulet idag men inte speciellt kallt så perfekt väder för en prommenad. Vi gick ner till "småbåtshamnen" och kikade lite sen runt lite här på vackra Frogner. Jag bara älskar vårt kvarter med alla gamla hus och det blir inte sämre nu när löven runt om dom är så vackra.


Två glada gångare.


Titta så vackert det är!

Men nu har jag inte tid att sitta här längre utan har massor att stå i. Ikväll får vi nämligen finbesök av Stina som ska komma och äta middag. På dagens agenda ligger:

'koka upp kikärtor
'koka kikärtsoppa
'baka kladdkaka
' städa
'tvätta
'packa upp alla grejer från IKEA


Favorit.

Har den senaste tiden börjat äälska flätor och har det nästan jämt. Tycker det bara är så snyggt! Har det varje dag på jobbet, där dock kanske mest för att få in håret under hjälmen samt slippa ett värre trassel än vad det är när jag kommer hem. Tycker det är kul att variera mellan olika flätmodeller men favoriten just nu är fiskbensflätan. Passar ju bra nu när jag är i fiskelandet Norge.



Just nu har såklart den nämnda favoriten men den har blivit lite
tjorvig under dagen.



Tänkte även passa på att visa mina nya byxor jag fyndade igår
på en utförsäljning av en liten butik.


En annan del av Oslo



Finns inte alltid så mycket att göra här så man får komma ¨på egna lekar.

`

Men ni måste ju erkänna att det kan resultera i extremt snygga bilder!


RSS 2.0