huvet på en kyckling

Jag vet att jag inte är så aktiv på att skriva på den här bloggen. men grejen är att det är precis det jag är, jag skriver hela tiden men raderar allt så fort jag känner mig klar. men jag pratade precis med en god vän till mig, hon sa att det var strängt förbjudet att radera, för om man gör det kan man ju inte gå tillbaka och se hur man kände just den dagen. så nu ska jag göra ett försök att faktiskt spara det jag skriver den här gången.

så hur ska man skriva nu då i ett av de fåtal bloggmedelanden som jag sparar... jag kan ju börja med att säga hur less jag är på min "kära" låtsas pappa, eller ska inte ens kalla honom det, mammas sambo låter nog hemskt! vi bråkar verkligen om allt, förstår inte vad mamma ser i honom förutom möjligtvis pengar. jag kan lova att jag inte skulle bo här om det inte vore för att jag ska få nytt rum och får saker ibland. jag hatar honom verkligen. och märk ordet hatar, det är ett ord jag inte använder ofta när jag vrkligen menar det. det är lite väl starkt om du frågar mig, men helt seriöst så orkar jag snart inte mer, kommer bryta ihop om jag måste spendera många timmar mer med honom. efter några år har jag i för sig lärt mig leva med det, jag lovar man kommer på massa knep. men snart är alla knepen utrunna i sanden. men ajg ska hålla ut! .. det har jag lovat mamma..

ojdå, nu var det ju inte riktigt tänkt att det här skulle förvandlas till ett hat inlägg och om det inte var för att jag lovat mig själv att spara det så skulle det nog raderas men nu ska det bli kvar!

RSS 2.0