Vår!





Linne och skjorta från Kii och jag bara älskar dom!


Sweet dreams!

Säger som Emilie godnatt efter en kväll som kanske inte var riktigt lika aktiv som hennes men två prommenadet i varje fall! Ska visa polaridbild från första prommendaden sendare om bara Oskar kunde öka med att lägga in den.

Taggar även morgondagen för då blir det Pipes med min radarpartner Robbie!

Sekt!

Hare Krishna, Hare Krishna
Krishna Krishna, Hare Hare
Hare Rama, Hare Rama
Rama Rama, Hare Hare

Jaha ska komma på någon jävla sekt att jobba om på historien. Funderar på att ta HareKrsihna bara på grund av deras grymma ramsa men dom är ju inte riktigt riktigt en sekt så får se hur det blir. Förslag någon?

Frunch





Efter ett härligt löp+gympass avnjuter jag just nu denna underbara frunch. Snart hoppa in i duschen för att återigen bege mig mot skolans korridorer!


Citatet

Du skulle inte bry dig så mycket om vad andra
tänker om dig om du visste hur sällan dom tänker på dig!
-Dr. Phil


Dating the boy in the sexy skirt!



Njuter av en lugn morgon i min ensamhet i huset vid havet. Synd bara att det är så grått och regnigt men lyckas skymta skäret där bakom trädet och drömmer mig bort till en underbart ljuvlig sommar.

Snart blir det prommis med svärmors hund för att sedan bege mig in mot schtaan för some work at the carwash tonight!


Kolla Christoffer!

   

Har storstädat lägenheten idag så mina garderober fick sig även ett lyft. Ett ordentligt lyft måste jag nog erkänna. Nu kan varken farmor som kom idag eller C-boy klaga på att jag är slarvig!


Underbart!







Förra veckan innhandlades lite nya somriga underkläder från Ingrids. Visst är dom underbara?


Fredag

 

HappyOlle                                                          SandriGirl



JensiBoy med den snygga biiilen!

Pga att i princip hela våran klass nu befinner sig i Hemavan har dagen till störst del spenderats snyftande med dessa människor. Först lite häng framför datorn i skolan, sen stan och shoppa upp halva lönen (ska visa senare vad jag inhandlat) sen under kvällen har vi befunnit oss hos Olle och spelat spel. Känner att det inte är så förjävligt att vi blev kvar hemma trots allt. På måndag är det planerat Tequila night!

Nu blir det sängen för att orka upp till jobbet imorgon och senare börja peppa igång för kvällen!


Fläta

Sitter i Finas hundkorg och har försökt åstadkomma något som liknar en utbakad fläta. Tycker det känns super sommrigt så hoppas bara på att jag blir lite bättre tills gräset är grönt!

Ja till dödsstraff!

Något som enligt lag borde straffas med döden är att spela musik högt ur mobilen när man sitter på offentlig plats. Speciellt när mobilägaren sitter på en buss, är i 35års åldern och spelar låtar från Noice Makers!

Skorrr





Kom på att jag inte visat mina nya dojjor som jag fick av min fina faster förra veckan. Visst är dom underbara!?


Stress



Innan jag fick chansen att spendera kvällen med denna skönhet har jag hunnit med massor. Morgonen spenderades i tvättstugan, förmiddagen hos fasterMarie för tidig lunch+klippning (hämtade även studenmössan! innan det), eftermiddagen på stan en snabbis och hittade min studentklänning för att sedan åka hem och ta en tupplur.

Nu ikväll har jag och flickebarnet skrivit klart vårt projektarbete, eller nästan i varje fall!


Kör så det ryker!



 

Blev inte en så långdragen färd hem från Holmsund ikväll. dock väldigt rolig. Bara älskar att åka bil med Johan /vs/ Patrik!


Grattis Hannaaaa!!!



Säger grsttis ggr 1000 till min underbara tjej som fyller 21år idag! Och säger även tack till hennes urguliiga mamma för tårtan! muuums!


Landet har sina fördelar!

 
Lunch                                                                                               Middag



Sötkorven!



Bästa mamman!


Finafinafinafina!

Här har ni mammas nya hund som kom hit i lördags. Så underbart söt och njuter av att vara hundvakt just nu!

Omgjord!







Igår tror jag att min kärlek tyckte jag såg förjävlig ut för först började han tjata om att få måla mina naglar och senare slutade det med att han slingade mitt hår. Trots att jag var väldigt nervös under blekningen så är jag faktiskt riktigt nöjd med resultatet. Tror inte det är sista gången att får göra detta!


SM-Final!

    '

 

Håller alla fingrar och tår för IKSU i Globen just nu! Speciellt håller jag tummarna för dessa tjejer bara för att de råkar vara liiite bättre!


Skickade ner den här bruden så hon kunde heja lite åt mig!


Party people









Gårdagskvällen spenderades hemma hos Rebecka och Rasmus med ett glas vin. Mycket trevligt! Glad är jag dock över att jag tidigt bestämde mig för att inte följa med ut och stolt är jag över Johan som följde med ut trots att han började jobba 06.00 i morse!


Lääängtan!

Har kommit fram till att Juni-månad kommer att bli en uuunderbar månad. Här ska ni få se varför!

3juni:

Bal på slottet!

5juni:

Beräknad ankomst för systerdotter nr2!

6juni:

Dop för världens sötaste systerdotter Amanda!

10juni:

STUDENTEN!


Forever young!




Gangster

Klockan 09.45 i morse befann sig jag och Christoffer på Umeå tingsrätt för att hålla min gangster-kompis Emma sällskap. Hon skulle dock bara hålla ett vittnesmål på 10 minuter och inte vara med på hela rättegången som jag räknat med så efter det tog vi walken ner på stan i solen.

Nu ikväll har jag, hör och häpna, varit ute och sprungit med Ozzy. Konditionen kan jag meddela inte är på topp men var ganska härligt ändå. tur bara att det var i norrbyn jag sprang så jag inte skämde ut mig för något folk!

My home town!


Min fantastiska säng med överkast från Ikea och kuddar från Indiska.


Har du ett par skor som är grymt snygga men som kanske inte används så ofta så passar
de perfekt som dekoration.



Med lite bilder i rummet får du fram det där personliga och visar att det faktiskt bor någon i huset.


På sängbordet har jag ett par lådor i lantlig stil som är perfekta att gömma småsaker i.
E:et finns att köpa på bl.a Mosaik.


Prom night!





Biljetten till årets bal är införskaffad. Kan ju inte säga annat än att jag och Jensa kommer bli balens kung och drottning. No questions about it!


Shinie happy people



Den soliga delen av dagen har spenderats tillsammans med min vän Emilie på stadens gator där vi bland annat njöt av årets första glass. (för min del) Desamma gjordes för ganska exakt 3 år sedan fast då på Sävars gator då denna bilden togs. 


Solsken!

Njuter av solen i Norrbyn! Tack vare att grabbarna tog hem SM blev det ingen träning i morse som resulterar i att mitt schema har gapat tomt. Nu blir det snart prommenix med ozzy :)

91:an

Gubbe: Ursäkta min herre! Vet ni möjligtvis vad klockan är?

Gubbe med hatt: Hä-hä-hä.. Nä du! Ser jag ut som en som behöver klocka?

Gubbe: Öh..nja alla behöver väl en klocka då och då?

Gubbe med hatt: Inte ja! Ja lever inte mitt liv efter andras schema! Jag kör mitt eget race!

Gubbe: Det verkar ju vara en skön inställning!

Gubbe med hatt: Det är mer än så.. det är en livsfilosofi. Har du tänkt på att i dagens samhälle rusar vi från punkt A till punkt B, alltid denna jäkt och stress!

Gubbe: Jovisst!

Gubbe med hatt: I vår jakt på lycka glömmer vi det som är viktigt! Pengarna vi tjänar på att stressa får vi sen använda till att köpa mediciner mot magsår och deprissioner! Inte sant?

Gubbe: Kanske det, ja!

Gubbe med hatt: Så mitt råd till dig min vän, ta dagen som den kommer! Det du inte hinner idag kan du göra imorgon! Inget är så jäkla viktigt att det inte kan vänta, inte sant?

Gubbe: Du har absolut rätt!

Gubbe med hatt: Förresten, får man fråga vad som är så angeläget?

Gubbe: Äsch! Jag är på väg till systemet för att köpa knatting!

Gubbe med hatt: Ja, då är vi ute i samma ärende. Hä-hä-hä!

Gubbe: Jo, men dom stänger sex, och när jag gick hemifrån va hon kvart i!

Gubbe med hatt: VAD I HELVETTE SA DU INTE DET FÖR??!


livets rätta inställning och sånt som jag roar mig med en lugn arbetsdag!



KorvKorvKorv!



Se hur jävla mycket korv vi sålde under dom där veckorna!! det är bara sjukt men nu blir det fest!!


Ensamhet...



Eftersom att min så kallade pojkvän lämnade mig ensam med vargarna i natt tänkte jag nu krypa upp i soffan med en kopp té och sörga att jag inte kunde följa med min allra bäste stamkund till Stockholm ikväll för att hjälpa hans fruga med shoppingen.

Teét är Tehörnans höstblandning som jag fick när jag fyllde år och äntligen kan dricka då min kära moder köpte en superfin tesil till mig idag.


Moderjord!


Jag och mami i Marocko förra året.

Snart kommer min kära moder och plockar upp mig så ska vi äta lunch och umgås innan jag måste vidare till jobbet. JJag röstar på suchi idag, riktigt länge sedan jag åt det nu.


Thats what friends are for!

Dagens jobb har gått sjukt segt. Varit så lugnt så det kittlat i benen. Men kvällen blev lite roligare När jag lyckades lura dit Joar för att hålla mig sällskap ett tag. Och bättre blev det när han sedan återkommer en timme senare för att vara snäll och skjutsa hem mig så jag slapp regnet! :)

Hurtbulle /vs/ Soffpotatis

Den senaste tiden har inte direkt träning legat som nummer 1 på min vill göra lista. Har liksom tappat sugen totalt och fallit in i en dvala där jag bara försoffas mer och mer allt eftersom tiden går. Men nu ska det bli ändring på det. Resten av lovet som nu förvandlas till jobbvecka ska jag prommenera en timme innan jobbet varje dag. Sen till nästa vecka får vi hoppas att träningen kanske drar igång lite mer på allvar så jag inte kommer rullande med 100 bilringar i sommar och blir bandlyst från varenda strand.


Detta var jag om träning tidigare..


Här har ni mitt nya jag!


Sänder en tanke till min kära syster





Tjejen lyckades då bryta vadbenet på två ställen när hon jobbade på att dressera någon hund. Nu har hon en skena insatt i benet fastsatt med 12 skruvar.


Det tycks vara svårt att vara ung nu...


En gång i tiden kunde man kalla mig och Josefin Gustafsson vackra!

Efter sjukdom och en visit i Norrbyn på några dygn återkommer jag till storstaden och en rasande fader. Mitt rum var väl inte vad man kunde kalla i renaste laget. Nu blir straffet att jag måste börja hänga i tvättstugan. Farväl livet, hej hemmafru!

En annan insikt som kommit in i min hjärna är att varför ska alla bra program visas samtidigt? Jag menar tisdagar klockan 20.00 går Anna Anka söker assisten, Drömmen om Italien och Arga snickaren.. What to do?!


Joar styr upp mitt liv...

Frågade lite lett min vän Joar för någon minut sedan om han hade något förslag på jobb åt mig i Olso och 3 sekunder senare fick jag nummret till hans gamla arbetsgivare och frågan om jag skulle med dit nästa vecka. Det kanske inte kommer bli så svårt som jag hade trott trotts allt. Och en ingångslön på 28000 med chans på accord upp mot 19000 känner jag adrenalinet pumpa!


Lunch


Bilden är på mig och min kära moster tagen för exakt ett år sedan utanför hennes jobb vid Södersjukhuset.

Snart kommer broderPeter och hans Emma hit för att hämta upp mig. Vi ska ut till Täfteå för att äta lunch (blåbärssoppa för mig) med mosterMaria och hennes Peter som är på genomresa påväg hem till Stockholm.


Påsk utan påskägg!

 

Eftersom att denna påskhelg inte blivit så påskig tänkte jag bjuda på lite bilder på min sockersöta systerdotter Amanda. Bilderna snodde jag av mammaSofia.


Sjuka

Lördagsnatten blev en av de mysigaste nätterna tillsammans med C. Den spenderades nämligen tillsammans på toan med huvudet djupt nedborrat i toaletten.

Efter en gårdag där jag endast var upp ur sängen 1 gång för att hämta vatten och i övrigt låg och sov/grät av dödsskräck mår jag nu som en prima ballerina. Känner dock att jag måste få tillbaka matlusten rätt snart så jag inte rasar mer i vikt än dom 50 kilo som redan är borta! Kommer bli så jobbigt att måste använda samma kläder som Amanda-3månader!

Påsklov!

Gårdagskvällen började helt oplanerat hos Timpan boy för att socialisera lite med några från klassen. Men allt efter timmarna gick och jag fortfarande var kvar började fler och fler härliga människor ramla in genom dörren och jag blev mer och mer taggad på att faktiskt följa med. Så kvällen fortsatte mot ett tråkigt äpplet och efter många om och men i skogen i Norrbyn.

Nu plågas mina öron av hemsk sång från duschen så ska skruva upp volymen så inte jag och katterna avlider av hjärnvibrerande-irritations-ljud.

RSS 2.0