Heeeeemsk dag!

-  Vaknar upp med min snaggade pojkvän!
-  Fyra gånger fyra min intervaller så låren krampar.
-  Uppsvällda fötter så kan typ inte ha några skor.
-  Cykeln stulen utanför huset, från igårkväll.. JAG SKA DÖDA DIG DIN JÄVEL!
-  Jobbat telenor.

Ett + med dagen är i varje fall att skolan ska stå för trycket på våra tröjor till Tanzania.

Tacksamt väder ute!

 

Inte alls hagelregn ute!


6-6

Slutade matchen idag. Fick in ett mål och ett ass och har nu en jävla smärta benen för är så sjukt trött. Är inte bygd för att springa så mycket!

Börjar min konditionsperiod imorgon på innebandyn. Känner peppen!!

TÄfteå ik

Så skulle vi iaf kunna vara

Bakis utan alkohol!

Jag skojar inte. I morse när jag skulle kila hem från Sandra så var jag verkligen så bakis som jag någonsin har varit. Och då har jag inte druckit en droppe alkohol på väldigt väldigt länge! Så där har vi beviset på att jag inte längre tål sena kvällar!
Därför ska jag och Joel nu snart gå och lägga oss. Han har redan halvsovit sen klockan 20.00 så lär inte bli några problem för honom att somna!
Sen börjar nu även taggningen för serieprimiär imorgon. 13.30 på Täftehallen mot GK.. Seeeee yaaah


Underbar kväll med underbara tjejer...

...kan det bli bättre?

Varit i Sörfors ikväll hos Amanda med Olivia, SandraL och Poppe. Gjorde världens godaste mat och åt underbar Pollykaka till efterätt. Såg Idol, spelade Sverige spelet och pratade skit. Precis en sån kväll som mitt nya mogna gå i säng tidigt jag klara av efter en vecka i skolan.

Kan inte förstå att jag är vaken nu, sa till brudarn i bilen att jag inte varit uppe så här sent på typ 3 veckor. Och då var klockan ändå 23.08. Nu är klocklan liksom 01.24 och jag är vaken. Och lär förbli det, jag och sandra har sett skräckis så kommer ligga och krama hennes hand heeeela natten!!!!!


 



xoxo

ibland bara älskar jag mig själv!

Kaos morgon. Sprang runt i 20 minuter i min lilla 2a och letade efter min mobil. Den fanns ingenstans! Inte i sängen, inte på golvet, inte i vardagsrummet, inte i badrummet och inte i kylskåpet. Var tillslut tvungen att springa upp till grannen för att låna hennes telefon och ringa till mig. Och var låg den? Jo instoppad i ett av mina örngott. Bra gjort Emssssan!

Nu sitter jag på Nolia och kollar på min fina Innebandyklass träna. Blir ju aldrig frisk själv så får ju inte vara med!

Läste en så sjukt bra dikt...

Jag blev slagen av en poet idag.

Han som såg henne som ett piano - spela rätt och få ljuv musik.

Han bär en sådan där halsduk, som inte jag gör, som är intellektuell

och palestinsk.

Har på sig sådana där jeans, som aldrig jag har, som är kulturellt

som stuprör.

Han gav henne Keats, Blake och Shakespeare och undrade om han skulle

jämföra henne med en sommardag. Hon är ju både ljuvligare och varmare.

Jag gav henne en hand en kall februarikväll, utan ord. Jämförde liksom inte.

För honom var hon ett par stjärneljusögon, rosenröda läppar och sommarsolsinpregnerat hår. Hon var alla metaforer, stoffet för hans drömmar och källan till passion, hon var en dikt.

"Två blågröna ögon

en rosenröd mun

och jag älskar dig så djupt

denna morgonstund".

För mig, för mig var hon intressant. Men det dög inte.

Hon ville ha palestinsk stuprörspoesi.


skriven av: AKA  Imortal


Vill bli frisk nu!

Så less på att gå runt och vara förkyld hela tiden. Det är inte så att jag är tillräckligt sjuk för att ligga hemma och mysa och inte tillräckligt frisk för att kunna göra något till hundra procent heller.

Går upp på morgonen men halsont. Den går över lagom tills jag är i skolan. Går på två lektioner sen är bihålorna igentäppta. Får ont i huvudet och håller på att svimma lagom till sista lektionen sen snabbt hem för att sova middag. Vilket underbart liv va.

Träningsmatch

ikväll på täftehallen. 
Täfteå ik - Umeå City?  20.00
be there

Tisdag

Pepp inför jobb är att sitta och lyssna på en deppad farfar som klagar över sitt liv! bEmma mår finfint!

99års kalas

Det är inte alla dagar man ser siffran 99 på en tårta med det har jag fått göra idag. Joels farfar fyllde år så varit i Nordmaling och firat honom. Mysig gubbe och hur pigg som helst!

myslördag

Nu har jag och Joel precis ätit en jättegod middag och ska nu lägga oss i soffan och bara slappa! Kanske även kolla in lite på hemnet för att drömma oss bort lite!

xoxo

Mössprovning

Provat studentmössor idag. Jävlar vad mycket det var att välja mellan! Men förstå, snart är vi där på flaket mina vänner!


Ryggsmärta

Har varit på Iksu idag och fått massage av elits massör. Helvete så ont det gjorde! Känner inte taggen att åka tillbaka dit på måndag för samma behandling. Men blir ryggen bra så får jag stå ut!


Paaaanik!

Jaha, maskerad nästa vecka med 90-tals tema.. eller låten "1990 nånting" så typ samma sak! vad ska jag ha på mig?

Kärlek

Efter ett tungt dubbelpass på Telenor igår så trodde jag inte att något skulle få mig på bättre humör. Men när jag kliver in i Joels och Johannes lägenhet sliten som ett as ser jag att det är tänt ett ljus i hallen. Johannes kommer fram och lägger armen om mig och säger att nu ska vi ha familjemys.... Precis vad jag behövde. Lite tända ljus, chips och två störtmysiga killar!

Värdensunderbarastepojkvän

Behövs det ens sägas mer?


5september

Idag är det mammas dag. Hon fyller nämligen gammal tant (45år). Så jag och Joel har varit ute i Täfteå för att fira henne.


Min kära mamma och jag i Marocko.


Har även varit förbi Emilie för att köra ner henne på maskerad på TC ikväll.. Kan avslöja så mycket att hon var jävligt snygg! Ska försöka luska fram en bild på det senare!

hemska tider

Igår var jag än en gång och lyssnade på min vän Therése när hon pratade om sin uppväxt om och hennes nya bok "vi har ju hemligheter i den här familjen". Jag blir lika rörd varje gång över hur du kan vara så stark! Gårdagskvällen spenderades i att läsa och jag kunde verkligen inte lägga ifrån mig boken, låg och storgrät! Köpvärd är den människor!

Nu på morgonen har jag varit på infektion och tagit sprutor inför Tanzania. Hepatit A, B och Gulsot. Ont som fan har jag så inte det lättaste att sitta och skriva.

Men i alla dessa hemskheter, eller sorgliga tider så kom igår ljuset. Fick precis veta att min gamla vän Camilla igår kl 22.37 levererade pojken Malcom, ca 2 veckor efter tiden! Grattis vännen!

Jag och Therése på Norrbyskär förra sommaren.



historien om löprundan

1intervallen: Jag har det rätt bra.
 
2intervallen: Jag lider av gulsot och min bror hoppar med mig från en brinnande lägenhet och dör.

3intervallen: Jag dör äntligen och får möta min bror i Nagiala.

4intervallen:
Jag möter Kattla i Kattlagrottan och min bror blir bränd av hans eld.

5intervallen:
Jag väljer att hoppa ner i lavan med min bror på ryggen för att få komma bort.

Jaha så vad är det här tänker ni? Jo det är förklaringen på hur dålig min kondition är. För hör och häpna, jag har alltså varit ute och sprungit! Och smart som jag var så bestämde jag mig för att köra backintervaller i Gammliabacken, jag menar, hade ju kunnat tagit en lite mindre jobbigt backe? Efter 5intervallen var jag så trött så jag la mig ner rätt på marken så folk som gick förbi kollade lite snett på mig. Såhär efteråt känns det ändå rätt bra, har äntligen kommit till Nagilima helt enkelt.

lägenhetshysteri!

Emilie och Thomas fick alltså inte lägenhet dom var och kollade på så igår cyklade jag och Emilie runt halva stan för att kika in i alla trappuppgångar och kollade hyresvärdar. All denna hysteri gör inte direkt att min egen längtan efter en lya minskas direkt. Men ETT ÅR KVAR som man brukar säga. Men så finns det ju en massa saker att tänka på...

Vilken säng ska jag ha tillexempel?
En vit säng a lá shabby chick?
En svart säng a lá pornoo!
Eller varför inte köra på klassiskt, simpelt a lá hotell.

tisdagtisdagtisdag

Kan ju börja med att säga att gårdagens måndag var en bra dag. Eller förhoppningsvis var det en bra dag i framtiden för min älskade vän Emilie kollade på en lägenhet bara ett stenkast ifrån mig och hon älskade den! Jag tyckte också om den även om jag bara sett den från vår smyga-i-buskarna-kupp igår. Kommer bli woounderfull att ha dig nära baby, men tror det finns risk att Joel och Thomas kommer få skavsår i öronen av vårat babbel!

Dagen idag började med en välbehövd sovmorgon, kunde inte röra en fena när väckarklockan ringde. Senare ska jag förhoppningsvis få återse min bortsprugne vän som äntligen har flyttat tillbaka till umeå efter nästan ett år! Känns skönt att ha dig tillbaka igen Emanuel!



RSS 2.0