Linköping!

Igår morse anlände jag, syster och Siri till systers nuvarande hemstad Linköping. Hon och hennes pojkvän har precis flyttat till kanske världens gulligaste lilla radhus med en chockrosa toalett (som självklart ska målas om!) . Igår var en extremt lugn dag med mycket sömn eftersom det inte blev speciellt mycket av de under natten på tåget ner med en galen hund!

Idag har vi varit på EM och kollat på lite möbler, tagit lite promenad och gått runt på stan och kikat på lite nya inredningsprylar. Inga storköp för min del men några krokar till mitt kommande badrum och en trashängare fick det i varjefall följa med hem.

Just för tillfället sitter jag mest och saknar min underbara pojkvän som är kvar hemma i Umeå för han var tvungen att börja jobba igen. Lite synd för hade varit underbart att ha honom här men får väl bli någon annan gång.

citatet: Den ädle ställer krav på sig själv, den simple ställer krav på andra

Miniis och Emilys konf update..


bEmma ska bli moster i januari och detta är dom vackra föräldrarna.


Lillebror och jag på han konf på Norpan-4ever

 

Familjen Bergenholm-Alehjelm-Olsson OCH familjen släkten Bergenholm-England.



Bästaste kusin Carliii






Soooom vanligt..

Peppar 9 timmar i bil. Imorgon bär det av till fjällen med mamma-släkten. Morfar fyller 80 år så hurra för dig! Inte borta så länge utan kommer hem på onsdag. 

och som vanligt ska får jag väl ge en bildsammanfattning av vad jag har haft för mig, har ju utlovat bilder och tagit massor men datorn används ju inte så flitigt under sommar månaderna så ni får har  överseende


Det värsta jag varit med om...

Måste bara skriva ett till inlägg. Mamma körde mig direkt från Norpan till Joel nu och vad händer när jag kommer in!?! Jo, Joel och Viktor ´stitter och sjunger kareoke för sig själva på högsta volym och det låter förjävligt!

Lovar att bildbevis på detta även kommer att synas!

Norpan 4-ever

Underbar dag ute på Norrbyskär. Lillebror och kusin tog konfirmation så har varit och kollat in dom. Fick så mycket minnnen. Verkligen verkligen ledsen att jag inte hunnit vara där ute något och hunnit gå på andjakt och myst. Fick lite tårar i ögat när dom spelade vår låt Greta! "Du vet väl om att du är värdefull!"

Nu har även mina kusiner Erik och Stina kommit upp så kul att träffa dom även om det bara blev över dan, men blir mer till veckan vill jag lova och när vi åker till fjällen.

Bilder kommer senare!


paradice..

Efter en dag med i stort sett endast engelskspråkiga konversationer har jag nu börjat tänka på Engelska. Eller jag gjorde innan ett timmes samtal med Joel. Anledningen till engelskan är att mina kusiners kusin Lucie är här och hälsar på från England. :)

Dagen i sommarstugan:

08.45 -  Anlände till Nordmaling 
09.00 - Inköp av kakor, kakor och godis med Robert England
09.10 - "café" i Nordmaling
09.30 - Apoteket
10.45 - Hälsa på mina favorit gamling Lennart och Barbro
11.30 - Auktion med äckel grejer
12.35 - Hoppa i Carlies säng så han vaknar
15.00 - Fika med favoritgamlingarna 
16.00 - Segling med Lucie  (läs mer)
20.00 - MAAAAT!

xoxo

LevmobilLev!

Nu har min kära underbara hjärtevarma rosa mobil återigen tagit farväl av mig! Knappjävlarna funkar inte! Som tur är har jag lyckats fixa en annan men har tre olästa meddelanden som är fast i älsklingen! Så förlåt mina vänner, känner ni er träffade av att inte få något svar av mig så har ni svaret nu, jag har inte den blekaste vem som skrivigt!

Imorgon åker jag i-varje-fall ut till sommarstugan för att hälsa på Englands och Morfar! Känns sådär med tanke på vädret men ska bli mys att träffa folket igen ändå!

xoxo

Genomköraren

Som utlovat kommer nu en del bilder som beskriver de senaste veckornas största happenings i mitt liv.


Midsommar:

Började med mys på Robbes ballkong



Aptitretaren

Tog oss vidare till Elins kompis där vi åt, lekte och drack.
    

Pz´n love: 

Hittade hatten, grop efter ett skott på sidan!

Dödssköna människor
   
Under bara Lars W

"Gör en grimas nu!"... skönt att jag fortsatte vara mig själv i
hopp om den snyggaste minen!

Lördagkväll med Robbie:
Efter en matbit på pipes drog vi vidare till mig för att umgås,
senare under kvällen slutade vi upp
hos Joel för att Robert senare skulle glida ner på TC.


Vad är det du döljer min vän? ;-)



Det var allt för mig mina kära vänner, som ni märker har jag inte varit super aktiv på att använda min kamera heller! Skall bli bättrning, kan vi i varje fall hoppas på!

Puss o Kram

Lat som ett skrap

Jag är verkligen sämst på att uppdatera mycket längre än 1 vecka.. Men har verkligen inte orkat sedan jag åkte till P&L, eller snarare sedan efter midsommar! Massor har i varjefall hänt, och om jag orkar imorng och sitter vid min dator ska jag ge er en bildgenomgång på ivarjefall några händelser sedan jag gick under jorden.

Nu är tjejen fortfarande lite för lat för att ta sig upp från sitt feta arsle för att gå till sitt rum och hämta sin kamera.

xoxo

RSS 2.0