klitch klatch

Sitter här och skriver komentarer i ett fotoalbum jag gjort som ska skickas till Marocko. Brukar tycka det är svårt när det ska skrivar på svenska men nu är det en helt annan sak. Tänkte för jag skulle prova på Arabiska men det sprack innan jag ens satte pennan på papperet. Nu är det istället en blandning av Engelska, Marockanska, Berber och liiite Svenska. Svårt Svårt!

Nu ska jag glida upp till Sofia i varje fall på lite födelsedags fika. Årets stora höjdpunkt för hon har alltid TON av fika! Muums


Tjejen som uppdaterar 24/7

Okej okej, förlåt jag vet att jag varit dåligt på att skriva på senaste tiden men har verkligen inte haft orken. Låter kanske konstigt med tanke på att jag varit ledig i 4 dagar och verkligen inte gjort något men så ligger det till iaf.

Har ägnat störta tiden åt min underbara seriesamling av Las Vegas. Sett hela säsong 3 och igår började jag på 4.e säsongen så som ni hör har jag inte haft så mycket tid till något annat!

nu ska jag i varje fall iväg på mitt utvecklingssamtal sen ikväll fira syster sofia.

xoxo

Jesse Mc Cartney och stora barn

Så mycket nostalgi, sitter och lyssnar på alla gamla låtas av the man Jesse.. Mycket minnen från tider med Marie. Som troligast fortfarande dagligen lyssnar på denna man..

Snart iväg till mariehem iaf och 18fest hos Afrodite. Alla blir så stora!


cup!

Laxcupen är alltså igång och jag ska snart upp på musköten och jobba. Kändes lika bra när jag ändå måste hjälpa laget att städa efteråt!

Mindre taggad är jag på min jävla bank som vägrar sammarbeta med mig och som säger at jag inte finns! Jävlar på måndag alltså! :P

Stipendium!

Haha kul att jag sitter klockan nio en fredag kväll och letar stipendium! Kom på mig själv nu precis när jag började skriva det här inlägget att jag kanske borde hitta på något annat... men jag vet inte, en skön hemmakväll var länge sedan och har mycket Las Vegas att se så blir nog hemma..

Har någon något bra tips på stipendium för en resa till Afrika så lämna gärna ett medelande, finns miljoner att läsa igenomn

Det värsta är att ångra vad man inte gjort.

En vis man sa en gång till mig efter ett längt och givande samtal att "Emma, det värsta som finns är att ångra det du inte har gjort. Det är inte direkt så att när du står där, 65 år, kommer ångra eller skämmas för det du gjorde när du var 17 år!" Och jag vet ju visserligen inte svaret på den frågan idag, men lika bra att följa rådet och köra på ut av bara fan. Vill du åka till Iran så åk till Iran, vill du springa runt huset naken så spring runt huset naken, vill du ligga med den där snygga killen så se då för fan till att ge järnet för att få honom i säng.

Det jag försöker få fram är att gå inte bara där och vänta på att allt ska komma till dig, för det gör det inte. Man får inte allt man vill men chansen blir helt klart större om du kämpar för det du vill. Visst, vissa gånger får du kanske gå runt där med svansen mellan benen men då har du i varje fall försökt. Det vill säga inget du kommer kunna ångra att du inte gjorde!

Så ut och lev livet och sluta sitta här och vänta på att något ska hända! Gör ditt eget liv till precis det liv du vill ha. Det är ju inget något jävla öde ska få bestämma!

Fantastiska lampor

Det franska designföretaget Le Labo har tidigare i år presenterat en helt ny serie lampor. Kan inte säga annat än att jag är grymt imponerad av produkten och att dessa lampor ligger högt på min vill ha lista.



Lamporna heter Miss F600 and Miss F450.

Formgivarna bakom verken Hervé Langlais and Emanuelle Legavre och skall även tilläggas att alla produkter handtillverkas i Frankrike. Mer info hittar du på www.lelabo-design.com



TARTs & Tea.


Ikväll blev det fika och prat om seglingsprojekt med LP!

Lycklig är den, som inte sörjer över vad han saknar, men som glädjer sig över vad han har



Har precis suttit och kollat på slutet av succéprogrammet Leila på landet. Och ja, vad är det då som gör att hela svenska folket fallar rätt in i smeten och blir som fastfrusna vid soffan så fort dom råkar sappa förbi denna Leila Lindblom? Är det hennes alltid så underbara leende eller den kanske ännu mer lockande, gärna färgglade matlagningen som får en att bli som förtrollad.

Svaret på den frågan kommer ni tyvärr inte finna i denna blogg, för den kunskapen äger jag dessvärre inte. Det jag dock kan säga är att dagen program (sista 5 min som jag såg) fick mig att lägnta till sommaren. Tänk er en härligt, amerikaninspererad bbc ute i trädgården som pågår, ja man vet inte hur länge för det blir varken mörkt eller kallt!
Ge mig sommar!

The hall of fame

Har precis kollat runt på lite designhemsidor och kollat på lite inspiration till hemmet. Hittade underbara bilder på hallen. Se och inspireras.


Älskar bokstävarna på den här, har bara ett E för Emma men tänk er en bokstav för varje person i huset.



Första intrycket säger mycket!



+ för NOA NOA påsen för att påminna mig själv om mitt nya jackköp! Älskar märket.




Kul sätt att visa den underbara hatten, notera även att studenthatten är med som i vanliga fall brukar ha en tendens att hamna i en låda längst in i garberoben. Absolut bästa jag hittade ikväll, detta kommer ni med säkerhet se i min lägenhet. Ska bara ut och fynda hattar.

Saker och ting händer inte av en slump, man får dem att hända.

Har hittat dom underbaraste muggarna som jag bara vill ha! finns här!


Mates of mine

Precis varit på Gandhi med lö family och ätit för att frira Henke som fyllde 21 förra veckan. Ricktigt gott men nu är jag så mätt så jag håller på att spricka! Det var lite sorgligt också måste jag påstå, Henke åker till England med hans band Mates of mine då för att finna lyckan där. Dom är grymma så tror inte det blir några problemas alls! Och nu har jag ju en anledning att åka till England i sommar :)



Inte så dåliga va :D

Den moderna familjen!

Stackars dig, sa psykiatern. Kan du berätta för mig varför du

dricker så mycket?

 

Jag ska försöka och förklara det hela, sa patienten

 

Jag blev förälskad i en änka som hade en vuxen dotter. Jag gifte mig

med änkan och strax där efter gifte sig min far med min styvdotter. Då

blev min fru och jag svärföräldrar till min far.

 

Efter en tid fick min styvmor, alltså min frus dotter, en son. Den

pojken blev naturligtvis min bror, eftersom han är min fars son. Men

han är också son till min frus dotter och därför blir min fru pojkens

 

mormor och jag blir morfar till min bror.

 

Så fick min fru och jag en son, som blir min fars svåger. Min sons

storasyster är ju även hans farmor ? eftersom min far är hans farfar.

Min far är alltså mitt barns svåger eftersom hans syster är min fars

fru.

 

Jag är alltså bror till min egen son. Min son är min farmors brorson

och jag är farfar till mig själv. Jag är bror till min far och

samtidigt både son och far till honom.

 

Min fru är min styvmor, mor, svägerska och styvdotter. Jag är far och

son till mig själv!

 

Tack, sa psykiatern. Jag förstår att du dricker. Fortsätt med det.

gårdagen.

Oliva och jag åkte på thai mahal och köpte hämt mat, åkte hem till mig och åt och så kom Robert förbi en snabbis. Åkte upp Till Dennis och Peter på fest, sjöng lite sing star och såg melodifestivalen. Åkte in till stan när dom skulle på Rött på någon privatfest. Köpte godis för att gå hem till mig och se på film men vad händer på vägen? Jo kollar in i ett hus och ser några killar som hade fest, dom börjar vinka och vill att vi ska komma in. Klart vi gör det :O Gick in dit och hälsade på alla. Satte oss i soffan och började prata. Sjukt random men kul. Alla trodde vi kände någon där men så var inte fallet. Var inte där så länge för några skulle på Tc och några på Rex men vart bjudna dit igen. Sjukt trevligt folk men... Ja.. nu kan vi iaf stryka att gå in till okänt folk från 25-listan.

Gör det i dag, i morgon kan det vara förbjudet

Jobbat idag för första gången på tre veckor. Kändes mysko, jobbigt men otroligt nog lite kul?! Även gått till frisören och gjort mig blond (?). Jordgubbsblond men lite för mycket oranget tycker jag nästan. Men får se, är väl lite ovan nu, men ser coolt ut tror jag!


Gudlåsteinmigiettmörktrumochlätfingrarnagålängstminryggrad

exkusion..

Hemsk dag. Var ute och åkte på oplogade spår i skogen idag med klassen för att spåra olika djur! Alltid lika kul när man har feber och ont i halsen. Förstår inte riktigt varför jag gick men KP hade sagt man var tvungen även om man brytit benet så...
var där tills lunch iaf sen åkte jag hem med en killa jag är grymt impad av. Han går på särskolan och var liksom med på det här ändå! Väldigt snäll kille också ska väl tilläggas :)


vad du än gör, ge inte upp!

Ännu en dag
Ännu ett liv
Vägar väljer val
Och jag
Jag vet inte om jag vågar
Välja valet
Skall jag gå
Eller skall jag stanna

Lite bilder från resan.




Mitt livs kärlek befinner sig på denna bild! ALI!


Sjuk!

Hemma i Sverige nu iaf, fast hos mina kusiner i Uppsala. Har blivit sjuk så går runt och hostar och eäcklar hela tiden! Brun är jag inte heller, vi hade sissodär två soldagar! :S  Har dock hunnit bli förälskad i världens sötaste underbaraste Ali. 8årig pojke som inte kan ett ord engelska men som jag varit med typ varje kväll. (hans mamma kunde lite engelska) Ska lägga upp bilder på honom när jag kommer hem sen. Ni kommer att dööööö av avund! 

Även fast vädret sög, morfars lägenhet inte dög, och alla sliskiga araber som hängde efter än är jag ändå ganska nöjd med resan. Skulle inte säga nej till att åka tillbaka dit nu! 

xoxo

gästblogg

sååå, hade tänk skriva mitt allra första gästblogg inlägg dååå!
Har haft tillgång till internett i vår stuga men tvärr är de ett mobil bredband som INTE går särskilt fort. Publishme sidan kunde typ inte ens laddas upp.

nåväl, emma hon lever och mår antar jag borta i Marocko?
inte ens ett enda sms kunde hon avvara för sin lilla vän.
Antar att hon solar badar och raggar killaaaaaar.



här är en bild sen min och Emmas fantastiiiska måndags kväll.

haha, nä vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Kanske återkommer senare ikväll...

Reeeeeeeeegn

Jag vill hem!!

RSS 2.0