Victoria´s Secret







Frågan jag ställer mig är vad är deras hemlighet?
Med en godispåse och TVn inställd på showen känner jag att snart är jag där.
Eller vad säger ni gott folk?

Grattis Ollie!



Idag fyller älsklings "systern" äntligen 18 år! Hoppas du haft en fantastic dag vännen!

Floorball

Drog en sväng med pappsen till Hörnefors idag för att se herrarna mot hemvändarna. Väntade mig en grismatch men inget hände. Fick skratta lite åt Urban men de var nog allt.

Bilturen hem var i varje fall kul. Pappa vart lite less när jag låg uppe på 130 när jag inte ens har körkort än men vad är de roliga om det inte finns vart med i bilden?

Never more


Jag var aldrig mer
Än jag är just i detta ögonblick


He said halleluja, but God isn´t here tonight


Är riktigt stolt över mig själv just nu. Vaknade klockan 9.00 och låg och snoozade till nu men är ändå uppe. Ikväll blir inte en så sen kväll, förhoppningsvis.

Skräcken infann sig dock nyss i lägenheten när min magfe började kurra så mycket så att jag blev illamående och upptäckte att vi varken har smör eller mjölk hemma. Trött på att leva ungkarlsliv. Fick äta té och hårdbröd i morse, dvs, vatten och bröd! yummie

Sömlös

Sleeples in Seattle skulle man kunna kalla mig nu! Vill verkligen bara bli trött. Måste upp till körlektion 11.30 imorgon vilket verkligen inte kommer hända om jag inte sover snart! Och att pappa är borta gör det inte bättre, då har jag ingen anledning att tysta ner musiken och peppen i min kropp.

Jaja, bäst att göra ett försök. Alltid mysigt att ligga i sängen :)

Klappklapp



Min absolut bästa present fick jag av min älskade moder. Gullig va?
Fick även iittalaskålen i bakrunden som jag önskat mig i 1000 år!

what!?!



Vaknade i morse och upptäckte detta på mitt ben. Vad hände där?

Julafton














Hundmaraton


Hej, mitt vinterland



Varit på långpromenad med Siri och Mikael idag. Eller den var inte så lång men vi gick länge. Ungefär såhär underbart var det i varje fall att gå i Gammliaskogen. Mindra underbart när Siri skulle jaga varje skidåkare som åkte förbi men sånt man får ta.

En annan sak som var mindre underbart var det faktum att trädet utanför vår lägenhet älskas av fåglar. (vilka ni troligast vet jag hatar) Så var tvungen att springa in med armarna över huvudet. Säger bara synd för er som missade den synen!

Betraktelser från grönalinjen


Klockan är sju och det är onsdag
-rör aldrig dörrar som stängs-
En man stirrar stint ner i golvet. Hans liv har varit en besvikelse.
En kvinna ser ut genom fönstret, förbi spegelbilden av sitt forna jag.
En ung man ler pillemariskt åt ett minne han trodde glömts bort.
Två blickar råkar mötas tvärsöver vagnen men ser snabbt bort, generat
-tänk på avståndet mellan vagn och plattform när du stiger av-
En jäktad man med oro i blickan tränger sig på vagnen.
En dam fast i sin ungdoms skugga kliver av vid Medborgarplatsen
På perrongen står två kvinnor vars öden snart ska kollidera, men det vet dom inget om...

Ett stilla regn faller över Stockholm
När tåget lämnar Gullmarsplan och skakigt tar sig fram över bron minns jag plötsligt en gammal vänskap
-om någon fastnat, dra genast i nödbromsen-


Generationer före mig...

 

 

Jag sitter och tänker på generationsfrågor....

 

saker som jag går igenom, som käns så unika, så egna, så "jag".... har troligtvist genomlevt av åtskilliga tusen människor före mig, och jag sitter och funderar hur hanterade folk sina problem förr? :D

 

Finns det några livstips sparade från svunna generationer, som vi bara inte kan tolka p.g.a de intryck som speglar oss idag? Vad missar vi i det våra äldre bekanta säger till oss, och vika frågor borde vi egentligen ställa...

 

ja du.... inte lätt :D


mys




Bilden tagen från bröllopstorget.se

Ätit middag med alla pappas barn och deras respektive ikväll. Kände att jag saknade dig lite där Kalle ;) Trevligt att träffa alla samlade i varje fall även fast de var senast i lördag jag såg dom sist.

Nu senast tog jag med mig hunden för att ta en promenad i det mysiga snöfallet med Oskar. Kändes riktigt romantiskt må jag säga! Kanske ska tänka om och köra på vinterbröllop!?

kärleksbrev


sötast


trötthet

Underbar morgon. Erica släpper in hunden i mitt rum och stänger dörren runt sådär 8.00. Kände verkligen peppen att strypa någon då men jag lyckades få Siri att somna så var inte förrän kl 9.00 som jag behövde kliva upp. yey till mig! Kommer gå runt som en zombie hela dagen!

tandvärk

Kände nu när jag åt en macka att jag har jätte ont i min ena visdomstand. Den värker och jävlas. Snälla säg att jag inte kommer behöva dra ut den!

innebandy feber!

Satt och kikade runt på lite hemsidor och kollade in på innebandymagazinets hemsida och till min stora glädje ser jag att dom har publicerat vårat projektarbete. Fan vad jag kämpade med att skriva den där jävla dagboken men nu kan ni alla i varje fall läsa om vår resa här. Enjoy!

Önskalistan

* Jet set addiction klocka
*Iittalas Maribowl skål
*Las vegas season 5
*Lola party sandal sko
*Piffa halsband
...

chanel




18 säger han som sa att ålder bara var en siffra och att det var de som satt innanför som avgjorde ens verkliga identitet.

Varit med Kalle på Max nu och ätit pommes tillsammans med tjejsnack. Förstår inte att man kan finna så mycket nöje i att upprepa samma sak om och om igen men de gör jag!

Grattis Erica... i efterskott







Min dator laggade  totalt igår men idag går den fint. Härligt att ha syster hemma nu iaf och med tanke på att hennes födelsedag är förbi innebär de att det nu officielt är jul!

goood time



Dagens stök paid off! Hittade mina favorit örhängen längst in i garderoben, i en burk i en kasse. Är så nöjd!

Pappi

Även fast han ligger lite efter så är han ganska söt. Och ja jag vet att jag är en hjälte!

kika här

jullov

Äntligen fri från skolan i ett par veckor. Tog dock jullov redan för en månad sen vilket innebär att jag har ett ton inlämningsuppgifter att göra under dom här veckorna men så länge jag får sova ut på morgonen känns det okej!

Första lediga dagen spenderades i varje fall genom att köpa sista julklapparna, sova och nu ikväll har jag Emma och Joel  trotsat kylan och lekt i snön. Hur kul som helst. Nästa gång blir det mer uppstyrt med varm choklad och skrana i bräntisbacken?

ett steg närmare körkort!

Gjort den där riskettan utbildningen nu så en sak avbockad på körkortslistan. Meeeen känns som att jag aldrig kommer klara det där jävla kortet. Halkbanan ser ut att bli nästa vecka annars måste jag vänta till februari vilket jag inte vill göra men får se...

Ikväll blir det klubb Emma med girltalk och möjligtvis tänka på förslag inför nyår. Ni kanske har några?

Stora problem


Varför ska inget funka här i världen!? Fick precis veta att min vän inte längre kan komma upp över nyår för att ge mig 12slaget kyssen! Vem fan ska jag nu kyssa med lite vett i huvudet! Nä får bli du och jag ändå EmmaK, ända rätta som sagt!

gud vår skapare

Kan någon snälla lära mig konsten att plugga? Jag tar aldrig tag i det och kastar nu bort mitt liv!

Slutar man 11.10 dagen innan ett viktigt prov så ska den spenderas med näsan i biologiboken och inte sovandes i sängen eller tittande på desperate. Meeeenn... självklart väljer jag altenativ två för jag inte vet hur jag ska spendera min tid!

Nu ska ni få höra om mitt liv

........................................................................................................................................ Ja vad finns det att säga. Idag har jag vaknat, alldeles för sent. Sen har jag åkt in till stan från Täfteå. Vad har jag mer gjort? Jo jag har julpyntant, ätit, prommis med Emilie och så klart tittat på Desperate.

Ojj, det fanns ändå lite mer att berätta än jag trodde. Yey för mig!

endast tomten är vaken

Jag känner mig som en lat människa som bara sover, tittar TV och sedan  datorn. Eller där ljög jag, jag äter rätt bra också! Men med min hals och energi nivå finns det inget annat att ta för sig. GÖR MIG FRISK!

Vad hende?

Sovit totalt 18 timmar sen kl 20.00 last night men känner mi ändå trött. Värljer att ignorera den och skriva om den till er istället. Rätt snäll va? 
Kommer nog vara ännu sjukare imorgon iaf efter den förbannat smärtsamma svinsprutan. men what to do, life goes on...

och nu...

KALASFIKA hos Sofia och Jonas! Synd för er att ni inte är bjudna för det kommer bli stort! Sofia kakkungen själv och en utlovad ätartävling med Jonas, kan inte gå fel!

varför inte göra något otippat..?

Hade som sagt beslutat mig för en soffakväll igår men senare fick jag samtal om att det var middag på Invito som gällde. Emma har gått och blivit stor som går på dejt med två stora pojkar. Eller stora är nog att ta i (sorry) men väldigt trevliga. Efter den goda maten var väl inte planen längre än att vi viste att vi inte skulle sitta kvar där.

Vad händer sen? Jo vi går och hälsar på Emma Kalle och bestämer oss senare för att ta steget och spräcka ännu en nolla, nämligen Krogenkrogen. Så spiknyktra men ack så glada beger vi oss dit och entrar baren. Senare är allt dimmigt.

Tack för igår Fredrik och Alexander ;)

position soffan

Gårdagen blev helt klart godkänd ändå. Mycket folk hos Rami, mycket folk på Corona och mycket trötta folk på efterfesten hos Fredrik.

Men idag känner jag att soffan är min plats. Kom väl hem där runt 6.00 i morse så mina ben har gett upp. Kanske kanske orkar mig till Johanna på glöggkväll ikväll!?

mental träning

Eftermiddagen spenderades hos familjen Nordin för att jag skulle göra en intervju med Elin till psykologin. Gick väl sådär va? ;)

Efter de satt vi alla vid varsin dator och kollade kläder och lyssnade på våran egen musik för att överrösta varandra. Stackar Britta fick inte mycket jobb gjort.

Ikväll blir det cevilekonoms tentafest hos Rami sen Corona låter det som. Kommer blir grymt!

seeeeyaaa

vad hände sen...

Efter alla tårar, efter alla sorger, efter all gjädje, efter allt liv

skorna står inte längre på den givna platsen i hyllan
på den givna platsen står idag en klocka, den tickar inte längre
den stör henne inte längre med dens som då verkade som eviga tick,tack
inget är längre som förr
tiden kanske går, men den tickar inte längre

vad finns kvar av gårdagen?
ett halvdrucket vinglas och minnen som hon inte längre minns
allt flyter iväg, bort, bort, bort

vad finns kvar när hoppet lämnat en människa?
när minnena har lämnat ett hålrum
ett hålrum som täcker allt

hon lägger sig ner, mobilen hjälper henna att minnas hans nummer
inget svar
på telefonsvararen säger hon adjö

tänk om någon kunnat ha sagt till denna flickan
"tänk inte på allt elände som varit utan på allt underbart som ska komma"

något nytt?

Sandåkern-Ersboda ikväll var väl sådär sevärd. Ganska tråkig måste jag erkänna och som vanligt börjar sandåkern spela på resultat lite för tidigt som verkar vara nya trenden i div1.

Chocken med kvällen var dock att Josefin Gustafsson och Julia Lindvall deltog på lektaren. Kanske inte dom mest aktiva när samtalen mest handlade om helgen, skola och självklart killarnas halvnakna ben. (okej, sista var mitt inlägg) Jaja men nu du Josefin blir det BARA ib snack i jacuzzin för du är ju tydligen på g igen!

tell me

Någon som vet vart jag kan få tag på dessa underbara skor som jag var dum nog att inte köpa på topshop i påskas?!?


Ett slag för livet

Vi har väl alla varit på botten någongång.
Känt att inget man gör eller säger är bra.
Inte bra nog för att andra ska behöva lyssna.
Varför säga något när det ändå bara kommer bilda skavsår i deras öron.

Men idag har jag inte en sådan dag.
Idag är jag stark, just idag!
Och därför vill jag säga till alla er som inte känner de.

Res er upp, res er för att aldrig mer sätta er ned igen!
Vad ska det vara bra för att klandra sig själv?
Du har alltid något viktigt att säga, något viktigt för dig.
Dela med dig av det till andra...


Och jag ska försöka att komma ihåg det här en dag som inte är som denna!

Dags att börja andas



Idag har jag och Emma F (förlåt, Peters Emma så du förstår Erica) gått på klappjakt på stan. Är klar med nästan alla nu så känner mig riktigt stolt.

Idag har jag köpt till:

Min storasyster
Min storasysters pojkvän
Min lillebror
Min styvbror
Min styvsyster
Min styvsysters man

Kvar har jag:

Mamma
Mammas man
Pappa
Storebror
Storebrors flickvän

Hahaha Favorit i repris!

Tilldelat denna tjej en deppig dag i våras!


1. Vi har serverat på Per och Lenas Bröllop. Vi var snyggast ever och provade för första gången (nästan) på alcoholhaltga drycker, snodde med oss en massa klirrande flaskor och åkte hem med Täfttaxin, lagon på lyset, medan "i dina guldbruna ögon" dunkade i högtalarna.

2.
Vi har grillat denniskorv på BC flera sommarkvällar.

3.
Du har åkt skoter för första, och enda, gången i ditt liv med oss, dina bästaste kära väninnor.

4.
Vi har sett på vår lover LW live två gången!! (ledsen jag missade ena)

5.
Vi har haft tragiska brudkvällar i Sävar, druckit folle och spytt.

6.
Vi har supit med varandra 1000ggr.

Bla1, på min födelsedag då "örghpshtfluffgöö" var det svar jag gav som tack för uppvakningen.

Bla2, på Josefins födelsedag a long time ago då vi spenderade kvällen hos bEmma med grillning och
moppepojkar.

Bla3, ....Ja resten av alla gånger

7.
Vi har bubblat i hundratals timmar då vi snackat skit om pojkar, fester, innebandy och livet.

8.
Haft danskvällar när höfterna har rört sig i takt till Ronny&Ragge.

9.
Vi har spenderat tid i bEmmas garderob då v mixat kläder och låtsas vi var Tyra Banks!

10.
Vi har bråkat om ingenting och blivit sams igen efter 10 min (Josefin bad alltid om förlåtelse först) ett x antal gånger.

11.
Vi har suttit i Josefins gosiga frigge och gosat med kudda och önskat att vi bodde någon annanstans,

12.
Vi har dissat Norpan 4-ever och dragit skämt om det, vilket vi fortfarande gör, skämten som ALLTID fungerar! (punkten är definitivt inte skriven av mig personligen!)

13.
Vi har varit i IGGESUND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Denna punkt är det starkaste kortet och jag kan dra upp hur jävla skoj vi hade, men den listan blir en mil lång så jag            skriver upp några fina punkter över roliga saker vi gjorde där
-      Letade snygga killar & fest.
-      Hittade inget ---> satte oss på en sten
-      Grön volvo kom dunkade och bjöd oss till fest.
-      Åkte bil i 180km/h. galet kört!
-      Fick leverans av folle.
-      Stoppade Bemmas BH m. linnen
-      FEST- låter denna punkt tala för sig själv.
-      Tappade bort cykel.
-      Badade
-      Paddlade kanot och stekte.
-      Pussade på Lina.
-      Spenderade nätter i husvagn (och hos någon random kille, Josefins fall)
...som sagt listan kan bli lång men du vet hur kul vi hade!

14.
Vi har åkt bil från bullmark med Peter Bergenholm - resan vi trodde skule bli vår sista.
Detta är bara ett fåtal grejer vi gjort. Tänk på hur kul vi har tillsammans
Vi - Täftebrudarna 4-everandever
Ta fram denna lista när du känner dig lite nere, tex. då din mamma hittat sprit i din garderob, provet gick dåligt, pojkar sviker eller du bara känner att du saknar oss. Du får gärna fylla på denna lista med lite egna punkter.
Släng ALDRIG denna lista. Spara den på ett säkert ställe i ditt.. hrm stökiga rum, kanske under trosorna eller något?!

DU ÄR BÄST OCH VI DIGGAR DIG: DU ÄR GUDEN OCH KVINNAN I VÅRA LIV!
Puss från dina underbaraste vänner Emma och Josefin!

Christmas night!

Precis hemkommen från min bror och hans flickvän. Peter drog dock typ direkt jag kom så bara suttit och hängt med Emma och pratat om allt allt allt som det alltid lyckas bli! Mycket trevlig kväll så tack för det!

Och säger bara TEGSBRON!

so is it goodbye?

Finns det någon bättre än Robbie Williams? Ärligt talat så tror jag inte det. Klart att LarsW är min gud men fortfarande! Robbie är STOR!


Köpa? inte köpa?




goodmorgon godmorgon

...hör nu fåglar sjunga glatt! Haha shit vad glad jag låter. Faktum är att jag fortfarande ligger under täcket och vågar inte kliva upp pga rädslan att förfrysa i världen utanför!

Men måste göras, ska på draggen och se lite Kingdom of heaven på Historian sen träning så mjuuukisar på!

xoxo

just eight


Åh kära online! Nu har jag BARA åtta pass kvar hos dig. Känns verkligen tragiskt i hjärtat? Nä, kommer känna att stenen låssnar från mitt hjärta när jag blir klar. Men ska inte ljuga, superbra ställe att jobba på när man pluggar och har tid över vilket jag inte har längre!

Snart ses vi! puss

RSS 2.0