körkort snart?

Haft första körlektionen idag. Gick väl sådär, om man räknar bort dom 74011 motorstopp jag fick! Men men, snart är det där får vi hoppas!


dont ask..

För alla er som är smarta nog att komma fram till att alla killar är bajs, (Johan hjälpte mig lite på traven för att få in det i huvudet, tack för det) bör inte komma med framförandet till Olof A. Då är risken att du får detta svar...

Äh, idag kom vi på brunchen fram till att om det är brunt det som kommer ut, så är det kaffe. Sen insåg vi att det nog bara stämmer på perkulatorer. Jag tror att samma form av begränsning i vilka det stämmer för behövs för din bajs-teori.

what a day

Vaknade väl upp där runt 12.30 och tog mig hem slitnare än någonsin utan vantar så förfrös hela mig! Spenderat resten av dagen i soffan, upptäckt att jag fått en rejäl sträckning i jumsken och nyss var Joel förbi och snackade lite om helgen i väntan på hämtning.

Nu ska jag bara avnjuta resten av kvällen här i sängen med lite Troja.

Nog känner man i benen att man är på Berghem.



Tog en cykeltur till Emilie och Thomas igår på berghem för att dricka lite vin och käka lite ost. Kändes riktigt vuxet när vi även tittade på Spartan.

Drog ner till Johan senare för att hänga med han och Emma och tror att vi fick i oss några för mycket öl. Men mysigt var det.

Nu blir det staden med Rännar för att hitta honom en jacka och mössa!

ups and downs



Fick underbara massagen idag på idrotten, tack för det Olle. Kommer leva på den länge!
När jag kom hem gick lyckan såklart ner när jag upptäckte att Vickan inte var hemma och alltså inte min nyckel heller. Lyckades övertala Robert att köra mig och hämta den så löste sig ju trots allt.

Och nu ska dagen gå upp igen. Ett varmt bad med ett glas rött, here I come!

Genaeration fett



Jag älskar mig och Viktoria! Precis varit in till stan, slitnare än någonsin och köpt en hel ica-kasse med fettar saker! LOVE IT!

timpans speech



Idag på svenskan pratade Tim om ensamhet. "Jag klarar mig själv men tycker inte om att vara ensam".

Så alla ni som vill bygga på kärleken till er själva, gå och sett er själva i en restaurang eller en biosalong och var stolta över de! Upp me hakan för ni är bäsT!

Hela täfteå stinker surströmming!

Precis hemkommen från träning och Josefin. Faan vad less jag är på innebandy, tycker det är skit tråkigt och blir ju inte bättre av att vara 7 på träningen heller.
Nu njuter jag i varje fall av livet. Alla har gott och lagt sig och jag sitter i mörkret och förtär en briemacka!

lillebror kan du inte snälla bli lite mer som jag när du blir stor!



Precis hjälp min bror med matten, gick väl sådär. Känns som att han behöver lite mer tid med sin syster på pluggfronten. Och det ska jag väl kunna ge honom?

the weekend!

Äntligen fick man använding för det lilla kortet som kallas leg. Började hos mig med en salig blandning av människor för att sedan dra vidare mot Corona.  
Största delen av söndagen spenderades i en soffa hos Alexander med film men vi var duktiga som tog oss iväg på Dalen-Falun som slutade 11-7. Jag var dock ännu lite duktigare som hann med att städa lägenheten också! 

This is not a photograph

Min syster var precis här och gjorde en AirBrush tatuering på mig. Då passar hon på att visa den här hemsidan! Bilden är gjord med samma teknik, alltså genom att blåsa ut färgluft!

Där har ni resultatet av min tatuering, kanske inte riktigt samma klass men är helt klart supernöjd!


Team building!

Det ända som kretsar i mitt huvud just nu är Team Buildningl Har lovat att hålla i lite för laget ikväll så precis varit hos Per och tagit fram lite övningar. Känner mig skitnervös, så mycket att tänka på och nu ska jag hålla i allt själv, har ingen att luta mig tillbaka på om någon börjar grina!

Var med mig Gud!

vacker

Varför ska vi alltid gå till ytterligheter? Varför kan vi inte gå till innerligheter?

sååå klart!

Jag som tänkt att ha en underbar sovmorgon och ligga och dra mig i sängen lyckades självklart stänga av veckarklockan så jag vaknade en timma senare! Inte för att jag har speciellt jätte bråttom nu heller men ändå!

movie night

Precis hemkommen från filmkväll. Började med 17again, Zac var snyggare än någonsin! Sedan tätt följt av Änglar och Demoner. Måste se den några gånger till innan jag fattar den antar jag!

och brev från de tre vännerna...




Grattis våran lilla tjej.
Nu är du inte liten, nej.
Nu har du fyllit 18år
och snart du hittar gråa hår.
Rynkorna de börjar växa
snart så liknar du en häxa

En tråkig dag i månaden december
då inget annat roligt händer
När det är riktigt äckligt, snöigt och kallt
då jävlar ska vi göra nått ballt
Emma, Emilie, du och ja
ska fira dig, hurra, hurra!

Mellan 20-24 en fredag eller lörda
är alla andra i lokalen körda
Nattbowling är din födelsedagspresent
Dom har nice musik och inga lampor tänt
Det kommer bli en rolig grej
men du kommer inte äg mig


TACK NI UNDERBARA! BÄSTA PRESENTEN JAG FÅTT!

Synd alla ni som inte var välkomna!

Haft världens bästa dag med världens bästa vänner och världens bästa presenter. Tack alla underbara!

Här har vi de omtalade Fluffinsarna.

Några av mina fantastiska leksaker jag fått idag.


That´s what friends are fore...

Precis varit på prommis med the gaang. Precis som gamla tider!

draggen/vasa/mimer

Kan det bli jobbigare att gå på tre olika skolor under samma dag men en fet träningsväska att bära på tänkte jag igår. Och idag kom svaret, ja! Har man ett par skor som klämmer lite här och där på några gamla blåsor så blir det värre! 
Tack för dagen skornA!

så det så...

Jag har en underbar styvsyster bara vi ses!


life´s a bitch


Gårdagen...


Börjar bra när man inte kunnat äta på en vecka.





Alla olika sinnerstämningar.

ikea fashion


efter ett års väntan är dom nu här









Älskar sista bilden som beskriver hur min kollega fått i sig lite för mycket, några minuter senare blir utbärd i bilen och klockan var så inte mer än 22.00.

what comes around goes around

Ännu en spelkväll avklarad men denna spenderades hos Manne. Dock inte bara med honom utan ett gäng andra sköna människor. Bland annat min gamla historiepraktikans som har fått en helt ny bild i mitt sinne. Hur cool som helst ju!

ordet svek fick just en ny betydelse

Förstår inte att en människa kan få en att känna sig så värdelös!


klädhysteri


Har varit hos Emilie en sväng nu på kvällen och kollat igenom hela hennes garderob efter olika outfits och vad vi ska ha på oss i helgen. Kan inte förstå att man kan få sån panik över det!

keep in touch whit you´re friends!

Precis varit hos min underbara vän Emanuel och ätit middag med han och hans tjej. Har verkligen ångest över hur lite vi setts den sista tiden sedan du flyttade hem. Men nu ska det bli ändring! Ses redan imorgon för en spelkväll.

Gråa dagar


Egentligen borde jag skrika på grund av det grå vädret men förlåt att jag säger det. Jag tycker faktiskt om det. Det får mig att tänka så bra. Kylan kryper liksom in under huden på ett sånt där härligt mystiskt sätt. Får en att vilja blicka framåt samtidigt som jag bara kollar bakåt. Jag tror att vi alla mår bra av dessa grå dagar...

Passion!


Jag har skaffat mig en ny passion! Eller ny var väl att ta i, jag har återupptagit en gammal. Det jag pratar om mina vänner, är självklart te. Denna underbara, varma dryck med de mängder av olika smaker som kan varieras beroende på humör och känsla! Jag har redan hunnit hälla i mig två tekannor! Muums!

the funniness in the day!

Ledsen alla ni som ville bli först med att säga grattis till mig på min 18-årsdag om exakt en vecka. Fick ett otippat samtal av Rickard Varmin idag. Han sa att han hade sett att jag fyllde år om en vecka och ville vara först med att säga grattis sen la han på.

Och ja Rickard, först var du!


MAAAT!

Vill bara vilja äta! Drömmer om mat men när det väl står framför näsan känner jag mig bara äcklad!

Storasyster Angelika var här nyss och hälsade på. Är riktigt stolta över oss att vi nu sets två gånger på mindre än en månad! Och förhoppningsvis nästa vecka också?

och jag ska aldrig mera lägga mig mer med huvudet mot ditt hår


lika bra..

Antar att det är lika bra att kila till skolan när jag ändå vaknar 6 varje morgon och inte kan somna om. Får ta lite magsmärtor i skolan istället för långtråkiga hemska dagar hemma under täcket!

Roligaste på länge!

Ikväll när jag låg på Emilies säng och tittade i taket ringer telefonen. Det är min kära far som låter väldigt upprörd. Han frågar vad jag gjort idag och speciellt vad jag gjort på facebook. Jag fattar ingenting och han fortsätter mala på om att han har fått samtal från oroliga släktingar.

Senare kläcker han ur sig att det handlar om bilden jag lagt ut på mig och Emilie när vi ligger och putar med våra magar som vi typ alltid gör!

Men så nej kära vänner och släkt, jag är inte gravid och kommer nog inte bli det på länge! Men tack för att ni gav mig ett gott skratt!


Här har vi alltså den beryktade bilden!

sömnlöshet..

Viktoria ligger i min säng och snusar för fullt. Själv kan jag inte få en blund. Så fort jag lägger mig ner känns det som om jag ska spy! Hatar magsjuka!

uppskatta vänskap!

Det här blir lite av ett tack inlägg! Jag vill tacka alla er där ute som känner er som mina vänner för att ni lever och förhoppningsvis mår bra.

Jag vill tacka alla ni nära vänner för att ni alltid är så underbara även fast jag ibland är väldigt dålig på att visa uppskattning.

Speciellt tack till:

Emilie, för att du alltid får mig på så bra humör. Är alltid nära till skratt med dig och dagdrömmer alltid dom bästa drömmarna ihop med dig!

Olivia, för att du är och alltid kommer att vara som alla vet min borttappade tvillingsyster. För att du får mig att tänka så bra och för att det är okej att vi bråkar!

Viktoria
, för att du alltid ställer upp utan några som helst frågor. Och för att vi helt enkelt är dumma i huvudet.

Joel, för att du gett mig så otroligt mycket glädje och fått mig att bli människa igen. Tack!


Vet att det här blev världens mesigaste och tråkigaste inlägg men efter allt som har hänt dom senaste dagarna och allt som jag har sätt i Tanzania vill jag verkligen inte vänta en sekund till med att säga det här. Och jag vill att alla ska veta ni är underbara, men kom ihåg att inte ta något förgivet. Var glada för stunden och var lyckliga att ni är uppväxta i Sverige!

(och jag skulle vilja skriva om så många fler men det kommer bli ett så otroligt långt inlägg då)

Tanzania

Vi var gudar, speciellt Mama Dr Ingela!


RSS 2.0