Tyra Banks!





Bilder från förr i tiden at Josefins place när en kväll spårade ut till något som skulle likna en fotostudio.

Kvällen har spenderats i en fotostudio mitt inne i stan som inom en snar framtid kommer börja med "Modell för en dag". Riktigt fräsh studio med riktigt grymma fotografer måste jag säga. Och även fast jag lovat mig själv att inte bli fotograferad slutade jag ändå uppe i den där jävla stolen med blixtrar susande runt hela mig... får väl se vid senare tillfälle om jag fastnade på någon bild.

Imorgon blir det tillbaka dit för att ställa upp som sminkör åt min kära vän Oskar. Ännu roligare blir det då det är Alexander jag ska sminka! Kommer bli grymt... men frågan är bara hur snyggt. Tack gud för photoshop!


Avund!



Om jag varit en trogen troende till katolska kyrkan skulle jag troligen brinna ganska ordentligt i skärselden inom ett par år. Uppfyller nämligen en av de sju dödssynderna ganska ordentligt för tillfället. Men can you blame me?!

Afrodite befinner sig i självaste Grekland på en segelbåt som jag fick frågan om jag ville följa med på.
-> Men passade inte så super nu när jag måste börja spara till min jorden-runt-resa.

Skulle även befunnit mig på en segelbåt runt Karibien ungefär vid detta tillfälle om inte min kära moder förbjudit mig att flytta till Stockholm för att lära marinbiologi!

FÅR MAGKNIP!!!!!!!


Söndags ångest

Bör väl berätta att 20 minuter innan filmen i lördags blev C stoppad för fortkörning i Sörmjöle. Men otroligt nog så hann vi dit.

Annars har resten av helgen varit lugn, sjukt att jag assosierar till helgen en tisdag men med tanke på att jag varit ledig idag och endast hade träning igår så känns det så. Imorgon blir det dock upp tidigt för att ta sig från skogen i Norrbyn in till cilivisationen och spendera en dag i skolan för att sen få ett välförtjänt och välbehövt lov! Nu ska jag sova för han den andra ska visst se någon fotboll?!

Ticka ticka bom bom





Även fast det känns förjävligt när väckarklockan ringer kl 06.15 för att man ska upp till jobbet så känns det faktiskt otroligt skönt när man får gå hem kl. 14.00. P.g.a det har jag hunnit gå runt på stan med min kära vän Emanuel idag och ikväll blir det Shutter island med the maaaan of my dreams!


Amanda hela veckan!



Igår var det en liten Amanda hos systerSofia, ikväll blev det en storAmanda och planer inför sagoresan! Hej världen här kommer vi!


Alla på en gång!



Pappa tror att jag har slagit i huvudet med tanke på att jag diskat duktigt varje dag, tagit undan tvätten, städat badrummet och mitt rum samt lagat denna fantastiska måltid. Och ska jag vara ärlig börjar jag också tro det, finns nog en risk att det roliga slutar snart.

Nu ska jag i varje fall snart glida upp till Sofia för att fira hennes 27års dag!


Vuxen?!



När hände detta?


Drömresa!!



Så här har ni resvägen:
Umeå-Ryssland
Ryssland-Kina via Transmogoliska järnvägen som följer Transsebiriska järnvägen ganska länge.
Kina-Indien
Indien-Jordanien
(ev. Jordanien-Egypten för att se pyramiderna)
Jordanien-Italien
Italien-Brasilien
Brasilien-Peru
Peru-Mexico
Sen avslutas resan eventuellt med en roadtrip genom hela USA.

Introducerade resplanen för Amandra igår och hon blev riktigt peppad. Går allt enligt planerna kanske vi åker redan om ett halvår men skippar då troligen amerika sidan. VILLVILLVILL!


Drömmar om en lyckad student!


Flickan från ovan



Såg precis att en filmatisering på boken Flickan från ovan har gjorts och att den har bio premiär om exakt en vecka. Tror att jag ska ta min kära mamma under armen och gå och se den. Eller vad säger du morderjord?


Klegg och blod

Välkommen till världen, det finns visst mycket att se. Allting är nytt och framställt bara för idag. Lev ut ditt liv till max för morgondagen kanske inte kommer ändå. Och om den nu gör det så är det ju ingen som kommer att tacka dig för saker du inte gjort när du är 60 och blickar tillbaka på allt. Dagarna förtjänar inte att bara slösas bort, för dom är ju faktiskt skapade för bara dig!

Ta ingenting i världen för givet. Och lev  livet dag för dag, morgondagen är bara ett löfte, och löften blir ju brutna varje dag. Är du redo för världen? Redo att omfamna hela skapelsen, hålla den i din hand och veta att du lever på grund av en sjukt bra anledning? Det här är ditt liv, är du den du vill vara? Du har ingen tid att förlora!

för idag är all tid du får och idag är

This is your life
Are you who you want to be
You have no time to waste
Cause today is all you got
And today is all you'll ever have


Chock!

Sitter och kikar igenom massa gamla inlägg som jag skrev på den tiden som det visar sig att jag hade en hjärna. Eller något som liknade en. Var hur som helst en jävla tänkare som fick fram en del inte allt så dumma teorier. Undrar bara vart den personen tagit vägen nu, kanske är det så att teorin i den översta länken stämmer så att hjärncellerna helt enkelt har bytts ut?

http://bemma.blogg.se/2008/january/och-sa-kom-2008.html#comment

http://bemma.blogg.se/2008/august/3-saker-att-ha-med-till-en-ode-o.html#comment

Då precis som nu...

Klockan tickar, timmarna rusar, månaderna går och åren flyger förbi.
Vad hände med alla drömmar som fanns i den tid som inte är nu?

Snart står vi där. Hoppande, skrikande på flaket att nu har vi minsann
livet framför oss och nu kan vi göra precis vad vi alltid önskat göra.
Men kan vi verkligen det?

Jo, nog kan vi det alltid. Men inte mer än vi kunde i den tid som inte är nu.

Grattis broder!



Jag och Peter för ett antal år sedan när han fixat en grym outfit åt mig av papper!


Himlen är oskyldigt blå





Senaste dagarna har spenderats i Norrbyn hos denna random killen. Tog en promenad ut på isen både igår och idag så jag fick chans att drömma mig bort till sommaren då platsen på den nedre bilden väntar!  


Hard workwork!



Hade lite tråkigt idag så målade naglarna lite crazy. Tycker det blev rätt bra.

Annars så har jag och Olivia precis kommit från Iksu. Tränade på riktigt bra idag men gammkroppen sa ifrån vilket resulterade i att knäet la av. Går nu runt som en kärring på 90 bast om jag ska resa mig upp eller gå ner för en trappa. I övrigt är jag fit for fight inför morgondagens skidtur till Hamptjärnsstugan. Jag som barra Älskar skidor!

Att jag även fick sms idag om att vi tydligen har regelprov på innebandyn imorgon kommer inte direkt göra morgondagen bättre. Men efter regn kommer solsken så hoppas på en uuuunderbar helg sen!


When the darkness falls



Ikväll har jag avnjutit denna härliga hallon och apelsin smoothie medan jag tittat på Ghost Whisperer. Kände att jag behövde lite goodtime för att komma över den hemska medvetenheten om att jag inte kunde tacka ja till Afrodites förfrågan om att följa med till Grekland för att segla nästa vecka. Idag var ingen bra dag.

 Imorgon väntas frukostbesök av min kära moderjord, träning med Olivia på Iksu för att sedan avsluta dagen med en sleepover med den sistnämnde. Imorgon kommer bli en bra dag!


Umeå-Norrbyn

Av någon märklig anledning har jag börjat vistas mycket kring Norrbyns trakten även vintertid på senare dar men igår var första gången jag prövade på bussförbindelsen. Ingen trevlig upplevelse kan jag lova. Det hela började med att jag igår kl 13.38 klev på bussen mot Hörnefors för att byta buss någonstans i det lilla samhället. 13.38.30 får jag veta av den lite sure busschaffören att jag minsann skulle ha hoppas på den bussen som gick 3 minuter tidigare. (Tilläggas bör att denna information går inte att finna skrivet någonstans och heller inte i huvudet på Norrbynsborna.) 

Lite panikslagen anländer jag i varje fall till Hörnefors och får till fots ta mig till Bråvallahallen för att förhoppningsvis hinna med bussen därifrån. Och med andan i halsen lyckas jag faktiskt med detta och anländer senare lätt tillskakad till det lilla huset i Norrbyn. 

Resan tillbaka till cilivisationen idag var dock lite mer harmonisk då jag inte behövde byta buss förrän jag var inne på välkända kvarter i  Umeåcity. Allt kändes frid och fröjd tills jag kollade på klockan när jag anlänt till skolan och insåg att det tar 1h och 20minuter att ta sig från dörr till dörr!!!!!!

Tacka vet jag underbara  Öst!

Wedding day!



Vad hände nu? Igår läste jag igenom en massa bröllops tidnigar på jobbet och nu sitter jag och kollar på
Det kungliga bröllopet. Har blivit helt tagen av alla underbara klänningar och glada människor så nu vill jag bara ha min egen fest! Men jag vet, ska lugna mig så jag inte skrämmer ivär varje manlig människa i min bekantskap.


Spåra



Helgen har till största delen bestått av jobb och åter jobb men igår lyckades jag klämma in en visit på Cover med the gääng. Nu snart blir det sova för att vakna upp till en morgondag utan några som helst planerade jobbigheter!


Fredagkväll



23.09 ligger hon död i sängen. Lyckades dock få ett nummer av en trevlig lastbilschaffis när han svängde förbi på jobbet för att inhandla lite korv... Börjar förstå att det kanske ligger något i att jag har ett flörtigt sätt att betee mig på som alla säger.


Work

Till att börja med vill jag be om ursäkt till alla ni som befann er i Umeåstad idag mellan 13.15 och 13.30 då ni nu troligen funderar på självmord efter att ha bilden av mig, fettigt hår, osande korvlukt och påsar under ögonen, fastbränd på näthinnan.

Men antar att jag egentligen mest borde be om ursäkt till er som befann er på skolgatan öst på stan lite efter den föregående tiden då jag då dessutom hade fötterna dränkta av vatten från Umeås sörsta pöl näst efter den utanför ShellTeg. Tur att det endast var en kvinna med försmå mjukisar, röd sliten vindjacka matchat med en knallrosa toppluva som befann sig där!  

Nu ska jag duscha!!!

Citatet



Alla borde veta att en tanke som blir tänkt alldeles för många gånger kan få vem som helst att tro för mycket. - bEmma


Sydostasien!



Igår tog jag trippen förbi Joel för att höra på hans mer eller mindre sjuka historier från Bali och Gilli mm. Riktigt intressant må jag säga. Senare åkte jag vidare till Christoffer som kom hem från Thailand igår. Känner att jag missat lite sol och en hel del sjuka händelser genom att befinna mig i tråkiga Norden. Fick i varjefall detta underbara halsband av underbara Christoffer. Älskar det!!!


Hej det är Emma är Emma hemma?!

Standard frasen hos familjen Bergenholm och Hamren under större delen av första halvan av 00 talet är återupptagen. Anders var den utsatte och fick sig en rejäl känga av nostalgi. 

Kvällen har spenderats med lite släkt på Great Estern där det var jag och gamlingarna. Eller Tobbe och hans tjej Emma kanske inte borde räknas dit men med tanke på att jag alltid setts som lillkusinen i hans ögon är det inte mer än rätt att han får vara gammal! 

Senare halvan av kvällen befann jag mig på Göteborg med brudarna där vi gjorde vårat bästa på att trycka i oss deras alltid så stora berg av fika!

Nu ska jag mysa lite med Jack sen försöka sova tidigt så det så snabbt som möjligt blir imorgon!!! :)

Gullrumpa!








Sportlov

Inledningen på lovet har varit kalasbra men tagit på. Jobbat både lördag och söndag och igår var vi på cover och skakade rumpa! Gårkvällen var dock otroligt lyckad med många härliga nya bekantskaper. Och måste ge ett stor + till covers lokaler faktiskt, SÅ STORT!

Ikväll blir det en lugn kväll hos Bertil med lite film. Håller tummarna på att jag inte somnar.

Tooth fairy!



Imorgon väntas besök hos tandläkaren i Sävar. Känns spännande att åka dit ut efter sådär 1´år sedan sist. Det som dock känns mindre spännande är ovetskapen om vad de ska göra med min stackars visdomstand. Dom kan ju inte dra ut den, då blir jag väl 1/4 mindre vis? Och att hon i telefonen snackade om att dom skulle slipa i min underbara bettskena...tragedi!

För att få upp humöret efter att ha läst detta kära folk bjuder jag på denna sång som Oskar så underbart kom ihåg att sända mig. Enjoy!


Pa utan leenden!



Sitter @ Olivias place och jobbar på projektarbetet. Vi börjar slaka efter i tempo nu men för sissodär 30minuter sedan fick jag knappt le utan att jag fick en yxa i ryggen. Vi börjar iaf närma oss målet! kempa kempa!


Somliga dagar är inte gjorda för omvärldens blickar.

Trots det faktum att mitt schema nu är nästintill obefintligt lyckas jag försova mig och missa första lektionen. Får tacka sms:et från Thailand för att jag 12.02 vaknar upp och kunde befinna mig 12.20 i Mimerskolans korridorer med smink från gårdagen och slitnare än någonsin.

Nu gör jag mitt bästa med att sitta djupt försjunken i historialektionens sysslor om stormaktstiden. Inte alltför intressant men med tanke på att vi tydligen har prov i ämnet imorgon är det väl bäst att jag sätter igång.

 

Nattmacka



Bra att jag den kvällen jag för en gång skull känner mig så pass trött att jag faktiskt skulle kunnat däckat redan vid 22 häller i mig alldeles för mycket kaffe och kommer hem nu. Och som att det inte vore nog med det så hamnar jag framför datorn också. Jaja, filmen var grym och Patrik kan ju vara glad att han fick lite umgänge över telefonen där i traktorn.


Stekta gröna tomater



Nu blir det Station för kaffe med allas vår vän Olof sen vidare till Lars och se på underfilmen Stekta gröna tomater. Säkert 5 år sedan jag såg den senast så ska bli roligt. Något annat roligt att dela med er är att det tydligen idag är 100 dagar tills jag är en hoppande student och därmed 95 dagar till jag blir moster på nytt.


Livet kan börja!



Jag må troligast ha fått IG på matteD nationella idag men vad gör det när mitt schema nu kommer bli underbart! Att fixa ett G är ett senare problem.


RSS 2.0