Ny lägenhet, nya prylar

För er som inte visste det så har jag och Christoffer fått en lägenhet på Sandbackavägen i Umeå. Vi flyttar alltså hem till underbara Sverige om exakt 9 dagar. Kommer bli så underbart att komma hem till alla, f¨en normal vardag samt den svenska maten. Guuud vad jag saknar den!

I och med ny lägenhet vill jag ju självklart ha en massa nytt. Går inte en dag utan att jag kikar runt på alla onlinebutiker efter grejer. Längtar så otroligt mycket till jag får ställa in mina saker i den nya lägenheten, kommer bli aaaaaawsome!

Några saker jag vill ha extra mycket är:


Fina plåtburkar från Derriére la Porte till kakor/godis, skovård och smycken.



Kiviljuslyktor från iittala. Rosa och genomskinliga.


Skohorn med krok från Edblad & Co, matt färg.


Golvlampan Lobby från Mio.


Soffbordet Troy från Em.


Himmelsängen Edland från Ikea.


Bänk från Åhlens


Vattnasjälvkruka, Eva Solo



Sideboard i teak.

One Piece



Ikväll ska jag bara mysa i min underbara OnePiece. Bästa köpet någonsin tror jag. Lyxet med att bo i Oslo är att man kan besöka deras butik och prova för att veta rätt storlek. För mig stämnde det med S men för "Fifi" (höhö) som enligt hans längt skulle kunna ha L stämnde det inte riktgit lika bra. Den var trång i armarna osv. Så där körde vi på XL.


9 mars



Tack Queen, killerqueen och folketeateret för en fantastisk kväll.
och tack älskade C för ett underbart år.

C fick sig även ett nytt smeknamn ikväll, från och med nu går han under namnet Fifi. Klingar bra tycker jag.

I brist på annat.

Inte hemma i Sverige ännu och fortfarande ingen sladd till kameran/datorn. (anledningen till varför jag kunde blogga med bilder innan jul var för att jag lånade amandas dator jämt som har en "stickin" för minneskort)

Så i väntan på det kan jag ju dela med mig av lite roliga saker jag får reda på om Norge samt deras befolkning när jag vistas i landet.

By -betyder- Stad
Sted- betyder- By
Mycket jobbigt att det är ombytta roller på detta. Jag menar de skrattar lite när jag säger att jag kommer från en liten by på 1000 invånare. I Norge får det typ inte kallas by om det är mindre än 30 000 inv.

Något annat sjukt jag lärt mig är att dumjävlarna har förlovningsringer på högerhanden. Vilket annat land har det liksom?! Bra argument att dra fram nä diskutionen om det är  svenskar eller norskar är dummast.

RSS 2.0