Song for a Lost Love


Vaken men ändå sovande
Tänker tillbaka på gårdagens toner
Gårdagens skratt

Ett eko
Jag somnar om



Que?!

Min pappa är stördas i hela huvudet!
Han kommer hem och frågar varför jag ligger under täcket i sängen. Jag hinner knappt svara att det är för att jag ligger och ser serier och vi har vääärldens kallaste lägenhet innan han slänger ur sig att jag ligger och har Singelsex. Jag blir såklart äcklad av att höra det från honom och ber honom gå ut men vad gör han, fortsätter såklart. Följden blir att han frågar "vad använder du för sexleksak, banan? ... Nej men oj juste, den har du ju redan ätit upp" sedan går han spydigt därifrån..

Är det normalt med en störd pappa eller bör jag vidta snara drastiska åtgärder som tex skruven genom huvudet som jag hittat inspiration till från tortyrmuseet i prag? ..

Blir periodavslutningsfest hos rännar ikväll iaf, kommer sppåra!

xoxo

3 saker att ha med till en öde ö...

Om du får välja 3 saker som du skulle ta med dig på en öde ö, vad skulle det vara?

Den frågan får, iallafall jag, ofta. Om det inte är av kompisar eller någon skol uppgift så är det sådant som Internet regristreringar vill ha reda på, av någon konstig anledning.

Många förväntar sig att få veta mer om personen ifråga. Kanske vad hon/han gör på fritiden eller vad hon/han vill bli när Hon/han blir stor.

Om jag skulle hamna på en öde ö, med 3 saker, och om jag skulle välja saker som berättar vem jag är och vem jag vill bli...Så skulle listan bli.

1 penna
1 innebandyklubba
1 modetidning

Men vem vill spela innebandy, då man ändå bara blir törstig?
Vem vill skriva fina ord då de ändå spolas bort av havet?
Och vem vill tänka på sitt utseende då man ändå håller på att tyna bort?

 

Istället skulle jag vilja ha med ett fotografi på mina vänner och familj.
1 Penna och 1 papper...

Men då skulle jag lika gärna kunna ta med ett rep och hänga mig själv...

Så om man varit smart skulle man ta med sig 1 båt, 1 hink vatten och mat.
Men hur stor är chansen att man hittar hem? Hur stor är chansen att det inte börjar storma?
Och hur stor är chansen att maten och vattnet räcker?

Frågan "Om du fick ta med 3 saker till en öde ö, vad skulle det då vara" hatar jag!

För det finns inget klokt svar. Ska man ljuga? Eller tala sanning?
Jag vet att det bara är en fråga, men om man blir tillfrågad för många gånger, kanske livet missuppfattar allting, och en dag, vaknar man kanske upp, ensam ute på en öde ö...Med saker som man lika gärna kunnat klara sig utan...


+/- 0

Idag har jag varit extremt duktig, tykcer jag i varje fall, och emma!
Vaknade kl 10 av att syrrans hund slickade mig i ögat och ville ut.. hasade mig upp, kan lova att synen av mig var en död zombie (och jaaa det finns sådana!). Åt sedan en torr euro shopper macka som min syster propsar på är jätte god och nyttig.. (god.. njaa). åkte i varje fall vidare och hämtade upp emma som såg betydligt fräschare, vi hade bestämt oss för en tripp till myrorna, så vi cyklade hela ök backen upp till ersboda, eller nästan hela :] sen gick vi runt där och fyndade. rullade hem och åt GRÖT sen åkte vi dock bil upp på iksu och gymmade.. duktigt duktigt.. eller ganska iaf!

Har dock blivigt medlurad på utgång ikväll så allt vi gjort idag kommer nog inte göra någon skillnad, men vi tröstar oss med att vi troligast inte gått minus iaf! Hej hopp!

Praha

Så då var man hemma från prag. kanske b

erättar mer sen, är lite för trött nu :]
min kamera blev iaf stulen... men fick några bilder av linnsan...




RSS 2.0