Skellefteå!

Kom hem från Sandra och Skellefteå nyss! Har haft en super mys helg där, fick en glimt av min blivande man men vågade inte vända mig om och kolla efter honom! :( Om du läser det här så ring 0703796586.. (man vet ju aldrig det kan ju funka!)

Jag drog i varje fall mitt första bad idag och trodde jag skulle dö men här sitter jag nu. Jag lyckades även överleva sveriges billagaste och störta glass.. 22 kr för min en liter glass!


Ett viktigt medelande....

OBSOBSOBSOBSOBSOBSOBS!! min granne är sååå het!

Kvarnen!

Idag började jag jobba på Bruksbacken i sävar. Vart lite dålig stämning i mitt huvud när dom först skickade mig till den vanliga introduktionen för sommarvikarierna. Eftersom jag är ferieprao eller vad dom kallar det behöver inte jag gå det eftersom jag inte ska lyfta och vara upp i gammlisarna på samma sätt. Hur som helst var dom enormt söta men kommer bli många långtråkiga stunder när dom sover! Finns liksom inte så mycket mer att göra än att städa då.

Fick i varje fall precis veta att jag, Emma Maria Bergenholm fick G i kemi. Var först satt på IG, jag vet ingen bragd men det är så sjukt svårt och tråkigt. Lämnade iaf in en labbrapport igår och fick nyss mejl av min kemilärare där hon skrev att hon skulle sätta G på mig! I´m HAPPY!

RSS 2.0