Blunda för det som är...



Känner paniken. Om 24 timmar är jag i ett helt främmande land. Jag kanske dör! Nu ska jag spendera några timmar åt att packa det sista!

vilken dag

Legat i sängen exakt hela dagen förutom för 10 minuter sen som jag ägnade 20 minuter till att diska från gårdagen. Tur att söndagar har bra tv utbud!

iiiin bed

Ta mig till sängen..

Var förbi cevil ekomoms klassfest på aschanska sen på max och träffade Alex och Erik. Fick massa bra tips om Tanza men nu vill jag bara sova..!!!!!

Ny människa

Allt känns underbart. Mitt ansiktet riktigt lyser. Tack kära Olivia för en underbar stund på behandlingen. Behövde inte oroa mig för att huden skulle försvinna och min bränna skulle bli hemsk nu. Min bränna kommer bli underbar, kan inte bli annat med min hud!!

våga leva



Det är först då fågeln kastar sig ut i den fria rymden, som hon känner att hon har vingar.


wonderfullday



Ansiktsbehandling kl 13.00 och middag med lite vin tillsammans med Emilie och Josefin ikväll. Kommer bli underbart!


cold as hell

När vart det så kallt? Sitter och fryser dygnet runt. Går ständigt runt med tjocksockor, mössa och stora härliga tröjor. Inte för att det inte är mysigt, men nu när dessa inte finns i närheten ryser jag!

sweet wednesday

Äntligen är Hisrttorieuppgiften klar och imorgon görs Psykologi och Historie provet. Känns så sjönt att nästan allt av helvetesveckan är över.

Lite snabbshopping med Emilie ikväll som avslutades med godaste färskostsalladen på Rost var inte fy skam heller. Tack för några bra timmar gumman.

Nu blir det sova i nybäddad säng, sååå underbart när man känner tvättmedelslukten.

In desperate need of help!


Vad ska packas med till Tanzania! Vet knappt hur varmt det kommer vara där och har inga bra sommarkläder! Detta ger mig panikångest!
Några tips?

Visdom!


Vi gör alla misstag och ofta börjar de med goda avsikter.

- Man vill skydda någon från sanningen.
Eller få distans från den person man har blivit.

Ibland vet vi inte ens vad vi har gjort för fel för att ta oss dit vi är.
Eller så kommer vi på det i tid för att ställa allt till rätta igen.

Alla misstag läs oss nåt som vi inte hade förstått annars.
... Och förhoppningsvis gör man aldrig om samma misstag.

underbart


Känner verkligen tagg inför denna fantastiska vecka!
- Psykologiprov
- Historiaprov
- Historiauppsats
- Samhällsredovisning, (rättegång, jag är drygaste åklagare)
- Svenska PM inför nationellt tal
- Packa inför Tanzania innan fredag!
- Jobba på cp Online
Skulle inte förvåna mig ett dugg om jag glömt något nu. Ledsen mina vänner, jag kommer inte vara närvarande denna vecka. Nås bäst om 3 veckor!

FÖRsta snön!

Någon som såg att det snöade ikväll?!
Det gjorde i varje fall jag och Bruuudarna.
Vi hade "återträff" i Emmas jacuzzi precis
som vi spenderade i princip varje söndag
för 2 år sedan.

pain!


Var hos doktorn idag och tog prover om varför jag är så trött. Blev väl en sådär 9 provrör och ett antal stick i armen för mina blodkärl vägrade visa sig. Ont ONt ONT nu!

Vi har det bra, vi här bak i bilen!





Bara 445 km kvar! WIEIEIEIE

Så de så!

Även ett högt torn börjar vid marken.

Nu blir det kalas!



Ikväll blir det mosterMarias 50årskalas i hennes nya hus i Knivsta. Ha det bra!

Uppsala


Ska ner på Fashionista snart med min moster och mamma. Kommer bli mys men lovat Joel att jag inte ska köpa så mycket vilket inte känns lika bra.

taggad tjej


Suttit i en bil hela dagen på g till Uppsala. Smart som jag var tog jag med mig datorn, osmart som jag var fick jag inte igång internet! Nu är jag i varje fall mätt, glad och sjukt trött.. godnatt

what´s in it for me?

Mohammed sa att "En människas verkliga rikedom består av det goda hon gjort sina medmänniskor här i livet." Är hemskt ledsen när jag säger att just nu skiter jag fullständigt i allt gott du gjort mig när du får mig att känna mig så här värdelös!

Emi och Ema




Varit ut och gått med Emilie gumman nu och smygit i buskarna till hennes nya lägenhet. Snart sitter vi där med ett glas rosé i handen. LÄÄNGTAR!


stressstressstressstress

HUUR mycket som helst som ska ordnas inför Tanzania nu. Och smarta som vi är så har vi lämnat allt tills nu, eller osmarta som vi är så visste vi inte hur mycket det var.

Har i varje fall fixat en sponsring på 2000 kr idag från Timomailer. Känns kanon, även pratat med rektorn om vidokamera och med VK om projektet. Även skickat typ tuusen mail till olika tidningar så att sponsorerna får synas någonstans.. Ikväll förtjänar jag att vila men måste plugga!

fantasticccc

Dagen har spenderats väl. Vaknade kl 7 och låg och drog mig till typ 8, klockan 9 stod jag på Olivias trappa och vi började sedan kapa och tejpa sissodär 20 klubbor. Drog sedan vidare till Online, jobbade mitt sista pass på telenor och har nu endast 9 pass kvar på övriga projkt. BRA AV MIG; HURRA FÖR MIG!

När ni läser detta ska ni ha i åtanke att jag har varit ledig från skolan idag!

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

du säger jag dansar med orden
jag säger att du dansar och snurrar för mycket

och allt vi gör är redan gjort en gång innan.




Hemmafru

Min man hade bakat bröd och städat när jag kom hem idag. Så vill jag ha det varje dag!

härliga morgonstund.

Fick det bästa sms:et igår. Ishalka i värmland så min tränare blev fast där vilket leder till att vi fick sovmorgon idag. Precis vad jag behövde, ALLTID TRÖTT! Borde dock åka till skolan och räkna matte, får se hur det blir!

that´s just my luck

Kanelbullens dag och inte har jag fått i mig en ända bulle. Men dock lite annat. Deppad efter förlust med 7-0 mot ersboda åkte jag och viktoria på depprunda. Först godishuset sedan Frasses och sist men inte minst min soffa. Viktora vann ju vissrligen sin match men finns ju annat att deppa för.

Nu ska jag deppa för att det inte är något bra på tv och kanske till och med gå och lägga mig i protest!?!

Here´s your life...



They say: To really learn somethings in life you might have to sacrifice an arm or a leg..
That gives you only 4 chanses to really learn something.
But don´t worry, things won´t look really bad until you lose your head..

happyhappy



Nu stan med Manne.


mår piss

jävla lymfkörtel!

citat av en liten jag, 5år!



bEmma och hennes mamma på väg ner på ica.
.
Jag: "Mamma, du har ju sagt att du fått dom bästa barnen?!"
Mamma: "Ja...?"
Jag: ... Hur kommer det då bli med mina?"
.
bEmma har under en lång tid av hennes liv haft en tendens att spara på sina gamla urväxta kläder och leksaker till sitt kommande lillasyskon när hon plötsligt kommer till insikt.
.
Jag: "Jaha, eftersom ni vägrar ge mig ett småsyskon så får jag väl helt enkelt ta att spara allt tills jag själv får några ungar!"

babiebooom


Min syster var precis förbi med sin STORA mage! Fick känna bebiesen sparka för första gången och hur den rörde sig i magen. Annars har vi sett idol och lyxfällan och skrattat åt alla tragiska människor på TV.

Visumskogen.

Att det ska vara så svårt att fixa ett visum. Jag slår vad om att det är hundra gånger enklare att lära en elefant flyga. 
.
Man ska alltså:
- skriva ut ansökningen
- fylla i ett obegripligt papper som man inte förstår någonting om. 
- betala och skriva ut kvittot. 
- leta reda på passet som man ser ut som en brottsling på.
- ta en passbild
- åka på posten och fixa två prioriterade brev. (ett för att skicka ner allt i och   ett som dom ska skicka tillbaka det i)
- fylla i adresser 
.
Nu ska mitt visum förhoppningsvis komma inom 3 dagar.

Party eller bara gå och dränka sig?

Jag vet inte vad det är för fel på mig. Har inte druckigt på as länge men känner ändå inte den minsta peppen. Tänker bara på hur jobbigt det är att bestämma kläder, vart man ska vara innan, vart man ska gå, vart man ska äta efteråt, hur fötterna mår efter kvällen och framförallt hur man mår dagen efter! Hur som helst ser det ut som om det blir Corona på lördag. SÄG NÅGOT SOM GÖRA MIG PEPPPAD?!?!

Klungan.

Igår var jag, Joel, Jojo och Jonas på folketshus och kollade in Klungan. Ett gäng konstiga gubbar som hoppar runt på scenen och gör olika danser, imiterar olika rösten och är allmänt fula. För er som vill ha mer information om vilka dom är så är dom även skaparna av MNK som måste vara det bästa radioprogrammet eeever! Synd bara att jag var lagom trött igår så jag inte hade energi nog att njuta ordentligt!

"Jag ska bli mattant, AAH DET SKA JAG! ... inte alls omöjligt"

RSS 2.0