Bästaste!



Fick frukost på sängen i morse av min älskade. Kanske det bästa man kan få. Nu sitter jag bara och väntar in att han ska komma åter från jobbet, bara 5 timmar till ungefär. Under tiden tänkte jag underhålla mig lite med Julia och som hon uttryckte det, "spela kort och sånt".


Midsommar!

Midsommar spenderades i min stuga i Krike tillsammans med goda vänner. Det bjöds på sol, god mat samt mycket skratt och fulheter. Här kommer några bilder från dagen tagna av ingen mindre än Daniel "mrbistecca" Tjärnström.



Sommar så det sjunger om det!



Självklart hade vi ett fiskenät till ölen.



Lite romantik.



Lite FANTA OCH ROSÈ!



Svirade om inför middagen.



Som smakade underbart, speciellt redcurry kycklingen eller vad säger ni pojkar?



Njutning!


24Juni!



Ojoj, idag ska det hinnas med mycket. Klev upp klockan 08.00 för att hjälpa Tone med lite städning. Dammsög huset och gjorde ett försök med gräsklipparen vilket jag fick ge upp ganska snabbt när jag inte fick igång den.

Runt 11 tog jag mig in till stan för att möta upp mamma och ta hand om Fina och senare träffa Peter som flytt till Stockholm. Satt nere vid kajen en timme och bara njöt. Nu håller jag på att förbereda det som ska tas med till stugan ikväll och börjar peppa inför storhandling med Christoffer ikväll. Förhoppningsvis kommer morgondagen bjuda på SOL och bli helt strålande underbar. Om inte annat så är vi ett grymt gäng så kommer bli bra vilket som!

GLAD MIDSOMMAR!

Solsken!


Är helt otroligt fantastiskt underbart väder här ute i Norrbyn idag, blåser nästan inte ett dugg vilket brukar vara problemet. Jag och Ozzy ligger därför ute och solar och njuter medan de andra är och jobbar. Klagar inte direkt. I eftermiddag väntar en Sundsvalls visit på IKEA och Birsta med svärföräldrarna samt Cs lillasyster. Kommer bli grymt. Nu väntas Norgesamtal från Karl-Erik om ett förhoppningsvis framtida jobb!


Resväska!



Fick en resväska i studentpresent men den hade bara två hjul så jag ville byta ut den till en med 4 hjul.
Tänkte då att jag även skulle investera i en riktigt bra resväska så valde märket Titan. Dock hade jag väldigt tur då Accent hade rea på Titanväskorna i den knallrosa färgen så behövde inte betala 1399kr som mellan storleken kostor. Skynda er dit!!


7e Juli



Nu är det bokat, den 7e juli sätter sig jag och Cristoffer på tåget ner mot Linköping för att hälsa på dessa...
+ Chricke. Längtar super duper mycket!




Kolla så söta de är!


Örnskog!



Måste ju även nämna alla plutten har fått ett namn!
Arvid ska han heta och det tycker jag låter hur bra som helst!

Ett nordiskt namn sammansatt av ord av
arn, örn
och vidh som betyder skog.
Namnet är gammalt i Sverige och på den tiden då det
höggs ner i runor var det med stavningen Arnvidh.

Kusin



Idag tog jag mig upp tidigt för att åka ut till sommarstugan med min kusin Linnea och hennes David för att hälsa på Morfar. Efter lite frukost, bullar i solen och en visit hos favoritgamlingarna i grannstugan kände jag mig riktigt trött och skyllde på min sjukdom. (Var ifs troligen pga den) Så mellan 10.00-14.00 låg jag och sussade sött i soffan med undantag för några väckningar av en blöt tunga genomförd av Fina.

Hur som helst hann vi med en lektion i hur man rensar aborre, spela kort och äta Morfars så kallade specialare (smaklös aborre, potatis och en något för stark senapssås) innan det var dags att sätta sig i bilen för att åka in till stan och jobba. puuuuh, nu är jag ledig i mer än en vecka!!! :D

Skjut mig!



Är sååååhääääääääääääääääääääääääääääär less på att vara sjukt just nu! Har ju supermycket bra inplanerat den här veckan och en massa måsten som måste bli gjorda. Men med feber, svullen hals, hosta och cp nacke känns det inte så nära. När jag dessutom har en pojkvän som hellre är med sin "så kallade vän" istället för att ta hand om mig är dt väl lika bra att hoppa och hoppas på det bästa?

Nä nu var jag hemsk. Sjukdomen som spökar. Klart att jag inte kan tvinga någon att koka min soppa och klart att jag inte ska hoppa. Jag ska bli frisk och åka och hälsa på mitt lilla söta systerbarn :)

Moster!



Idag, sådär 9 dagar efter beräknad ankomst damp storken äntligen ner med en liten pojke på 51cm och med en vikt på 3980g. Nu är alltså mamma och pappa mormor och morfar vilket gör mig till en gaaaaaaamtant! Längtar ihjäl mig till juli då jag och Christoffer ska packa väskorna för att hälsa på!

För vi ska ta studente!



Igår var vi hos Oskar och fotade underbara studenbilder. Så här får ni ett litet sneakpeak på hur jag och mina tjejer kommer se ut imorgon!

Idag blir det lite kvalitetstid med klassen på Bettnes sen till Gurra och fixa vagnen! Förstå att det är mindre är 24 timmar tills det smäller!

Josefin Gustafsson!

Detta är en liten hyllning till min vän Josefin som vunnit kontrakt med Mika samt kommer synas hos Loreal inom en snar framtid. Dock kommer denna bildkompott visa att du inte alltid gör dig så vacker på bild. Men bra för mig, kommer tjäna otroligt mycket på dessa när jag säljer dom om några år!
PUSSS

VARNING: Känsliga läsare bör skrolla förbi!



För att visa att vi var dum i huved även då.



Men vi kunde vara söta också. Skolavslutning i 8an.



Vi fick för tjocka rumpor för gungorna i lekparken men inte hindrade de oss.



Strana!



Bubbeltrubbel



Emo



Vi hittade en sjuuuukt stor snögubbe!



Fortfarande inte normala



Nästa gång blir det Josefins hårfärg.



Kärleken är ljuv.

'

Taggade inför LASSE!



Liseberg.



Åkning i Vindeln



Mora.



Balen i 9an.



Iggesund!



Äntligen lite normalt.



Det är rätt kämpigt att cykla till stan?



Här har vi anledningen till att du vann! Enjoy

Tennis!



Känner att jag går lite i Emilies fotspår. Igår började nämligen min tenniskarriär. Jag och Christoffer tog en prommenad till Norrbyns tennisarena för att lira lite. Till en början var jag nog allt annat än bra men mot slutet började det ta sig måste jag säga. Inte för att jag någonsin var nära att vinna en match men fick in en hel del poäng till sista matchen faktiskt. 8-12 slutade den, inte fy skam va?

Nämnas bör för att inte göra C-boy generad är att han vann rätt stort de övriga matcherna!
(eller hur var de?)

Min dag!



Idag är det två dagar över den beräknade tiden på Ericas barn och alltså den dagen jag gissat på födelse. Nu får dagen bara utreda om jag har rätt eller om det kanske dröjer till morgondagen då Christoffer tror att knytet kommer!


Gunnel Amanda Ahlehjelm





Så här på nationaldagen har det varit dop för sötaste, vackraste, snällaste och underbaraste Amanda. Under hela dagen grinade hon inte en enda gång!


Flaskpost!



Tidigare idag fick jag ett samtal av världens sötaste lilla finne från Vasa. Han förklarade att min och Roberts flaskpost tagit sig på en tur över östersjön. Det sjuka är att ingen av oss har något minne av att vi skickat det!


Bal!



Nu var då balen avklarad och visst var vi vackra?


Sjukt tänkvärt!

Förändring är när hjärtat slår i andra riktningar än drömmarna du haft
oväxling är när vinden blåser och ditt hår byter bena
familj är när du nämns i dödsannonsen
kärlek är att ligga med någon som tycker om att ha dina skor ståendes i hallen

Bekantskap är när du blir tillagd på facebook
vänskap när du fyller i någons luckor och bjuder på popcorn
fördomar är veta att alla kommer att dö
att vara fördomsfull är att vara rädd

Begravning är när du tar avsked
skratt är när du skriver en melodi
oföränderliga är de tankebanor du tänker att du måste sluta tänka
nederlag är när du inte kan acceptera det oföränderliga
harmoni är en dag då alla du äskar har god hälsa och har sovit minst åtta timmar

Vinst är att lyckas acceptera det du inte kan förändra
konflikt är när du och jag inte delar samma vokabulär
drömmar är välja förhållningssätt till din framtid
livet är allt i denna text
och döden är dess enda punkt. 


Sommer lovin!



Jag säger som min syster, när den här bilden kommer fram är det sommar på riktigt. 1 juni! alla. Hennes och Krickes schema för denna månad ser dock rätt så tomt ut till skillnad från mitt. Det vankas bal, klassfest, student, Krike, sol, bad, jobb, njuta och VÄNTA! Vänta tills min underbara efterlängtade systerbarn kommer till världen och jag i början av Juli får träffa snuffen! Kan knappt bärja mig. Do day om 4 dagar, let the count down begin!


RSS 2.0