Varning i trafiken.

Nyss varit och övningskört med pappa. Lite bråk blev det väl som vanligt men (lovade att inte uttala mig för mycket om det) allt gick bra. Han vart lite less på att jag aldrig fattade vart han menade så han slängde ur sig att jag skulle köra hem själv! Då var vi ändå på Röbäck, så fyra rondeller och en massa andra hemskheter jag aldrig varit med om var jag hemma. Och gjorde kanske världens snyggaste parkering. Börjar bli rätt ok efter 4 gånger i bilden ändå?!?!

Ikväll blir det älsklings-bästa-vännen-robban och lösa lite uppgifter i våran bok. Länge sedan sist så får se hur ringrostiga vi är. Kan ju alltid köra på att "följa efter någon på stan" om vi inte grejer något.

XOXO

Shoppaholic?

Vad håller på att hända med mig? Jag kan inte sluta köpa grejer, och köper för det mesta onödiga grejer som kläder som fortfarande hänger med prislappen kvar i garderoben. Idag har jag dock köpt två underbara ting. Det ena var impuls men känner ändå att det inte blir garderoben på dessa.





Underbara frans-väskan från Bianco, har har vi impulsen, men med det priset och den designen är det svårt att säga nej.





Underbara älskade skor, även dessa från Bianco. Kollat på dem ett tag och kunde bara inte låta bli. Sjukt sköna är dom också och med äkta skinn kan dom väl bara bli skönare?

Hemma!

Så nu var jag hemma igen. Känns dock inte riktigt rätt. Hemma bra men borta Bäst! Har haft en så sjukt mysig vecka i favoritstaden! Gått på cafe, druckigt öl i solen, shoppat och träffat massor av saknade vänner! Men trots allt bara ett år tills jag kan flytta ner dit på heltid nu.









Åh vilken underbar dag...

Sitter i Gretas mysiga rum och kollar ut över taken på söder, älskar den här staden! Skulle iväg och simma men kände att jag borde spara energin till shoppingen. Tar inte direkt bara en timme att göra stan här som de gör i Umeå.

I onsdags flög jag iaf ner till Sthlm, gick lite på stan sen åkte jag ut till Saltsjö-boo för att hälsa på Timpan. Inte dåligt hus och inte dåligt område!

Igår käkade jag lunch med min moster Maria, träffade mitt kusin barn och hans vän Asp som jag inte sett sen dom var uppe i Umeå 2007 eller när de var.

Vid 2 tiden kom äntligen Greta från skolan så jag fick någon bra hjälp med klädprovningen, hittade dock nästan inget igår :(

Nu ska jag snart ner på stan för att träffa Top Model Hanna... Haha älskar att säga dom där orden för det låter så fel ;)

seee yah

världens längsta inlägg om ingenting.

Hej hej hallå dagboken.. 

idag har jag ätit korv... 

nä ärligt, vet att jag varit sääämst på att skriva även fast jag har haft all tid i världen nu när jag varit ledig men har verkligen inte känt peppen att sätta mig framför datorn och börja skriva. Inte nu heller egentligen, kännes bara skuld :C  Det värta med det hela är att jag ändå tänkt varje dag att jag ska skriva för har varit riktigt flitig med kameran. Ni skulle sett mina påskmuffins tex! 

Men som jag sa, inte så mycket pepp och om mindre än 12 timmar är jag i sthlm så då vet jag ju inte hur mycket tid det kommer finnas till det heller.... 

nu har jag skrivkramp, godnatt




Lååååång fredagen

Nja, kan inte påstå att dagen varit så lång men har hunnit med mycket. Har övat lite fickparkering med mammas omöjliga bil(gocart). Kört in till badhuset för att träna med en audi som har en så känslig broms att jag hann med ett antal vippler framkallande inbromsningar. Toonight blir det hEmma + hFamily för hela slanten... 

Vad en kvinna mest beundrar hos en man är 
att han gör sig bemärkt bland män. Vad en 
man mest beundrar hos en kvinna är att hon 
gör honom bemärkt.

Fira in påsken.

Gårdagen var kul, jag gillar min klass så aldrig fel att spendera lite tid med dom! Olle och Olle fick dock för sig att vi skulle dra till personligstil festen på musköten så vi gled dit, vilket dock sög till en början. Men ju senare kvällen blir desto roligare blir ju allt så slutade med att jag hade väldigt kul. Kvällen slutade med att jag följde med festens stiligaste man, min kära klasskamrat Tim. Killen kommer alltså med fluga, inte dåligt i mina ögon! Inga tankar om annat nu, bara det att det är jävligt svårt att ta sig hem  från världens ände vid det sinneslaget och den tiden.


Påsklov!

Äntligen är dagen kommen då man får andas ut! Pratade dock med Olle idag och kom fram till att vi tog lov igår efter Kemiprovet. Ikväll blir det party party med klassen och säkert massa random på Umedalen. Hoppas det blir skoj! Köpt två nya linnen nu så jag skulle ha något att ha på mig! Vet dock inte vilka byxor det bliir än!

Ta livet med en klackspark.

Precis exakt det gör jag så slipper jag skämmas så mycket om jag gör bort mig. Fast lite skämms jag ändå för att jag inte pluggat till Kemin idag.

Igår fyllde min älskade farmor 82, skönaste tanten i världshistorien. Tycker hon dock kanske borde börja skära ner lite på svordommarna nu på sin ålders höst?


Farmor back in the days.

Ungkarlar borde beskattas extra hårt.
Det är inte rättvist att somliga män ska
vara lyckligare än andra.
- OSCAR WILDE

Myskväll..

Först kan jag ju säga att den här dagen har varit slappare än livet själv. Låg i badet i ungefär sådär 2.5 timmar. Läste en sån himlans bra bok så kunde inte sluta. Sen fick jag ett kul somtal från Micke på Finnrödja som sa att jag fått jobbet, känns skönt att jag fick veta så snabbt, ändå igår jag var på intervjun.

Kvällen har jag spenderat med Gurra, först på wyness och pratat sommar och gamla minnen. LÄNGTAR SÅ! Sen kom Emilie så åkte vi runt lite i bil och slutade hemma hos mig utdöda i soffan! Nu ska tjejen sova, jobb imorgon,


xoxo

fredags morgon...

Sjukt less på att våran lägenhet inte har någon värme alls i sig! Typ fel på värmetermostaten så inatt haar jag sovit med långkalsonger och underställs tröja. Lyckades dock ändå vakna upp med halsont!

Ingen träning idag tydligen, tur att jag hade ont i halsen så jag inte skulle åkt dit i onödan :*O

Slutar vid lunsh idag vilket i varje fall känns grymt skönt! Kanske en fika sen med Emilie girl, vilket jag ifs inte tror kommer hända för hon är för lat för att pallra sig in till stan! (L)

xoxo

RSS 2.0