Bra dag

Eller rättare sagt underbar dag. Förlåt alla NS:are som lär hata oss nu men vi får iaf 7000 var till resan till Tanzania för vårat projektarbete. Detta innebär att två stycken mindra av dom som faktiskt måste kämpa för att få pengarna inte kommer att få några.
Jag och Olivia är i varje fall nöjda, nu återstår bara ytterligare 15000 att få in inom en snar framtid!

Dagens väder har väl inte heller sänkte värdet på dagen, legat ute i solen hela dagen så är röd som en potatis med fräknar men sånt man får ta! Imorgon bli det första dagen på det nya jobbet, sjukt nervös på att jag kommer göra bort mig. Men den som är sugen på jordgubbar borde besöka mig mellan 8.00 och 15.30 imorgon på OBS!

xoxo

Grattis Mini!

Idag fyller min lillebror Johan, hör och häpna, 15år! Kunde man inte tro för några år sedan, inte för några dagar sedan heller för den delen. Men har i varje fall varit ute hos mamma i Täfteå ikväll då för att fira den lilla sparven med tårta osv.

Tillbaka i stan känner jag nu det luddiga men fullt så förståliga suget efter Anna Phil. Min underbara vän i alla väder, senast vi träffades hade hon varit med om ett våldtäcksförsök så känner jag måste hänga med henne lite så hon hinner gå förbi denna förskräckliga händelse!

xoxo

Dagens citat

Han är ett exempel på många samtida
som banar sin väg utan någon ideologi
och utan något skapande. Han skulle
inte tveka att begå brott om han kunde
klara sig utan bestraffning.

sommer-pie


Bilder från gårdagens kajmys.







Om man sår trivsel skördar man lugn och ro.



Kuckilikuuu

Nu blir med fika mys med Linnsans...  Senare TV och chirre med Malte?




Grattis BIGems!!



Idag fyller styvsyster Emma 20 år! Det firas med lek från Nemos sida, konstiga konsversationer om att torka sig med papper i fifferiffan efter dusch istället för handuk av Kicki och Mormor, mat a lá Bibi och presenter såklart!

På lördag blir det party så imorgon ska de fixa goodie bags! 



Vårens glödheta solkyss värmer vindens blåklara sky

HETTS!!

Helgen på nopran var underbar, mycket jobb och massor med trevligt folk. Jag och Viktor är för tillfället bäst i sverige, eller kanske världen på att bädda på sängöverdrag på sängar. Vi har bäddad över 70 stycken under helgen. 

Som vanligt när man varit på Norrbyskär blir det inte mycket av det som brukar kallas sömn, därför kändes det inte alltför bra att börja måndagen med tester på innebandyn och sedan övergå till att direkt skriva en uppsatts på engelska nationella. Känns dock bra att ha det avklarat. Nu har jag bara en filmrecention, engelska uppsats och matte nationella den här veckan. Har även en bok jag måste läsa och ett träningsprogram att ta fram.

Livet känns fördjävligt! 

xoxo 

design design


Satt som vanligt och kikade runt på lite roliga design nyheter och hittade dessa nya toalettstolar. De ger absolut ett exklusivt intryck i badrummet och inte helt oväntat heter den Coco. Företaget bakom konsterket heter Bjärreds Design och dom hittar du här!



Sol idag igen.

Hade tänkt jobba men kändes som att när det nu är sol är det väl lika bra att vara ledig? Vet bara inte vad jag ska göra än, borde sätta mig ner och skriva ihop lite på projektarbetet men kändes otaggat på något vis.. får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda!

Sommar och sol!



Vaknade av ett glatt samtal av min vän Jesper som ville ner på stan och äta glass. Inte helt fel en dag som denna! Mötte mamma lite senare och köpte skor åt henne och skickade äntligen efter din efterlängtade skinnjacka från sunshine! 

Nu har jag precis käkat middag med min kära familj i Täfteå, Emma och Peter var med också så det var mys. Snart blir det Emma och Gurra för hela slanten.



tillbaka till sällskapsspelen tid..

Kvällen har tillbringats tillsammans med Olvia, Olle, Olle och Erik at Olivias place med sällskaps spel. Mycket mysigt även fast mitt lag inte vann :( Senare drog vi ner till Dragon och lirade brännboll i mörkret och såg Fast and furius live på parkeringen.


Erik, Olle, Olivia äter min underbart goda blåbärspaj!


RSS 2.0