Pure sadness!

 

Det är med sorg jag måste meddela att idag är dagen då Robbie får nyklarna till hans och Ellis nya lägenhet. Detta betyder att mitt andra-hem snart kommer att fyllas med okända människor som inte kommer trycka i mig mat så fort jag kommer innanför dörren. Men det är såklart inte den stora förlusten för den händelsen kommer med störtsa sannorlikhet finnas kvar bara placerad på en annan plats.

Nä, den stora förlusten är ballkongen! Denna underbart ljuvliga skapelse som har skänkt oss så mycket glädje och minnen genom åren. Det var där vi åt en alldeles för stor aptit retare, det var där Roberts mobil tog sin sista suck efter ett dopp i drinken (den som visas på bild), och det var där vi skådade alla märkliga människor på förbifart medan vi jobbade på den där härliga chokladbruna hyn! (som oftast brukar likna en räkas i bådas fall)


Kvällen tillägnas Gunnar!

 

Efter en dag i sängen tog jag tillslut ett fast kräpp om kragen och släpade mig upp. Ringde min gode vän Oskar och bjöd honom på en romantisk måltid på tu man hand där det serverades kycklinggryta och ris. Visade sig dock att Oskar är av den känsliga sorten så han tyckte maten var lite väl stark medan jag öste på med sweetchili sås!

Senare peppade jag upp mig själv från minus 50% pepp till ett 0% värde för att släpa mig iväg till Kalle på fest. Väl där ökade peppen snabbt med bl. a lite hjälp från den röda trähunden Gunnar och slutade på en procentsats på dryga 110%!


Spelkvällen

  
 


Sjukt trevligt igår och som vanligt gick det lite över styr. Mitt och Alex lag var dessvärre inte så synkade. När jag skulle charera "vråla" trodde han jag skulle föreställa "utvecklingsstörd". Men kan väl inte klandra honom...

För övrigt så förstår jag mindre och mindre (fast kanske egentligen mer) varför jag blev kallad lill-Ida under konfen. Tjejen har inga gränser men jag gillare!


Friday night!



Jag, mannen och den nya frugan kring min födelsedag.

Efter en välbehövd naap ska jag snart bege mig i riktning mot min nuvarande exmake Manne. Sällskapsspel står på agendan och med tanke på att Friendsspelet troligast kommer titta sig fram får vi hoppas att vi håller oss nyktra den här gången för att spara på några pinsamma uttalanden.

All we need is love



Ikväll har jag varit hos Emilie och myst på. Druckit lite té, sett på halv åtta hos mig och pratat massa strunt. Som vanligt gick vi lite över gränsen så våran nästa plan är att skaffa barn. Hoppas du är med på den Thomas!?

Fick även detta finfina hjärta i en mycket försenad julklapp. Så nu kan jag inte längre åka dit om någon frågar vilka julklappar jag fått I ÅR!

Sandra Eriksson levererar igen



Vid det här laget kan det ju inte gått någon förbi hur dålig allas vår vän Sandra är på geografi. Men för att friska upp erat minne lite grann tänkte jag visa några härliga citat från hennes uttal. Senaste beviset kom idag under samhällslektionen...

Jag kommer in i klassrummet och finner Elin gapskrattande. Frågar vad som står på och hon säger
"Sandra frågade precis om Mexico City var Thailands huvudstad"
(kan vi klandra henne? inte direkt som att det hörs på namnet var staden borde ligga eller så..)

Än annan glänsperiod. Vi ska ha någon form av redovisning om Australien på svenskan så jag ber Sandra leta rätt på jordgloben vart Australin ligger. Men vad händer?... jo hon ser sig frågande omkring, pekar sedan på Grönland och säger. "Är det här?!"
Kanske inte riktigt rätt där men det roligaste med det hela är att hon kläcker ur sig att hon i varje fall vet var Tyskland(?) ligger och börjar leta vidare på jordgloben. Eftersom att hon inte hittar landet ber hon mig peka ut var Europa ligger för då ska det då inte vara några problem! Jag pekar roat ut Europa på globen och får till svar: "Va, men nää, det där är väl inte Europa?!" ...men sanning att säga var det precis det de var!

Yoggi dröm



Olivias mamma är underbar och tycker att vi är små bebiesar som skickar med bebiesyoghurt! ...men vi klagar inte!

Slumber party







Med tanke på dagens väder kände jag att jag behövde en riktigt mysig girlsnight. Och vad är då bättre än Satc, kladdkaka och den bäste Olivia adderat i ett pyjamas party? Troligast inte mycket. Nu blir det några fler avsnitt sen ska vi krypa ner och sussa... och förhoppningsvis är väderleken förändrad till morgondagen!


Pure cold


Ninja bEmma


Tröja-Bik bok, Leggings-Lindex, Tjocksockar-Egengjorda

Idag är en sån där dag som man bara vill ligga under täcket med en bra bok och lite varm choklad. Termometern visar dock bara -2 men ögon berättar snöstorm! Känner mig inte de minsta avundsjuk på de som befinner sig i Sydostasien nu!!

Grattis Emma!



Idag fyller en av alla mina Emmor i mitt liv 22år! Dagens Emma är min broders flickvän.
GrattisGrattisGrattis!

Världens sötaste Amanda!




Stolt men rädd moster



Mamma Sofia och än ännu stoltare Jag!



Pannkaksmiddag är inte att förakta!

Nu har jag äntligen fått träffa lillhjärtat som är 1 vecka idag! Hur ybergullig och snäll som helst. Tyvärr sov hon till 99% av tiden men glad är jag för det.

And the clock keeps ticking in slow motion



Planen för dagen ser ut att bli Matte-lektion, Mias med Mamma och möjligen åka och hälsa på lillhjärtat.

Ljuva morgon



Även fast jag vet att det inte är rätt så vill jag skylla det hela på den här mannen. När vi skildes igår beslutade vi att vi skulle gå på CAD-A i morse för att skrämma några nya ettor och rädda vårat betyg i ämnet. Sent igår kväll fick jag dock ett sms som sa att vi skulle skippa det för han var så trött.

Och visst kan vi väl göra det tänkte jag. Men jag var tydligen inte så smart så att jag stängde av min väckare! Så idag vaknade jag 07.30 trots att jag inte behöver vara i skolan förrän 13.10!

Livet är underbart!

Medan du ler mot en vän...



...finns det dom som inte har förmågan för dom har förlorat allt.

Hjälp barnen att le här!

Lyrisk



Jag brukar inte vara den som är den men när jag satt i den här bilen med min underbara blivande balkavaljer kunde jag inte annat än att känna kärlek. Vilken bil! Har gått runt med ett leende på mina läppar ända sedan han släppte av mig. Killen kommer få miljoner brudar med den där kärran.. (om dom är lika patetiskt lättcharmade på lite fart som jag v.s)


Sleepiness



Jag har alltid tidigare förlitat mig på böcker när jag har haft svårt att sova. Men vad gör man då när det är boken som håller en vaken? Tydligen så startar man datorn och hoppas att det senaste avsnittet av
One tree hill ska göra en sömning.

Thailand 2010



Eftersom att jag kom fram till att 45 dagar var lite för länge att vänta erbjöd jag då min vän Patrik att följa med mig till Thailand. Där sitter vi nu som ni kan se på en strand. Och se så bruna vi har hunnit bli!

Ni får följa våran resa här på våra sjuka upptåg! Det ända som med säkerhet inte finns på kartan är att dricka ormhjärta som fortfarande slår eftersom Patte redan har den erfarenheten på sin lista!

Norrbyskär


Bilden snodd av Viktor Sandén

Nu har jag äntligen varit duktig och lämnat in ansökan till lägersommaren! Längtar så tills jag får hänga i detta underbara rum med alla underbara människor!

Daddy

Jag brukar ändå tycka att jag och pappa har en riktigt bra relation. Vi kan prata om allt även fast vi nästan aldrig berättar vad vi ska göra. Det är oftast han som brukar klaga på mig att "Du berättar då aldrig något för mig, utan Mamma får alltid veta allt först även fast det är mig du bor med."

När den kommentaren kommer brukar jag lugnt förklara att det beror på att min Mamma är väldigt frågvis av sig och genom det får veta saker. Jag tycker inte att det känns så viktigt att berätta om jag ska åka ääändå till Grisbacka för att vara med Olivia tex.

Det roliga i denna historia är att min pappa aldrig berättar något för mig heller. I sommras fick jag veta att han skulle åka till Prag med dalen 2dagar innan resan ägde rum. Och det var inte för att han berättade det för mig utan när han sa det till en granne från ballkongen.

Nu har det skett igen. I fredags när jag senast pratade med honom sa han dock att han skulle åka bort på söndag men vägra säga vart han skulle annat än att skämta om ett horhus. Fick ett samtal nyss när han berättade att han och Bettan befann sig på gröna linjen nere i Sthlm. Jag bara haaaatar han ibland! Jag får alltid stanna hemma när det är något roligt som är på G!

You know how to rape my morning sun




Fre 22-01-10


Till att börja med så måste jag ju tacka brudsen i min klass som tjatade med mig på middag trots att jag var grinigare än Annika i Pippi. Mycket mycket trevligt och sjuuukt god mat!

Senare tiden av kvällen spenderades med dessa chicks. Hände inte mycket men Jennifer fick fram några riktigt sköna kommentarer.

1) Åh fan, jag har typ hjärtklappning, (håller sig för magen) eller, hjärtat sitter ju inte här!

2) "by the way" istället för "btw" som fick fram några riktigt sköna menigar när vi översatte på svenska.

Politik, Ipren och 7eleven

Dagen som den har till största del spenderats åt att skriva samhällsuppsats där vi ska jämnföra 3 olika ländes politiska system och välfärd. yey för den! Men nästan nästan klart!

I övrigt förutom att tugga ipren har jag varit förbi på 7eleven och fått extrajobb så ska bara spendera åtskilliga timmar framför datorn med att göra 100 olika kurser man måste göra innan man får börja jobba. Men känner ändå peppen!

Dalen vs City


Bilden är inte från denna match utan skulle tippa på förra året.

Efter en dag spenderad antingen i sängen eller i soffan kände jag att det var dags för lite socialt beteende. Eftersom att pappa hade med sig datorn mitt samhällsarbete låg på kände jag heller inte så frukansvärda skuldkänslor.

Hemskt tråkig match blev det dock utan några som helst utvisningar eller ens en gnutta fightspirit. Ryggsmärtorna var hemska men genomleds med hjälp av 2g alvedon, en festis och en bit japp som jag var snäll och delade med Olivia och Andreas.

Nu borde jag antagligen börja med samhälls grejen så den hinner bli kvar till imorgon men Peter har varit förbi med filmer och pappa har köpt cheeeez dooodles till mig så ni kan ju gissa vad som lockar mest!


Just my luck!

Second time around!

Jag måste vara den smidigaste, mest olycksdrabbade personen i världshistorien. Jag är verklighetens Bella Swan. Igår när jag och pappsen kört hem Olivia kom någon stressad dude och körde in i mig precis ovanför vänster framdäck. Tur jag inte körde 2 km/h snabbare så han träffat min dörr!

Efter mycket om och men tog vi oss iaf hem i en bil som lät allt annat än bra. Väl hemma känner jag att rygg och nacksmärtorna inte är att blunda för så ringer Johan i panik som snällt kör mig upp till sjukhuset.

Där väntade det snabbaste sjukhusbesöket jag varit med om där dom sa att det inte var några större fel på mig mer än en rejäl sträckning och rygg och nackmuskler och möjligen en liten liten hjärnskakning. Fick några mördar painkillers sen fick jag åka hem. (tack Johan för att du körde mig än en gång!)

Nu ligger jag så still som möjligt i en något sånär ställning i soffan och försöker att få smärtan att gå över! Men den stora frågan återstår, om jag nu är Bella Swan, vem fan är då min räddande Edward!


Fågelfobi och krampande lårmuskler



För det första måste jag bara säga, Kalle, jag gick hela vägen hem till mig idag. Trots mina frustande, pustande, stönande och kruxande klagomål på min förbannande träningsverk.
Men glad är jag för det. Stötte nämligen på Lina och Linnea, två råå peppade medlemmar från LLM-klubben påväg mot filmstadeden för att avnjuta Avatar... som jag för övrigt också vill se!
Dom peppade mig även på att söka tjänst inför sommarens Norrbyskär så ska ta och kika igenom vad jag vill göra där ute i sommar.

Så över till min fågelfobi. Den börjar gå över styr! I morse när jag skulle inhandla en drickyoghurt innan träningen närmade jag mig Pressbyrån-vasaplan. Men vänder snabbt när jag ser att duvorna invarderat ingången. Styr sedan vidare mot Segaråttan med hjärtat i halsgropen och totalt fokuserad på att andas men vad händer där? ... Jo då har ju självklart kråkorna invarderat den kiosken. Hungrig som jag var fick jag skynda vidare till Hemköp där jag äntligen fick min drickyoghurt!

Slutsats av detta: Måste uppsöka hjälp snarast om jag skall kunna vistas utomhus utan att bli så psykiskt instabil så jag tar livet av mig!

Välkommen Amanda!


Bilder från Sofias blogg

I natt klockan 02.03 kom Amanda till världen. Lite besviken på att hon inte kunde ha klämt ut 2 timmar tidigare men så kan det vara. Nu kan jag iaf nästan kalla mig själv för Moster och det ger ju ändå några vuxenpoäng!


Sweet sugar pie




Grattis Greta!

Idag fyller min käre vän Gretchi 19 år! Detta firar jag genom en liten bildvisning av våra år tillsammans.





Norrbyskär sommaren 06. Det var då allt började!


















Saknar dig gumman!













När jag hör din röst


"Kan du vara snäll och lyssna på vad jag säger? Kan du låta mig försöka förklara vad du betyder för mig?"
Han väntade ocg granskade mitt ansikte för att sörsäkra sig om att jag verkligen lyssnade.

"Innan jag träffade dig, Bella, var mitt liv som en månlös natt. Väldigt mörk, med det fanns stjärnor - små ljuspunkter av mening. Sedan for du över min himmel som en meteor. Plötsligt stod allt i brand, där fanns prakt och skönhet. När du var borta, när meteoren hade försvunnit bakom horisonten, blev allt svart. Ingenting hade förändrats, men jag var bländad av ljuset. Jag såg inte stjärnorna längre, och det fanns ingen mening med någonting."


Okej okej, jag förstår var C menar med för gulligt och romantiskt men fortfarande kan jag inte göra annat än att njuta. Vilka ORD! Jag vill bara hoppa in i boken som hållit mig sömnlös varje natt och bara vara Bella! Varför säger ingen sådana saker till mig?! Eller till någon över huvudtaget?

Citatet

Tro aldrig någonting förrän det blivit officiellt förnekat. - CLAUD COCKBURN

Års resumé av 2009

Bättre sent än aldrig tänkte jag. Skulle kort och gått vilja sammanfatta som ett mycket händelserikt och förändrande-underbart år.

Januari

Året 2009 skålades in tillsammans med medlemmar från min fantastiska klass + Ludvig(?)


Jobbade på min skepparexamen som aldrig blev av :(


Januari präglades ännu mer av öar och hav när jag och Sandra plöjde igenom
underbara Skärgårsdoktorn.



Februari


Spenderade mesta tiden av februari framför TVn och kollade serier men här
tog jag och Sandra en liten picknick nere vid älven.


Jobbade massor på Telenor


Åt på pipes med min kära vän Emilie.

Åkte till Marocko med Mamma och Erica för att hälsa på morfar.

Där jag träffade världens sötaste pojke

Hälsade på mina kära kusiner i Uppsala

 

Mars


Åkte på exkusion med klassen

Jag och Olivia kom på att vi ville åka till Tanzania för att "sprida innebandyn"

Sofia fyllde 26 så var där och åt fikafikafika!

 

April


Hade klassparty

Liv bjöd till som vanligt

Tog en tripp till huvudstaden och hälsade på massa härligt folk

 

Maj


Spelade sällskapsspel med Olle, Olle, Olivia och Erik

Hängde på Norrbyskär under kristihim med alla underbara människor

Gustav fick för sig att sova i supergungan

Syster Emma fyllde 20 vilket Nemo verkade njuta mest av

Myste med Linnsan på kajen

Under brännbollsyran besökte vi max underbara lägenhet.

Partat massor med Emma och Emma

 

Juni


Emilie och Robert tog studenten

Josefin fyllde 18år!

Jag befann mig på Täfteåfestivalen och träffade Petra

Befann mig dyngsur i en motorbåt som motorn la av på mitt emellan Norrbyskär och Norrbyn

 

Juli


Umgicks med min underbara Robbie-boy

Åkte till en helvetes värme på Peace&Love

Midsommar med världens bästa aptitretare

Försökte lära Lucie njuta av seglinges konst

Lillebror och Kusin konfirmerade sig

Middag med bästaste kusiner

Saalto Loukta för att fira morfar80

Hände på Nydala med Emilie

 

Augusti


Hos Erica och Kricke i Linköping

Sommarstugan med Joel

Mysiga kvällar med toppenfolk. Här med Olle.

Hoppade äntligen supergungan

Broder kom till stan och spelade på hamnmagasinet med sitt

band Mates of mine

 

 

September


TC med Emilie

Therese släppte sin bok "Vi har ju hemligheter i den här familjen"

så var och lyssnade på hennes föreläsning.

Provade ut studentmössor. Sandra och Sandra kommer vara så snygga.

Var på något berg med klassen och Albin råkade ut för pölen

Nattorientering med Sandra

Matlagning med härliga klasskompisar.

Här jag och Linkan

 

Oktober


En tripp till Uppsala och Knivsta för att fira mosterMaria

TANZANIA!

 

November


Babyboom. Fått veta att Erica och Sofia ska ha barn så jag och Emilie ville inte vara sämre

Massa party med Emma

Lärde känna kvinnan i mitt liv

Fyllde 18 år

Fick tatuering av syster som dock bara höll för kvällen

 

December


Syster fyllde 24!

Julafton

 


D day!

Idag är alltså dagen då det är beräknat att jag ska övergå från Emma till MosterEmma som jag är döpt efter.
Får se hur det blir med den saken. Min chansning ligger snarare på morgondagen som är mitt datum och Gretas 19års dag!

Saknar min kära syster!


Pure joy!

Gårdagen blev en succé men lyckades sätta mig i taxin och blev trött! Bilder kommer troligen snarast. För att sammanfatta gårdagen i ord.
Gasbomb som välkomnade oss-Maxmat-Jag i oljig overall och bygghjälm-Kall badtunna-Hannas skräck för traktorer-Jag och Johan i en traktorskopa...dumpade i en snöhög-Varm dusch-Och glada miner.

Bild på min kära mor från i sommar.

 

Dagen har spenderats med min kära moder och Ronny hemma i Täfteå. Precis vad jag behövde, en riktigt lugn dag och kväll. Fick brev av polisen och som den svensk jag är kände jag svetten på händerna växa medan jag sakta öppnade brevet. När det väl var öppnat gav jag ifrån mig ett litet lyckotjut. Någon har lämnat igen min mobil. Eller okej, Joels storasysters gamla så nu ska hon få igen den!

Fredagkväll med "familjen"

Citerar Kalle,

"planerna för fredagen, helikoptern med solbrillor och hörselkåpor, spela in film

(porr,deckare,skräckis) åka i traktor skopa, bada badtunna, förtära alkohol."


Efter 73 kommentare på face kan vi vara helt övertygade på att kvällen kommer att spåra! Men mamma jag lovar att ta det lugnt med halsen!

Gustav Vasa


Smeknamn: Skidan
Ålder: 564 jordsnurr
Längd: 179cm
Vikt: 80 pannor
Skostorlek: 50
Årslön: 1 ton Guld
Intressen: Strukturera landet, ekonomi, jordbruk, skidor.

Position: Anfallare
Dubbelfotad: Ja
Moderklubb: Vasaätten BF
Debutlanskamp: 6:e juni 1523
Antal lanskamper: 30 (10 träningsmatcher)
Favorit landskamp: Kalmarunionen
Största merit: Landsfader och porträtt på 1000-sedeln.
Sillyseason aktuell: 1531 för Danmark men föll på dålig kontraktförslag.
Egenskaper: Uthållig, snabbtänk, spelsinne, killer instinct.

5 snabba med Vasa:
Gevär eller svärd: Svärd
Bakhåll eller öppen strid: Bakhåll
Blondin eller brunett: Blondin
Grus eller gräs: Gräs
Vals eller disco: Vals


Ibland måste jag säga att jag verkligen älskar våra Historia lektioner. Tycker att jag och Erik gjorde riktigt bra ifrån oss på denna uppgift.



14-01-10





Blus-Esprit, Linne-Vero Moda, Jeans-Dr Demin, Halsduk-Egengjord :-)
Klocka-Jet Set

Te, Olivia och projektarbete



Usch Usch Usch var vi vill vara klara med detta men tyvärr har vi knappt börjat. Något jag däremot kan lova efter bara några rader på papperet är att Fredrik kommer få sig ett gott skratt när han läser mig oootroligt klyftiga inledning.

För er som glömt vad det är vi gjort kan ni få er en uppfriskare och läsa mina, även här klyftiga, rader om det på IbMagazinets hemsida.

Dagens citat

På Wayne´s.

Kalle: Jag hatar lyckliga människor.
Patrik: Men vem här är lycklig?
Kalle: Men hon, hon är ju olyckligt lyckligt kär!

Blue is the new black






Shoe



Tänk er att trippa runt på stadens alla gator i dessa.

Rise and shine

Uppvaknandet kl. 07.00 av en hemsk pappa var inte att dö för. Men jag dog. Chockad över min duktighet släpade jag mig till skolan och genomled hela låånga dagen utan smärre missöden. Gymmet resulterade dock i relaxing på mattan med Poppe.

Dagen fick sig en ljuspunkt när jag och min blivande balkavaljer tog trippen till Subway för en romantiskt macklunch. Fisk var inte att föredra en dag som denna.

Duktigheten fortsatte när jag nu befinner mig på Muskötens Idrottsanläggning efter en skön naap i solariet. Och körkortet är inom räckhåll när jag snart ska sätta fader i fara under bilturen hem till Öst.

Som ni ser, håller mig ändå hyffsat till planen. Ikväll blir det girlnight (?) med E och E at Oskars place om mina planer faller kvinnorna i smaken.

59dagar


Idag, eller om man så vill imorgon början den första dagen på min duktighets period. Precis blivit avsläppt av C som åker till Sydostasien imorgon så inte lägre någon som håller mig vaken så här (!) sent på kvällen en vardag bara för att.

Under denna period ska jag även hinna ta körkort, få VG (?) i matteD och ta upp träningen igen. Det sistnämnda hade jag nog även tänkt fortsätta med efter de där 59 dagarna.

Något som även är en återkommande aktivitet under dessa dagar är naturligtvis besöken till solariet så jag inte kommer se ut som ett lik när männsikan kommer hem och måste utöka duktigheten med ytterligare en månad!

Nu känner jag tröttheten komma tillbaka så ska sovasovasova så jag orkar upp till skolan och...sedär, gymmet!

Jehovas






Denna dag var Jehovas som vanligt förbi och predikade vid min dörr. Idag handlade det om att hitta balansen i jobbet och med alkoholen. Förändringen idag var att det inte var de vanliga söta tanterna som brukar cirkulera i trakten utan idag var det två män som jag inte riktigt förstod vad de sa.


Instängd2

Igår lyckades Christoffer få med mig på bio och se Inständ2. Sist jag såg skräckfilm på bio var när 1an kom ut och jag kunde inte sova på 1vecka. Förstår inte riktigt hur jag tänkte då. Filmen var verkligen skrattretande dålig.

Dagens tips: Ska ni se film, låt inte C bestämma!

Åkåkåkåkåkåkåk...










Clothing




Plånboken säger tydligen aldrig stopp för mina begär. Inhandlade nya favoritbyxor idag på Åhlens, bege er dit och fynda dom för endast 150! kr. Sedan blev de en sjukt finfin tröja från Kii som ni ser ena axeln på på bilden längst ner. Känner mig supernöjd och med påfyllning av balsam i skåpen kanske jag kan bli en levande varelse igen!

Apartment















Blev film hos Patrik ikväll. Första men definitivt inte sista gången jag var hemma hos honom. Som tur var mina läsare så hade jag mobilen med mig så även ni kan njuta av hans underbara lägenhet! Som förövrigt har två balkonger!

life goes by


Underbara dag. Sov till 14.30. Låg i sängen till nyss när Johan och Patte sa attde var 60m från mitt hus. Bara att slänga på sig kläder och springa ut.

Ikväll blir en myggfri kväll med film? med dom + syrran... och inte att glömma.. Nemo!

xoxo

Citatet


Ingen är så dum att han inte då och då gör sig dummare. - STANISLAW JERZY LEC

Om jag kunde drömma



Med pannkakor till frukost och chips till lunch känner jag mig riktigt stolt över vad jag åstadkom till middag och det smakar himmelskt!

But can you blame me?



Sorry Emsan, kunde bara inte låte blir!
Uppsagd vänskap?

Så firar vi in det nya året!



Hanna och Emma



Jag och Patte



Hanna, Joel och jag



De fantastiska spelen

Gårdagen visade sig bli kanon. Började med käka här och leka massa lekar. Senare kom fler och fler människor för att fira in det nya året med oss. Var säkert uppe mot 30 pers ett tag men inte fått några klagomål från grannarna så var rätt lugnt. Min stackars mobil blev dock stulen när jag rörde mig mot stan vid 00 så deppade ihop något. Back at my place var festen fortfarande igång men blev trött rätt snabbt och gick och la mig. Josefin som blev chefen sa att dom höll igång till 08.00 tiden. Hur fan kan jag inte ha hört de?!


RSS 2.0