Det värsta är att ångra vad man inte gjort.

En vis man sa en gång till mig efter ett längt och givande samtal att "Emma, det värsta som finns är att ångra det du inte har gjort. Det är inte direkt så att när du står där, 65 år, kommer ångra eller skämmas för det du gjorde när du var 17 år!" Och jag vet ju visserligen inte svaret på den frågan idag, men lika bra att följa rådet och köra på ut av bara fan. Vill du åka till Iran så åk till Iran, vill du springa runt huset naken så spring runt huset naken, vill du ligga med den där snygga killen så se då för fan till att ge järnet för att få honom i säng.

Det jag försöker få fram är att gå inte bara där och vänta på att allt ska komma till dig, för det gör det inte. Man får inte allt man vill men chansen blir helt klart större om du kämpar för det du vill. Visst, vissa gånger får du kanske gå runt där med svansen mellan benen men då har du i varje fall försökt. Det vill säga inget du kommer kunna ångra att du inte gjorde!

Så ut och lev livet och sluta sitta här och vänta på att något ska hända! Gör ditt eget liv till precis det liv du vill ha. Det är ju inget något jävla öde ska få bestämma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0