Hot!

Ligger ute på altanen i Täfteå och njuter av det fina vädret men Fina. Ikväll blir det schema läggning inför sommaren och sedan ta tag i idrottsuppgiften!

Vi som kan det här med hajk



Älskade klubb 91



Snöan for life



Hajk som det ska vara.

Ledsen mina vänner, idag blir det den milda versionen av hajk men taggad är jag för det. Troligen blir det ingen repris av "vi hatar hajk" idag i varje fall...


Big Booobie



HAr en peppad kille bredvid mig...hmm. Själv är jag sjukt taggad på morgondagens hajk. Dock hade vädret kunnat se mer lovande ut. Det som kommer serveras är i varje fall potatis paket med franska örter och fläskfile. Till efterrätt blir det gino i foliepaket och till frukost varma mackor.. Kommer bli grymt! Håller bara alla tummar på att Olle hinner bli frisk så våra vackra planer kan slå in.


Den senare delen av helgen i bildformat.

Min fantastiska sommarstuga i solnedgången.



Vi började bygga lite pussel.



Men hann inte riktigt klart.



Christoffer på "storstenen".



Åsså kärleksparet såklart!



Tillbaka i Norrbyn blev det lite tårta för att fira Ch.



Hans lillebror Vilgot kom även förbi för att gratta i sin snyggaste outfit. Synd bara att cowboy hatten inte satt på vid detta tillfälle.

Sommarkänslor!

Även fast vädret inte varit på tipptopp i helgen har sommarkänslorna flödat. Att få mysa i Krike med lite pusselbygge och solnedgång på storstenen går inte av för hackor, och när jag dessutom får spendera den med min underbara...Mmmmmmm.

Trots den extremt lugna lördagen har jag och C varit grymt trötta idag. Gått runt som ett par zombies här i Norrbyn vilket kanske inte riktigt passade sig när släkten var här på kalas. Ikväll har vi dock ryckt upp oss något efter en powernap på cirkus 70 minuter innan middagen.

Nu blir det sängen så gubben orkar upp till arbetet imorgon. Själv har jag två underbara lediga dagar kvar att njuta av. Tänkte bege mig mot Täfteå imorgon och spendera dom med Fina.

711





Gillar humorn på sitt jobb? Den stora frågan är hur jag ska finna sömnen nu när solen kikar in genom fönstret. Pust, varit vaken 22 timmar nu och upp 4...muuumss


Krikeviken!



Peppar inför morgondagen då jag och Christoffer ska till min älskade sommarstuga i Krikeviken. Tyvärr ser det inte ut att bli lika fint väder som på bilden och underbara Fina ska inte heller med men det spelar ingen roll. Kommer bli faaaantastiskt!

Grattis Christoffer!



Idag blir min älskade gubbe 21. Det har firats i en solstol i solen, mycket mycket skönt. Har dock även aktiverat mig lite och bakat muffins medan han var på gymmet. Lite för varmt för min smak att träna idag. De var inte dessa jag bakade men hittade ingen kamera så jag kan visa. De var dock ett par med vit choklad och hallon. Suuper goda!


Kom ihåg mig då!

Uppstigen kl 09.30 imorse och skuttade ut till solen. Underbar dag det har varit idag. Även varit förbi på stan och fixat lite ärenden inför torsdagen då kärleken blir ett år äldre.

Fika med tanterna och satt upp partytältet inför sommarens rajjrajj som dom så fint uttryckte det. Nu ikväll har jag varit på en mysig prommenix med Ozzyboy runt Norrbyn. Hittade ett jättegulligt litet hus som jag inte skulle säga nej till att köpa och rusta upp. Det perfekta lilla sommarhuset som ja skulle måla vitt. Ska försöka smygta en bild på det vid senare tillfälle så ni får se.

Dagens sanning



...eller lögn för er som vill de. Jag menar jag känner ju knappast 6933 människor? Och om jag gjorde det så tror jag inte att samtliga skulle googla mig varje månad. Alltså klassar jag härmed alla facebook applikationer som lögn!


MosterEmma


Systeryster

Kikade in på min systers blogg och fann uppdateringar på hennes stora mage. Förstå att bebiesen kan komma vilken dag som helst nu. Ogillar starkt att hon befinner sig i en helt annan del av landet men i sommar ska jag ta mig dit. Hoppas på runt den 8 juli om my lover kan få ledigt. Då vankas även en visit på LasseWs koncert i Stångebro. HoppasHoppasHoppas!


Helan och Halvan på nya äventyr!





Åkte ut till Täfteå idag för att det var så fint väder men vad händer när man kommer hit. Jo nå fan är det bara en massa moln som fyller himlen. Hämtade i varje fall hem Fina från grannen så nu sitter vi ute på altanen och njuter av värmen som trots allt råder. Hon smaskar även på sitt ben som är ca 60% av hennes storlek. Ser sjukt kul ut.


Sommaar



Vädret idag har ju inte varit att klaga på men med tanke på min förkylning har jag inte kunnat njuta fullt ut. Har dock fått umgås lite med sen här sötkorven så ska inte klaga alltför mycket.

Fixat en inhoppare till mitt jobbpass ikväll så snart blir det sängen för att orka med morgondagens kalas.


Walking in the rain.





Som ni kanske märkte så regnade det lite igår. Vad ni inte visste var att när regnet startade befann jag och Sandra oss vid Strömpilen på våran långprommenad. Eftersom vi hunnit ganska precis hälften av vår prommenad betydde det att det inte skulle spela någon roll om vi vände om eller inte. Alltså var det bara att traska på i ovädret och skrika till lite lätt varje gång blixten tittade fram. Väl hemma var vi genomblöta från topp till tå vilket kan urskiljas från bilderna ovan. Jag var dock lite torr där min dunväst hade suttit.

Idag blir en dag i sängen då jag blivit ännu mer förskyld men är stolt över oss som trots allt gick i 2 timmar. + att jag traskade hem och upptäckte att jag glömt nyklarna hos henne så blev tvungen att vända om och hämta dem. Mina ben är smala och sladdriga som spaghetti just nu!


Grattis Emmaaaa!

 

Nu ska jag iväg till systeryster och äta lite gluuten tårta. muuums


!!



Guuuud vilket konstigt väder det har varit idag. Började hemsk, blev fint, hemskt, fint och nu hemskt igen. Tur att vi hann oss ut på en liten prommenad medans det var fint i varje fall.


Coconut



Har precis tagit ett fantastiskt bad och passade då på att göra en inpackning av cocosmölk och Klick. Jag lät det som blev över av cocosmjölken åka ner i vattnet så det blev som en badmjölk. Är underbart len om huden nu och mitt hår lukta mumma. Nästan så man vill äta upp det.


Födelsedgar.



I helgen började Jullan tjata över att hon kände så många som fyllde år i Maj och nu när jag tänker efter så fyller verkligen Alla år då! Idag blir därför en dag som ska präglas av shopping, ångest óch lite slitande av hår. Måste ju hitta dom perfekta presenterna.

Welcome to my new Chanel lifestyle!




Kära lillebror
















Frågade Mini ikväll vad han önskade sig i födelsedagspresent och fick detta svaret. Han tyckte att det kändes som en ganska lagom 16års present eftersom jag jobbar och allt. Boy that kid really needs to lern more about money before he´ll become a real man thats for sure. Ledsen att göra dig besviken lillen men jag tjänar inte riktigt dom pengarna på Shell...än!



The man in the hat!





Jobbat natt hela helgen så har inte direkt haft ork att hitta på något. Som tur är har jag världens bästa pojkvän som kan sympati vara trött med mig. Idag tog vi oss dock i kragen något och drog iväg på gymmet där jag pumpade sönder med mina extremt tunga vikter. Sveriges starkaste kvinna här kommer jag!

Blev även en lite prommenix i det underbara kvällsvädret med Ozzy som ni kan urskilja på bilderna.


Till Emilie!

 

Införskaffade lite nya kläder idag och kunde bara inte låta bli denna underbaring. Börjar dock fundera om den kanske är lite väääl kort!? Keep or not to keep?


Helan och Halvan







Cad A



Äntligen kan jag kalla mig färdig med Cad kursen. Slutar dock på ett VG för orkar verkligen inte gå dit mer för att åstadkomma högre betyg. (Kanske ändrar mig) Hur som helst är det typ sånna här grejer jag har suttit och ritat på mornarna senaste tiden. Inte fullt lika avanserade alltid men inte så långt ifrån. Känner mig rätt cooooool!


Skelögdhet!



Från kvällens prommis med Oskar. Kom dock fram till att jag är lite skelögd. Eller ser i varjefall ut å va det på denna bild!

Kvällens skratt går till Christoffer som lyckats låsa in nycklarna i bilen utan att ha några reserv. (var dock Micke som gjorde det men Christoffer som blir utan bil...hö-hö)


Ingeting!



Jag har inga bilder som kan beskriva hur kul jag haft det dom senaste dagarna så tills dess får ni njuta av denna skönhet! Har för övrigt inget att säga mer än att jag ska ut och gå.


RSS 2.0