50+

Nu har jag bestämt mig. Jag ska ner under 60 kilos strecket fram till jul. Och hur det ska gå till är genom gång, gång, gång. Ska även tänka mer på vad jag äter, dvs ingen mer nugatti för min del. Men ska köra som Sofia att på lördagar får jag äta lite det jag vill.

Det jag behöver göra nu är att införskaffa en våg vilket blir på Ikea i helgen och ett måttband mest för att sporra mig själv.

Ska även kolla upp lite priser på yoga/pilatescenter som finns lite överallt här i Oslo. Skulle vara grymt att jobba lite mer på stabilitet och andning tror jag.

P.S I love you.


Kärlek.

Har precis sett klart filmen P.S I love you tillsammans med Christoffer. Vi började se den igår men jag blev så trött så vi var tvugna att spara 1 timme till idag. Hur som så är filmen så ootroligt jävla bra. Var väldigt länge sedan jag såg den sist men precis som då grät jag mig igenom hela filmen. Från minut 5 till slut scenen.

Om ni inte sett den, se den!
Om ni har sett den, se den igen!


Resten av året utmaningen!

Under september månad har min syvsyster Sofia uppdaterat om Sptemberutmaningen på sin blogg som gick ut på att hon skulle äta mindre godsaker, träna mer och tappa 1 kilo i veckan, dvs 4 kilo. Efter att ha läst resultatet på den och sett den bild hon bifogat till inlägget har jag bestämt mig. Jag ska fan också greja det där!

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra det än bara. Pga att mitt jobb är så pass fysiskt ansträgnande hade jag inte tänkt skaffa gymkort då jag inte tror att jag skulle palla en sekund på jobbet med träningsverk. Men Oslo är en fin stad och det är många delar jag inte kikat in ännu så prommenader kommer jag definitivt kunna göra.

Sen var det de där med godsakerna... jag som blivit helt frälst i Nugatti!!! Men nej jag ska verkligen bara äta på lördagar.

Känner att det här blev ett väldigt rörigt inlägg... återkommer när jag har en bättre plan och skriv gärna om ni har några bra tips på hur jag skall gå till väga för att tappa alla dessa kilon. (hmmm-- inte bestämt hut många det ska bli än heller.. ) som ni märker.. rörigt.

Waaay back!

Gaaah, hittade hem till min gamla Picasa hemsida efter sådär 3 år. Hittade massa sjuka bilder. Chockas dock över att man inte förändrats mer sedan 2003. Jag menar, jag såg ju typ äldre ut då än nu.. 7 år senare! Eller vad säger ni?!



Jag och syster sommar 2003.



Blondie group på Nbsk sommar 2006.



Jag och Eros dec 2006.



Stockholm våren 2007.



Och 2010 ser jag ut såhär!

Trötthet!



Såhär trött var jag när vi kom hem från National Galleriet i söndags och ungefär
sådär trött är jag varje dag jag kommer hem från jobbet. Men idag kan jag inte bara krypa ner och
lägga mig under täcket för snart så ska jag och Christoffer åka och hämta vår efterlängtade dammsugare.
(att leva med sop i 2,5 veckor när man har heltäckningsmatta i sovrummet är inte att rekomendera)


Harry Potter.

Blir många inlägg nu men jag känner att jag halkat efter så mycket så jag är skyldig er mycket att läsa när ni tålmodigt väntat på att jag ska skriva någon gång.

Hur som så det jag tänkte visa var den bula/skärsår som Christoffer kom hem med från jobbet idag. Bulan sticker säker ut 5mm från pannan och genom den går ett zickzack sår. Han kallar sig numera "den rätte HarryP".



Otroligt dålig bild men det var det bästa jag kunde åstadkomma innan modellen
blev less.


Frukt och grönt.

Tänkte passa på att lugna mamma med att vi faktiskt är riktigt duktiga på att äta grönsaker här i grannlandet. Har blivit att vi varje måndag sen vi kom hit besökt en liten grönsaksbutik på Grönland tillsammans med Stina. De har riktigt mycket fräscha grejer att välja på och BRA priser.



Jag jagar grönsaker och Stina ser lagomt peppad ut i regnet.



Grönt är skönt.



Och såhär ser det ut när man kommer hem.



Home sweet home!

Jag vet att många har väntat och väntat på bilder från lägenheten men varit lite svårt med det då vi endast haft tillgång till internet på biblioteket. Men nu ska ni äntligen få se hur vi bor. Bilderna är tagna vid olika tillfällen så där ni ser att det är otroligt städat så är det för att vi just precis städat.






The master bedrom.



Det otroligt stora badrummet och mitt favoritrum i lägenheten då det är det
enda rummet med någorlunda temperatur.



En liten del av det stora vardagsrummet + mina två sambos.



Den underbara vedspisen. Saknas bara lite ved.



Vi har väldigt stora och härliga fönster i lägenheten.



En annan del av vardagsrummet, i bakrunden skymtar ni matgruppen som jag inte fick
någon bra bild på.



Vårt gulliga kök och min gulliga pojkvän.



Amandas krypin. blev en otroligt suddig bild men ni kanske ser hur litet det är.

Sådär, nu hoppas jag att ni fått er en liten bild av hur vi lever här i Oslo. Och vi trivs verkligen jättebra här i lägenheten som ni kankse förstår men det hade förståss kunnat vara lite varmare. Har inte vågat koppla in termometern jag fick av Ronny än för då lär jag får en smärre chock av siffrorna.


still no internet!

Sitter återigen på bibblan før att få lite kontakt med værlden dær hemma. Blir galen på att inte ha något internet men Amanda ær och pratar med en leverantør precis just nu i denna sekund så kanske har det snart. Då ska ni allt få se bilder på både lægenheten, staden och mina snygga jobbarklæder.

Før øvrigt ær det ganska tugnt att vara enda tjejen på ett bygge, lite svårt att bli accepterad. Men musklerna børjar væxa och jag och kofoten ær snart bæsta vænner.

Hoppas ni har det bra dær hemma. Saknar er och har ni vægarna førbi såå kooom! .. och har ni inte vægarna førbi så kom ændå!

Norway!

Anlænde till Oslo runt 12tiden i lørdags så har hunnit med att installera oss riktigt bra i lægenheten nu. Var på IKEA igår och inhandlade lite småsaker vi saknade och piffade till en del. Lægenheten vi bor i ær jættefin men huset ær lite smålæskigt. Det ær 3 lægenheter som står tomma och ingen som riktgit bryr sig om det. Sen nær vi i lørdags gick ner før att dumpa lite grejer i vårt førråd hittade vi i princip ett helt liv. Så att fylla upp de 100kv med møbler har inte varit ett så stort probelm.

Nu sitter jag och Christoffer på ett biblotek några trikkstationer (spårvagnsstationer) från vårt hem på Frogner. Vi har tyværr inte fått in något internet till lægenheten æn så ni får vænta med bilduppdatering och maxuppdatering en tid. Men nu ska vi hem och fixa lunch før att senare træffa Stina på Karl Johan!


P.S
Tidigare idag var vi på arbetsintervju før att børja jobba på Norprodukter. Så imorgon børjar vi jobba dær. Det ær snabba bud hær i grannlandet.   
D.S


Adjö!

Förlåt mina kära läsare. Har inte riktigt känt peppen på att skriva nu under sommaren men trots det ser jag att några.. sissodär 14st underbara själar håller sig kvar för att jag någongång ska uppdatera. Och här kommer det mina vänner.

Lägenheten är fixad, grejerna är packade, släpvagnen är proppad och matlagret är laddat. Ikväll bär det av mot ett nytt land, en ny stad och ett nytt liv. Jag och Christoffer ska nämligen bli sambo med Amanda och så småningom Joakim i Oslo, Norge.

Till ära för det och nyinvigningen kan ni nu skåda (om inte annat inom en snar framtid) en ny design på min blogg. Ska även göra mitt bästa för att fylla upp bloggen och uppdatera er om mitt liv i det nya landet.

enyoj!

P.S Kooooommmer sakna alla dupersuperyber mycket. Så får ni tid över så komkomkom. Vi har 100kv att dela med oss av. D.S


RSS 2.0